Edit: nie możesz pisać, że one nie lubią Twojej gliny. Bo jest inaczej, może gliny nie ale Ciebie i owszem. Za głowę się łapię, ile dobra masz w ogrodzie. .
U mnie ani grama śniegu za to sa pierwsze ranniki , maleńkie jeszcze ale jednak są. Aleś sie zacięła na skatalogowanie roślin , podziwiam bo to ciężka praca, ilosci roslin nie podziwiam bo od dawna wiem że masz wszystko co sie zapragnie i w wielkiej ilości. Feluś cudny.
Ha, ha , uśmiałam się z tego podsumowania Łukasza. Jak widzę żurawki, to od razu mam skojarzenia z Łukaszem. Nie mogę z M. do ogrodniczego chodzić, bo wypieki mam jak przechodzę koło tych heuczer
Aniu cudowne kępy ciemierników. A piszesz, że nie lubią twojej gliny. Ja muszę koniecznie dokupić, bo mam tylko takie późniejsze.
Anek jakam ja głupia była, ze przez 3 lata kupowałam tylko NIGRA !!!!! Normalnie muszę to szybko zmienic. Cudne te Twoje ciemierniki. I nic mi z tego, ze tak jak Ewa pisze wymagają ceregieli!!!
Zamówiłam same pelne... Prawie...