Mira - wizytówka to takie zaproszenie do ogrodu i pogląd jaki ona jest.. nowi nie maja szans na ogarniecie wątków... a i starzy też już nie.. za dużo tego.. Za tydzień zapowiadają ponowne ochłodzenie. Ciemierniki puszczają przyrosty.. muszę pozbierać liści i im nasypać.. Dziś tylko urobek po psiaku posprzątałam i wystarczy.. dla mnie za zimno. Giełda jest na Lubelskiej, a ciemierniki inne maja tylko w jednej "budzie". Za to jakie wypasione
Pszczółka - jedne ciemierniki mam z jakiego insekta (NIgra), część z internetu (kłącza i czeka się długo na przyrost np Bolene i ten bordowy)
Nie pamiętam skąd mam tego najbardziej wypasionego.. ale gdzieś ze sklepu bo był z metką i to mój najstarszy. W zeszłym roku pełne kupowałam w szkółce, jak przypomnisz i będą to mogę kupić i wysłać, szkółka solidna wiec powinne żyć.. do tej pory żyją i maja wiosenne przyrosty (ceny nie pamiętam). Angel Glow i White Moon mam z giełdy, nie pamiętam po ile, ale chyba po 25 zł... za to jakie wielkie sadzonki.. olbrzymy na litrową doniczkę, foto zaraz po kupieniu. Też jeszcze żyją ,a jeden nawet kwitł ponownie latem
Gabrysia cała już wstawiona
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.