Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

siakowa 14:17, 19 sty 2015

to ja znam tez inne :

Jak była mała to sięgała mojego serca, teraz mam jej powyżej uszu
jankosia 14:19, 19 sty 2015

siakowa napisał(a)
to ja znam tez inne :

Też dobre
Mala_Mi 14:33, 19 sty 2015

Jesteście gorsze ode mnie

Dziewczyny... u Kuklika znalazłam linka do prenumeraty Gardeners' World Polska za pół ceny, w promocji.. jak ktoś che to podaję namiar.. ja skorzystałam. 6zł za gazetę I do domu przytargają... bobma.. buziaki Kuklikowi za namiar
Gardeners' World Polska
Kasial 15:13, 19 sty 2015

Witaj Aniu, wpadam się przywitać i zabieram się za czytanie.
Nie było mnie miesiąc i mam do nadrobienia 1000 wpisów! Jak weszłam oczy jak 5 zł mi się zrobiły ale dam rade. Nie odpuszczę trza być twardym nie miękkim
Toż to epopeja się robi
Pozdrawiam.

Mysza 16:22, 19 sty 2015

Witam Aniu. Jestem tutaj nowa i pełna podziwu Wasym ogrodowym wyczynom. Trafiłam do Ciebie przez 4 pory roku w ogrodzie. Masz brzozy jak lubię I te piękne zestawienia roślin Po prostu pięknie tu.
Bedę zaglądać.
Iwk4 16:26, 19 sty 2015

Aniu, dla solenizanta buziaki spóźnione

Zrobiłam listę roślin na moją ognistą rabatę z podziałem na piętra i rozrysowałam plan. Zerkniesz w wolnej chwili? Wszelkie uwagi cenne, zwłaszcza te krytyczne.
Karol99 16:54, 19 sty 2015

Witaj, zawsze miałem do Ciebie wpaść i jakoś zapominałem. Widziałem twój ogród w Mai. Jest śliczny, bardzo podoba mi się oczko wodne pozdrawiam.
rozark 17:20, 19 sty 2015

siakowa napisał(a)
to ja znam tez inne :

to ja dorzucę coś oklepanego:
małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot - to chyba dlatego tak lgniemy do wnucząt bo to nie nasz kłopot
Kuklik 18:00, 19 sty 2015

siakowa napisał(a)
to ja znam tez inne :

O, to jest super muszę mężowi powiedzieć Nasze dwie pociechy stanowczo powyżej uszu
wiewiora 18:05, 19 sty 2015

Witaj przeglądam twój ogród prawie codziennie chociaż na chwilkę tu wpadam. DO odcina Mai w ogrodzie z twoim udziałem wracam dość często ale do napisania do Ciebie niemogę sie zebrać i dobrać odpowiednich słów (pozytywnych oczywiście)pod jakim niesamowitym wrażeniem jestem twojego ogrodu.Ja kwiaty kocham od kiedy byłam małą dziewczynką ,kiedyś powiedziałam że u mnie tylko będzie zielona trawka i gdzieniegdzie jakiś krzaczek ze względu na to że dzieci małe ,dojazd do pracy 50 km ,praca na 2 zmiany i te dzieci zabieram zawsze ze sobą,ale postanowiłam to zmienić dzieci podrosły choć dojazdy się nie zmieniły i praca ta sama ale pewien etap w życiu trzeba zamknąć i rozpocząć nowy tak więc w tamtym roku zaczełam zmieniać .Będzie dużo kwiatów jednorocznych wieloletnich i co tylko mi się spodoba jednym słowem dużo żeby wszędzie było kolorowo wiadomo zaczym colwiek osiągnę troszkę upłynie czasu bo finansów nie za wiele zacznę od nasion ,sukcesywnie pracując nad ogrodem osiągnę swój CEL pozdrawiam

WSZYSCY TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI