Witaj przeglądam twój ogród prawie codziennie chociaż na chwilkę tu wpadam. DO odcina Mai w ogrodzie z twoim udziałem wracam dość często ale do napisania do Ciebie niemogę sie zebrać i dobrać odpowiednich słów (pozytywnych oczywiście)pod jakim niesamowitym wrażeniem jestem twojego ogrodu.Ja kwiaty kocham od kiedy byłam małą dziewczynką ,kiedyś powiedziałam że u mnie tylko będzie zielona trawka i gdzieniegdzie jakiś krzaczek ze względu na to że dzieci małe ,dojazd do pracy 50 km ,praca na 2 zmiany i te dzieci zabieram zawsze ze sobą,ale postanowiłam to zmienić dzieci podrosły choć dojazdy się nie zmieniły i praca ta sama ale pewien etap w życiu trzeba zamknąć i rozpocząć nowy tak więc w tamtym roku zaczełam zmieniać .Będzie dużo kwiatów jednorocznych wieloletnich i co tylko mi się spodoba jednym słowem dużo żeby wszędzie było kolorowo wiadomo zaczym colwiek osiągnę troszkę upłynie czasu bo finansów nie za wiele zacznę od nasion ,sukcesywnie pracując nad ogrodem osiągnę swój CEL pozdrawiam
WSZYSCY TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI