Bogusia, dziewczyny mają piękne białe kamyki.. ślicznie to wygląda... ale ja muszę mieć to co jestem w stanie utrzymać w jako tako wyglądzie.... poza tym z moim ADHD na Kopciuszka się nie nadaję...
Kwestia tego ile czasu możesz poświęcić na czyszczeni kamyków.. i ile masz cierpliwości
Miałam kamyki i 2 lata jakoś to było, a potem ..... dałam korę .. mycie kamieni z glonów też mnie przerosło..
Tak ślicznie było..... w 2009
A tak jest ślicznie w 2012..... tylko hosty mikrusie, ale urosną i będzie piękna skarpeta Begonie wsadzone na przechowanie i zostały się do jesieni Prowizorki są najtrwalsze
Takie krokusy już u Ciebie???????? Co do bukszpana to myślę że zmarzły mu przyrosty tamtegoroczne, pewnie za długo rosły i nie zdążyły zdrewniec. Trzeba będzie je przyciąc i powinien wypuscic nowe przyrosty.Dlatego własnie wszędzie piszą żeby najlepiej nawozic tylko do końca lipca, ale czasem roslina choc nie jest nawożona i tak rośnie i nie zdąży zdrewniec.
Wg mnie bukszpany mają za mokro. U mnie tak wyglądaly w miejscu gdzie gromadziła się zimą woda.. Jeśli wiosna nie będzie zbyt mokra powinny wrócić do formy. Wygwizdów + woda = brązowe bukszpany...