Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Syla 22:47, 04 maj 2013

asc napisał(a)

Grad Rzeszów minął i całe szczęście, bo w mieście wczoraj była wielka impreza... było by dużo ofiar.... tyle ludzi nie miałoby szans się schować... S mieszka 15 km od Rzeszowa...

Wracając wczoraj w nocy do domu i słuchając wiadomości o gradobiciu myślami byłam u Ciebie ....
Syla 22:48, 04 maj 2013

asc napisał(a)

Azalie też

Aniu a pamiętasz nazwę tych pięknotek ???
nebel 22:59, 04 maj 2013

Potrzebuję dwóch deszczowych dni, aby przeczytać wszyskto co mnie zainteresowało w Twoim ogrodzie, póki co mamy piękne słoneczne dni, które trzeba wykorzystać na pracę w ogrodzie, więc lekturę zostawiam sobie na potem

ewa
ka1sia 23:06, 04 maj 2013

a ja przeczytalam i pooglądalam wszystko i ... mnie zatkało z wrażenia!!! masz Aniu rękę i serce do roślin, tak pięknie wszystko rośnie, sama radość
Kasiek 23:13, 04 maj 2013

asc napisał(a)

I pryskać 2 razy dziennie...... ok... ale muszę się zwolnić z pracy... ale jeszcze nie teraz.... jeszcze muszę popracować...

Anius ,ja pryskalam 1 dziennie ,wieczorem( takie opryski powinno robic sie tylko wieczorem )rowniez z powodu nadmiaru pracy Efekt byl szybki i trwaly Nie zwalniaj sie,dziegi na kolejne kffiatki przeca potrzebne
aldonaz 23:16, 04 maj 2013

U mnie zimno i leje trzeci dzień, ale gradu nie było. Zdjęcie samochodu przerażające. Twoja wiosna najpiękniejsza, a te różowe tulipki jak marzenie.
Madzenka 00:29, 05 maj 2013

A mi się schrzaniło nawadnianie.... W czasie nieobecności 6 m3 wody mi się wylało.... Dlatego woda stoi w dole ogrodu....
Jutro rano bedziemy szukać przyczyny, na razie woda odcięta.... Zraszacze się o 23 włączyły, dobrze, że M był na zewnątrz...
Urszulla 09:23, 05 maj 2013

Aniu, te azalie masz niesamowite. Szoda że NN
Szaleństwo kwiatowe - irysy uwielbiam też
Rzeczywiście u Ciebie klimat wyjątkowy.
Miłej niedzieli
bociek 09:27, 05 maj 2013

Aneczko, cofnelam sie, zeby nadrobic. Zurawki pieknie Ci przezimowaly i juz jakie wielkie. Moje zolte ledwo sie zbieraja, chyba musze bacikiem pogonic I clematis kwitnie, szok, moje jakies takie niezebrane, dopiero listki wypuszczaja, do kwiatow daleko. Tulipany i iryski cudne i jakie ilosci.

Grad narobil strasznych spustoszen. Wspolczuje przezyc synowi, o stratach nie wspomne. Wiem co ludzi czuli, jaka okropna jest bezsilnosc, kiedy nie mozesz w zaden sposob wplynac na to co sie dzieje. U nas 4 lata temu zerwala wichura kilka dachowek, ktore spadajac tlukly kolejne A z nieba nam sie lalo prosto do domu. Nigdy tego nie zapomne...

Anek, trzym sie
Martek 11:56, 05 maj 2013

Nie czytam z dokładnością co do jednego milimetra.Na wszelki wypadek trzymaj się Ania.Kwiatki to nie koniec świata nie wiem co u syna ...?
Masz i tak pięknie,piękniście !!!
Buziak,tulę.