Marta7
12:05, 24 maj 2014
Mariusz dzięki za odwiedziny,już pisałam u siebie że ściągnełam Cię myślami-wczoraj przed poludniem spacerowałam po Twoim ogrodzie,( robię to często-tylko potajemnie

)i myślałam sobie że muszę jednak odwiedzić Cię legalnie bo mam trochę zapytowań

Ale muszę Ci jeszcze powiedzieć że byłam na ostatniej imprezie w Bolestraszycach i pomimo że padało dla mnie była to udana impreza...no poprostu kupiłam sobie parę ładnych roślinek....no i cuż trzeba więcej,co tam parę kropelek deszczu na takie widoczki....A jak robilam zakupy(fioletową piwonię drzewiastą
) to widziałam Ciebie-stałeś tuż obok-no ale cuż ja Ciebie znałam a TY mnie nie i nie chcialam Ci zawracać głowy,zwłaszcza że byłeś bardzo zajęty
Ale się rozgadałam,a teraz konkrety-
po pierwsze-przepiękny masz ogród i cudne niespotykane okazy roślin i to jest najważniejsze co chcialam Ci powiedzieć.A teraz moje prośby,zapytania
-końcem maja ma być w Bolestraczycach impreza-nie znam jednak dokładnej daty.
-czy w czerwcu będzie festiwal ogrodów i kiedy?
-co to za trawka-baaardzo mi sie podoba,czy potrzebuje jakiś specjalnych warunków?
Pozdrawiam serdecznie

po pierwsze-przepiękny masz ogród i cudne niespotykane okazy roślin i to jest najważniejsze co chcialam Ci powiedzieć.A teraz moje prośby,zapytania
-końcem maja ma być w Bolestraczycach impreza-nie znam jednak dokładnej daty.
-czy w czerwcu będzie festiwal ogrodów i kiedy?
-co to za trawka-baaardzo mi sie podoba,czy potrzebuje jakiś specjalnych warunków?
Pozdrawiam serdecznie