Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Mala_Mi 17:56, 07 mar 2013

Irenka umiała zadbać o potffora Super bo jest śliczny
I też ma mam nadzieję, że się jaki front odmieni.... inaczej idzie się pochlastać.. jak Staś w piosenc... "Staś się chlasta nożem do ciasta./...."
Gosiniak 18:33, 07 mar 2013

A ja czaruję i mówię wam nie będzie tak źle,
ale na wszelki wypadek roślinki zabezpieczcie, przynajmniej te co przykryte były, a ostatno się wdzianka pozbyły. Wszystko mam w pogotowiu, ale jestem dobrej myśli- ma śnieg spaść to może i lepiej przynajmniej roślinki ochroni
Kasiek 18:45, 07 mar 2013

oj bedzie....kra kra...tak mowi moj kot
Madzenka 18:47, 07 mar 2013

Nie dam rady dzisiaj każdemu z osobna odpowiedzieć muszę jeszcze po kolacji przy komputerze z pracy posiedzieć Ale chwilkę się z Wami zrelaksuję

Odnośnie spotkania
Melduję, że spotkanie u mnie w sobotę o 10:00. Kto nie zna adresu lub telefonu lub zagubił lub zapomnial niech da znać

Po kawce ( widzę, że będzie słodko zatem tradycyjnie zrobię sałatke) jedziemy oglądać donice - bliziutko ode mnie - 5 min samochodem. Potem wracamy do mnie i dalej trajlujemy
Zatem należy sobie ustawić azymut na mój domek

Oby tylko śniegu do soboty nie dosypało.

Co do bieguna zimna. Nie ma takiej opcji aby arktyczne mrozy dotarły do Wrocławia a ominęły Centrum i Pólnoc poza tym już lekko spasowali meteorolodzy miało być -13 w dzień już dzisiaj widzę -3 a na Onecie bardziej lajtowo. n orweskiej nie wierze, bo już straszyła mrozami do Wrocławio nie doszło. Grupa Wrocławska zaporę mrozom na Odrze ustawi

Rynna rozpakowana, mniejsza (niższa) niż oceniałam ale idealnie pasuje tam gdzie zaplanowałam. Na razie chyba nic nie posadzę bo mi rosliny te mrozy zniszczą... Fotek nie dałam rady zrobić... Dwa razy się w ukryciu mocowałam z rozpakowaniem i nie będę błysku lampą robić bo się zorientuje, wiecie kto

Buziam i lecę Was poczytać
ewa004 19:17, 07 mar 2013

Marzenka wiesz ze Kaski kot jeszcze gruby więc nie ma szans na wiosnę
Kaśka mówi że jeszcze dobry tydzień
JulkAd 19:26, 07 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Co do bieguna zimna. Nie ma takiej opcji aby arktyczne mrozy dotarły do Wrocławia a ominęły Centrum i Pólnoc poza tym już lekko spasowali meteorolodzy miało być -13 w dzień już dzisiaj widzę -3 a na Onecie bardziej lajtowo. n orweskiej nie wierze, bo już straszyła mrozami do Wrocławio nie doszło. Grupa Wrocławska zaporę mrozom na Odrze ustawi

Buziam i lecę Was poczytać

Marzenko na Odrze mówisz...a może by tak na Warcie, bo ja za blisko jednak Odry mieszkam, to i tak chłód odczuję
Madzenka 19:29, 07 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Marzenka wiesz ze Kaski kot jeszcze gruby więc nie ma szans na wiosnę
Kaśka mówi że jeszcze dobry tydzień

U nas już koty marcują
Rench 19:52, 07 mar 2013

Macham
Tess 20:02, 07 mar 2013

Potfór przeżywa w piwnicy, w garażu pleśnieje.
Nie pamiętam, u kogo to dziś przeczytałam, bo potfór przewija się od wczoraj po wielu wątkach

Madżenko, tesiskam

Dlaczego piszesz, że donica jest niższa, niż myślałaś?
Madzenka 20:08, 07 mar 2013

Tess napisał(a)
Potfór przeżywa w piwnicy, w garażu pleśnieje.
Nie pamiętam, u kogo to dziś przeczytałam, bo potfór przewija się od wczoraj po wielu wątkach

Madżenko, tesiskam

Dlaczego piszesz, że donica jest niższa, niż myślałaś?

Sama nie wiem jakoś centymetra w oczach nie mam dobrze wygląda jako zasłona dla przedłużacza dla kabla i koszyka z akcesoriami ogrodowymi