Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Margarete 10:58, 16 cze 2013

Ale super te róże i te powojniki, juz dostałam namiary od Irenki na tego jednego, drugiego w kolejności Veronica's Choice, i zapisałam do kupienia a te twoje pozozstałe to jaksie nazywają ?

Pięknie u ciebie w twoim buszu, masz taki dojrzały juz ten ogród - mój ogródek przy twoim to wygląda jak ubogi krewny, zazdroszcze.... ale to taka pozytywna zazdrość... podoba mi sie twój ogród i to jak go fotografujesz Marzenko.
Miło mi bedzie poznac sie osobiści za tydzien...
p.s. ja swoje fotki tez juz wreszcie wrzuciłam, zapraszam do mnie...
polinka 12:00, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Zapraszam w lipcu na obejrzenie w realu zrobię kameralne spotkanie dla grupy wrocławskiej

Oj to chyba padnę z wrażenia
popcorn 12:11, 16 cze 2013

Madżenko naszukałam się zdjęć, ale są! Boskie!! Powojników kilka sobie zamówiłam, jutro je wysyłają Veronica's Choice też bosko u Ciebie!! Rodgersje wypatrzyłam, i te obwódki! I drzewa! Ech!! nic dziwnego że latem nie chcecie opuszczać ogrodu.. pięknie!!
gusiarz 12:25, 16 cze 2013

Marzenko - bosssskooo.... przecudnie, fantastycznie, bujność bez granic.... ocham, acham i podziwiam jak cuuudnie wszystko szaleje . Cuuudna lawenda, wspaniałe trawy, kosaćce.... Podoba mi się połączenie róż z trafkami będę zgapiać - bo naprawdę cudnie masz w ogrodzie
Loosiuu 13:06, 16 cze 2013

Przepięknie masz! Róże i powojniki zachwycające i te widoczki z perspektywy trawnika...
bociek 13:33, 16 cze 2013

Marzenko, napaslam oczy w Twoim prywatnym raju. Widac jak duzo pracy i serca wkladasz, bo rosliny odwdzieczaja sie po stokroc Jest przepieknie Powojniki przecudne, lawenda boska, zreszta po co wymieniac skoro wszystko jest cudne, dopieszczone i kipi

Bociskam
Mala_Mi 14:13, 16 cze 2013

Cudnie .... Wreszcie na bieżąco....

Pytałaś eis u mnie o róże.. jaki kolor.... w różach każdy kolor jest ładny.... róże maja to do siebie, że każda jest ładna.... a jak przechodzę koło różanki to pachnie.... bosko

I tym sposobem moje rany kłute, szaprane i cięte od róż wynagradzają mi widokiem i zapachem.

Casto i Obi u nas nie ma.. vertigo potfora u mnie nie będzie. I napiszę, że szkoda ..
Urszulla 15:46, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
W powojnikach jestem zakochana - mam ich 9 szt przy trzech stożkach. W ubiegłym roku sadzone, w tym odwdzięczają mi się opieką

a ten kwiat jest wieeeelki. Na zdjeciu tego nie widać...

Powojniki cudowne- nazw brak
Madzenka 17:18, 16 cze 2013

Margarete napisał(a)
Ale super te róże i te powojniki, juz dostałam namiary od Irenki na tego jednego, drugiego w kolejności Veronica's Choice, i zapisałam do kupienia a te twoje pozozstałe to kaj sie nazywają ?

Pięknie u ciebie w twoim buszu, masz taki dojrzały juz ten ogród - mój ogródek przy twoim to wygląda jak ubogi krewny, zazdroszcze.... ale to taka pozytywna zazdrość... podoba mi sie twój ogród i to jak go fotografujesz Marzenko.
Miło mi bedzie poznac sie osobiści za tydzien...
p.s. ja swoje fotki tez juz wreszcie wrzuciłam, zapraszam do mnie...

Małgosiu komplement dotyczący robienia zdjęć jest dla mnie najcenniejszy Prze zogrodowisko chwyciłam aparat do rąk mimo, z enigdy tego nie robiłam i sama stwierdzam , że robię lekkie postępy. Ale i tak czym się chwalic wszystko robię automatem...

nazwy powojników:
niebieski z pełnym jeżowym środkiem - multi blue
Niebieski wielki - vyvyan pennell
Biało- seledynowy pełny - Victorias choice - kupiony u Finki
A ten drugi mniej pełny biały to tez chyba Victoria's.... bo nie ma etykiety.... mam jeszcze susan jąś () ale jeszcze nie kwitnie
Madzenka 17:22, 16 cze 2013

Wybaczcie, ze na razie nie odpowiem na pytania - wieczorem się poprawię. Tylko szybko wkleję zdjecia bo wybywam z domu

rabata dla Zbyszka - na niej są trzy stożki z powojnikami. Trzeba się mocno patrzeć aby w jednej linii zobaczyć naprzemiennie szczepione wiśnie kiku-shidare i pojemnikowe stożki

Trudno coś wypatrzyć bo się budleje pod płotem z liśćmi rozszalały. Czekam na szaleństwo ich kwitnienia

Zatem zdjęcie z 17.06.2012 roku