Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 23:55, 15 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, Beato, Irenko wstaję o godz.8.00, robię kawkę co nieco pooglądam w tv i idę do ogrodu lub mam inne zajęcia a śpię jakieś 3-4 godzinki, czasami z przerywnikami jak dzisiaj w nocy

Tyle podobno sypiał Napoleon ale żle skończył choc był geniuszem, więc może śpij nieco więcej bo to strasznie mało.

żebym mogła nie śpię już z 5 lat
monteverde 23:55, 15 maj 2012

irena_milek napisał(a)

Bogdziu, Beato, Irenko wstaję o godz.8.00, robię kawkę co nieco pooglądam w tv i idę do ogrodu lub mam inne zajęcia a śpię jakieś 3-4 godzinki, czasami z przerywnikami jak dzisiaj w nocy

Tyle podobno sypiał Napoleon ale żle skończył choc był geniuszem, więc może śpij nieco więcej bo to strasznie mało.

Szok Aniu!!!
z jednej strony to ci zazdroszczę ile mogłabym zrobić, gdyby mój organizm nie domagał sie stałej dawki snu i to po 8 godzin co najmniej pozdrawiam

pozdrawiam Irenko
monteverde 23:57, 15 maj 2012

Celina napisał(a)
cześć Aniu !Wpadnę potem na dłużej..Ciumaki

wpadaj Celinko, buziole
Klamber 06:52, 16 maj 2012

Twoja aronia taka malutka a jak ładnie kwitnie, moja to już gigant, owoców to chyba będzie dużo bo przymrozków nie było, to sobie pohula. Twoje powojniki Aniu są piękne tę ciemne kwiaty robią wrażenie, ja mam jednego jasny prawie biały i dwa malutkie dostałem z wymiany, ciekawe co z nich wyrośnie. A Ty ile masz powojników? Kurcze jestem ostatnio taki padnięty że po 10 muszę iść spać, mam dużo pracy i muszę rano wstawać, chyba nie poszalejesz w ogródku u mnie leje. Bywaj
ocia79 08:35, 16 maj 2012

Monteverde dzieki za odpowiedz u Irenki w sprawie tych hortensji w donicach
popcorn 08:37, 16 maj 2012

O rany, strasznie krotki Twoj sen! Ja bez 8-9h jestem padnieta...
Piekne powojniki, a jak aronia ladnie sobie radzi!
pozdrawiam!
Pszczelarnia 10:32, 16 maj 2012

Ja ją posadziłam punktowo, żeby potem liście funkii ją przykryły, jak już będzie niknąć (bo zauważyłam, że w czerwcu znika na amen). Może jeszcze dorobię trochę punktów w gęstwinie innych krzaków.

Ania, i jak tam dni krzyżowe? A tak właściwie, to kto jest patronem ogrodników?
Milka 10:48, 16 maj 2012

A ty już Aniu pewnie po kawce i zasuwasz w ogrodzie
pozdrawiam
majkel0326 11:07, 16 maj 2012

Aniu,jestem w szoku po tym jak przeczytałam ile sypiasz.Malutko,współczuję Tobie bezsenności.Oglądałam kiedyś program o ludziach,którzy maja problem ze snem.Ja byłam kiedyś śpiochem,teraz do siódmej nie wyleżę,szkoda mi dnia.Kładę się 22-23,wstaję najczęściej 6.15 i dobrze się z tym czuję Pozdrawiam Aniu
Celina 19:48, 16 maj 2012

Aniu, doczytalam o serduszce. Myślałam ,że to taka delikatna mimoza a Ty piszesz,że ostro chodowana!. taka kępa jak u Ciebie -cudo!
A ja przecież sie zaklinałam ,ze nic nie kupię!!