Zielona
19:11, 05 gru 2013

A ja krążę między szkołą i przedszkolem - robię wianki z Dziećmi, gazetki Mikołajkowe, przygotowuję Szkolny Kiermasz Świąteczny... Matka wariatka
A tutaj też wpadam raczej Innych poczytać, niż u siebie coś wkleić. Zresztą... nie mam co
W puzzlach się czasem bawię, ale nie chcę pokazywać, bo to żadne projekty, tylko "a co by było, gdyby tu rosło to...."
A kawka na mnie nie działa wcale... Moje stałe ciśnienie to 90/60. Jak byłam w ciąży, to pielęgniarka robiąca mi badania za każdym razem pytała, czy z takim ciśnieniem to ja o własnych siłach chodzę
Wieje... naprawdę mocno u nas wieje. Będziesz miała okazję przyłożyć palec do uszczelek i przetestować, czy Ci w zimowym dokładnie okna zamontowali

A kawka na mnie nie działa wcale... Moje stałe ciśnienie to 90/60. Jak byłam w ciąży, to pielęgniarka robiąca mi badania za każdym razem pytała, czy z takim ciśnieniem to ja o własnych siłach chodzę

Wieje... naprawdę mocno u nas wieje. Będziesz miała okazję przyłożyć palec do uszczelek i przetestować, czy Ci w zimowym dokładnie okna zamontowali