Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 20:49, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Beatko .. Gosia Joanna pisała mi ,że pociąg to może być koszt ok 25£ więc jak to pomnożyć przez 4 to będzie fajna kwota no i jeszcze metro..może lepiej jednak ten autobus i potem metro .....

Opcja oczywiście cały dzień ... Chyba ,że jeszcze jakieś inne były ????

Buziaki

Sprawdziłam że pociag kosztuje 14 funtów a easy bus jak teraz zarezerwujecie to 2 funciki tylko no i cab też sprawdziłam z Luton do Earls Court 52 funty dzienny travel card 9 funtów tylko na 1 strefę

http://www.visitbritainshop.com/world/travel-transport/airport-transfers/product/luton-transfer-ticket.html?utm_medium=ppc&utm_source=google&utm_campaign=pl_london_airport_transfers
gierczusia 21:02, 17 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
to te pół tony na jaką powierzchnę wysypałaś????

Tak na oko to jakieś 5 m2 ale grubo , i zapas mam i sąsiadowi część odpaliłam
Bea 21:03, 17 mar 2014

Gosia, ale te 2 funty to w przeciwnym kierunku

a miałam nie latać, ale nie wytrzymałam
ewakatowice 21:10, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Tak na oko to jakieś 5 m2 ale grubo , i zapas mam i sąsiadowi część odpaliłam

czyli ok. 80 kg na 1 m2
gierczusia 21:14, 17 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Widzisz jaką czystą podusie miałaś? Jak dbają?

Ja tez z jasiorem jeżdżę, nawet na szkolenia

Ale masz łąkę krokuskową...biedna Gierczunia Wydłub je z trawy i na rabatkę jakąś do kupy, efekt będzie

Kaśku .. Jak ja po tym wkopywaniu w ten trawnik jeszcze bym je miała wykopywać to atak appoplekssji pewny .. Daruję sobie , bo już patrzeć na te krokusy nie mogę ... W przyszłym roku bedę mądrzejsza

A efekt może by i był , gdyby fffszystkie pierony wylazły a nie 13 sztuk z 80..... Achhhh....
gierczusia 21:16, 17 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

ale masz piknie, ile tych krokusów ? hi hi Możesz liczyć podwójnie te w lustrze również się liczą w końcu w Twoim ogrodzie

nie łam się ja nie mam ani jednego

To w lustrze to przestrzeń dodatkowo nabyta ....

A Ty juź pewnie w przyszłym roku teź będziesz miała
gierczusia 21:17, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kochana 1 strefa to Centrum i Twój hotel również jest w I strefie. Travel Card jest na cała dobę na metro, autobusy i pociagi

Uhuum .. Znów cosik wiem .. Sprytne rozwiązania mają w tym Lądku

Dzięki Gośku po raz kolejny
gierczusia 21:18, 17 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

bojem się bojem się, że TY się zgubisz

Wyślę Ci przewodniczkę po Londynie od 20 lat mieszka siostra mojego M

).. To jak siem już bedem gubić to Ci wyślę SOS
baraga1904 21:21, 17 mar 2014

...zostawiam ślad palucha..padam po zebraniu
gierczusia 21:21, 17 mar 2014

anna_g napisał(a)

Nie znałam tego powiedzonka - bardzo mi się widzi Nie uwłaczając zupełnie oczywiście Twojej łączce krokusowej Ona jest mikrołączka Pewnie Ci się rozrośnie ale trawy nie możesz za bardzo kosić przez jakiś czas wokół krokusków Może Kindzia ma rację - przenieś je na rabatę...

Aniuuuu .. Ja te 11 sztuk pinkolę .. Mówiąc brzydko ..,,Jak trawka bedzie już mega długa to te 11 sztuk przed koszeniem mnie nie powstrzyma .. Żadnego wydłubywania - strajk