Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:25, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Sprawdziłam że pociag kosztuje 14 funtów a easy bus jak teraz zarezerwujecie to 2 funciki tylko no i cab też sprawdziłam z Luton do Earls Court 52 funty dzienny travel card 9 funtów tylko na 1 strefę

http://www.visitbritainshop.com/world/travel-transport/airport-transfers/product/luton-transfer-ticket.html?utm_medium=ppc&utm_source=google&utm_campaign=pl_london_airport_transfers

Noo interia to mam zagwozdkę .. Pisze ,że pociągiem jest znacznie ( dwukrotnie szybciej ) niż taksówką , więc z autobusem będzie podobnie.. Ale już cenowo jak to rozpatrywać , to wszystko nabiera inkszych kształtów

Gośka .. Ja po prostu nie wiem , jak Ci się za to wszystko zrewanżować... Może kiedyś się jakoś uda.... Mam taka nadzieje
noemi 21:25, 17 mar 2014

Ela , u mnie w trawniku też nie wylazły , ino pojedyńcze sztuki ... za to lustro rekompensuje wszystko

doczytałam , że wycieczka się szykuje, super

GosiaJoanna 21:26, 17 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Uhuum .. Znów cosik wiem .. Sprytne rozwiązania mają w tym Lądku

Dzięki Gośku po raz kolejny

oj poleciałabym z Wami ale Mieszko jeszcze za malutki na wojaże po 7 latach mieszkania w Londynie jednak ciagnie mnie tam jeszcze
gierczusia 21:27, 17 mar 2014

Bea napisał(a)
Gosia, ale te 2 funty to w przeciwnym kierunku

a miałam nie latać, ale nie wytrzymałam

Ja mam to samo .. Tez nie wytrzymuję .....

Ale tu mi Gośka wypisała wszyściuteńko.. Możesz poczytać Beatko i potem pomyslimy na spokojnie :!

Ściskam
gierczusia 21:34, 17 mar 2014

noemi napisał(a)
Ela , u mnie w trawniku też nie wylazły , ino pojedyńcze sztuki ... za to lustro rekompensuje wszystko

doczytałam , że wycieczka się szykuje, super

Noo właśnie.. Pojedyncze...aaa.... Ze 100 Osób mnie przestrzegało ..ale uparty kozioł i tyyyle.
A na wycieczkę to już się cieszę

A jak mnie cieszy ,że lustro się podoba..echhh nie masz pojęcia
gierczusia 21:35, 17 mar 2014

baraga1904 napisał(a)
...zostawiam ślad palucha..padam po zebraniu

Łoooo Biedulo .. Ja ostatnio się zastanawiałam , czy jako wyposażenie dodatkowe do konsultacji ńie dokupić klepsydry.
gierczusia 21:39, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)

oj poleciałabym z Wami ale Mieszko jeszcze za malutki na wojaże po 7 latach mieszkania w Londynie jednak ciagnie mnie tam jeszcze

Achhh .. 7 lat.. To musiał byc cudowny czas.. Myślę ,że Anglicy to muszą być niezłe aparaty .. Ten ich bekon , umiłowanie ogrodnictwa i znakomici fryzjerzy ... Nie wiem , czy moja głowa umie to ogarnąć ....,

Ja po maturze chciałam jechać do Francji..ale Tatuś mnie nie puścił.. Noo i zostałam w domku... A tak ..wszystko mogłoby wyglądać zupełnie inaczej .. Achhh .. Jakieś rozmyślania egzystencjonalne mnie najszły

Aaa... Nie martw się .. Mieszko urośnie szybciej niż Ci się wydaje... To mignie...aaachhhhh.. Szybciorem

Dzięki za wszystko
GosiaJoanna 21:42, 17 mar 2014

Ja po licencjacie uciekłam do UK pojechałam na wakacje, tylko że trwały one 7 lat hihihi Londyn jest super a parki, ogrody....oj sama zobaczysz
gierczusia 21:46, 17 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Ja po licencjacie uciekłam do UK pojechałam na wakacje, tylko że trwały one 7 lat hihihi Londyn jest super a parki, ogrody....oj sama zobaczysz

.. No tak se właśnie myślę ..

A w te 3 dni , to se bedem musiała jakiś turboodrzut zamontować

Wakacje 7 letnie sobie zrobiłaś ... To też Aparatka jesteś .. Nie żle... Szczęsciara
Milka 13:19, 18 mar 2014

Podczytuję, ale będziesz mieć wrażeń, mnie Anglia oczarowała zwłąszcza ogrody