Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

berolina 14:45, 19 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Gośku .. Ja mam nadzieję ,że nie zrobię tak jak w tej piosence : nie dbać o bagaż.....itp i że mnie jakiś kobuch ńie ucapi

Moj angielski średńi , ale tak sobie myślę , jak dałam radę w Niemczech , gdzie moja znajomość ograniczała się do Danke i guten morgen , to chyba w Anglii jakoś wytrzymam...... Z Amerykanami gorzej się gada , bo oni jakby kluski w buzi mieli i jeszcze tak szybko nawijąją ,że łolaboga

Poza tym ,mój Chłop się nabija ,że tam połowa populacji to Polacy wiec porozumiewać się będziemy po polsku

Hello

Jezykiem sie nie martw, tam jest tyle Polakow, ze w razie czego mozesz zaczepic na ulicy i dopytac. Serio. Ja mam pytanko, bo tez strasznie chcialabzm jechac na CFS. Jak sie zalatwia biletu wstepu, masz juz. Mial byc znak zapytania ale cos mi sie przestawila klawiatura
Mala_Mi 18:55, 19 mar 2014

Poduchowate daj jeszcze raz do glacoka.. też nie lubię ich strzyc.. kwiatostany wszystkie wytnij..
Mala_Mi 18:57, 19 mar 2014

Acha,. łączka krokusowa godna skali mikro Wiec nie martw się.. jak zaczną przekwitać przesadź je na rabatę.. tam sie zagęszczą, a trawnik będzie do koszenia.. jak źle przesadzisz to tych kilka sztuk przeżyjesz.. kupisz nowe
malgorzata_s... 19:07, 19 mar 2014

Eluś ja też chcem posłuchać później wrażeń i pooglądać foty
gierczusia 19:55, 20 mar 2014

berolina napisał(a)

Hello

Jezykiem sie nie martw, tam jest tyle Polakow, ze w razie czego mozesz zaczepic na ulicy i dopytac. Serio. Ja mam pytanko, bo tez strasznie chcialabzm jechac na CFS. Jak sie zalatwia biletu wstepu, masz juz. Mial byc znak zapytania ale cos mi sie przestawila klawiatura

Część Olu ... Witaj w moim mikro świecie

Dam radę po tym angielsku jakoś , tym się nie martwię

Bilety kupuje sie internetowo, przysyłają go pocztą lub odbierasz bezpośrednio w kasie przed impreza

http://www.rhs.org.uk/Shows-Events/RHS-Chelsea-Flower-Show/2014

Jak będziesz jechała to daj znać, może uda nam się tam spotkać

Ściskam .. I pozdrowienia dla Chusteczki slę
gierczusia 20:03, 20 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Poduchowate daj jeszcze raz do glacoka.. też nie lubię ich strzyc.. kwiatostany wszystkie wytnij..

Anek .. Celowo wrzuciłam te fotki , bo mi się właśnie wydawało ,że one są niedokładnie wystrzyżone.... A tak się starałam .. Te wyższe poszły bez problemu...
A te są takie niskie... Ja się boję ,że tuż przy ziemi je będę musiała obciąć.. Odbiją mi ????

Dzięki za pomoc
gierczusia 20:14, 20 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Acha,. łączka krokusowa godna skali mikro Wiec nie martw się.. jak zaczną przekwitać przesadź je na rabatę.. tam sie zagęszczą, a trawnik będzie do koszenia.. jak źle przesadzisz to tych kilka sztuk przeżyjesz.. kupisz nowe

Nie mogiem na tą łączkę patrzeć .. Chętnie bym w nią wrzuciła granata .. Gdyby nie ten mikro obszar...

Nie ma wykopywania , pełna olewka
gierczusia 20:15, 20 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Eluś ja też chcem posłuchać później wrażeń i pooglądać foty

Kochana ... Z największą przyjemnością

Ściskam
atena35 20:18, 20 mar 2014

Wrzosy u galcoka, łączka krokusowa i ty na CFS - Normalnie światowa liga
Pozdrawiam Elu.
Mogłabyś pokazać te wrzosy po "powrocie" od glacoka Nie bardzo wiem jak pitolić moje
gierczusia 20:19, 20 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Oj dobrze że mi przypomniałas o wrzosach czas je podciąć

..... Moje już puszczały nowe łodyżki , wiec czas był na nie przeokrutny

U nas pięknie ... Aż chce się żyć .. Dotarło ciepełko na koniec świata ??... Czy Ci wysłać kurierem ??

Buziaki