Alinko ta lawenda będzie posadzona w wielkiej donicy , w której są umocowane kraty , po których ma się piąć moja róża ( której jeszcze nie mam ,ale wnet to się zmieni , mam nadzieję)... Początkowo w tej donicy miała być ta róża , ale Ania Różana powiedziała ,ze róża w donicy , to musi miec donicę duuuuża
Stad też lawenda bedzie w tej małej i nie będe w stanie przeniesć jej do garażu , noo chyba ,że z róza rozpięta na kratownicy
Cisy cięłam po raz pierwszy .. Z wszystkich stron... Nie mam pojęcia czy zrobiłam dobrze...ale stwierdziłam ,że skoro to ma być zwarty żywopłot , to lepiej niech po bokach jest też wyrównany , bo coooo, takie krzaczory po bokach by miały na siebie zachodzić ????....., nie ma pojęcia ...
Moje oczko malusie ,zresztą wiesz . Jest z folią , wiec lilia rosnie w donicy i nawet wypompowanie wody to nie jest taka tragedia... Ale już przy takim solidnym oczku jak Twoje , to rozumię ,że roboty huk....
Sebek.. .. Kto , jak kto ,ale Ty , to na bank z cielepą ogrodniczą masz niewiele wspólnego....
Wyrażans , powiadasz ......
My ostatnio używamy słowa " dekiel "..,... Tzn. Pokrywka.. Uwielbiamy jego brzmienie .... Jak komuś powiesz " ty deklu ", to jeszcze nie jest obarżliwe ,ale do myślenia daje...
A co do ogródeczka ....,U mnie tyle roślin ma już młode listeczki ,ze nie wiem kompletnie , jak one strzymią ten zapowiadany śnieg.... A może po prostu nic im nie bedzie ???
Nie martw się Agańiu .. Wiesz ,jak to mówią : ze strach ma wielkie oczy... Pewnie nic mu nie bedzie.. Zresztą to nie był młodziak , tak jak mój... Ma jeszcze czas....
Buziaki
Fotka oczywiście teraźniejsza
A tak a propos włosów jak u Einsteina .... Masz takie uroczo wzburzone, czy tak ??
Oj faktycznie obiboki się nie postarały.... szkoda, że takie "bogate" łączki to tylko na zdjęciach a w realu ciut gorzej...
Lawenda przepiękna - a pachnie?
Coś w zeszłym roku wspominałaś o kamuflowaniu ramy lustra .... dobrze pamiętam czy zmyślam? jakieś plany już są?