Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 13:46, 21 mar 2014

Jakims ekspresem chyba pogode podesłałaś dla mnie Byłam na ogrodzie ale za dużo nie zrobiłam poniewaz mój mały mężczyzna szybko się znudził Czeka mnie sporo pracy, w ubiegły roku pozbywałam sie agrowłókniny ale trochę jej jeszcze zostało. Chyba zrobię foto dla przestrogi aby nikt tego szajsu nie kładł pod korę lub żwirek. Korzenie tuji szmaragd wyszły na zewnątrz ku górze SZOK pozbywam sie tego g...za przeproszeniem Buziam słonecznie
Margarete 15:45, 21 mar 2014

No jak tam Elus twoje obiboki -krokusy ? wylazły ? bo u mnie po tych deszczach i przy dzisiejszym słonku objawiły sie w wiekszej ilości.
Mam zaległości u ciebie w czytaniu to nie wiem, moze juz je obfociłas i pokazałas, zaraz lecę czytac , do tyłu te...bagatela 30 stron..
Pozdrawiam z pierwszym dniem wiosny !!!
Agania 22:54, 21 mar 2014

Zazdraszczam twojego Chelsea Flower............ na foty będę z utęsknieniem czekać golaskę wrzosów zrobiłaś, moje do golaski tez gotowe............może jutro zdążę..................będzie trudno, bo gnatów nie czuję po dziesiejszym wstępnym fejsie ogrodowym..........włosy jak u einsteijna mam...........tak wiuchało, mną prawie też, ale w końcu pierwszy dzień wiosny mamy
atena35 22:58, 21 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Tosiu ... Ja Ciem proszem ....,

To mój pierwszy taki wyjazd " na wariata "... Gdyby nie Bea , to bym się nie zdecydowała

Wrzosy mają 4 fotki.. 2 są "przed "i dwie "po" glacoku .... Te poduchowe , które strasznie trudno było pociąć , to mi Mała Mi napisała ,że śą źle zrobione... Bo wszytsko trzeba wyciąć , a moje płożąca bardzo i nie bardzo mi sie udało.. Tak wiec są do poprawy

Może kiedyś wpadniesz na kawkę ??

Buziaki

na kawkę chętnie
Szukam tych fotek - no mam znalazłam.
Też doczytałam, że całe kwiecie trzeba usunąć. Jutro mam to w planie
Agania 22:58, 21 mar 2014

Piękne wiosenne akcenty

musze jutro sprawdzić mojego, nie cieszył się za bardzo z przyjścia wiosny, bojam się o niego, mus jutro sprawdzić, cholercia te wiatry, są bardzo wyniszczające dla roślin, jak mi padnie mój Camperdownii, to wracam do bloku, powiało grozą, to na pewno Ewuś, teraźniejsza fotka?
gierczusia 12:56, 22 mar 2014

Dziewczynki .. Wieczorkiem na wszystkie nurtujące kwestie Wam odpowiem i Was wreszcie poodwiedzam .. Mam nadzieję ....

Teraz tylko wpadam na momencik pokazać Wam jaką to kosmiczną kawendę kupiłam w obisiu ... Niesamowita jest .. Nazywa się giant summer .. Nie mogłam się jej oprzeć

Zobaczcie same

A teraz znikam .. Lecę ciąć , sprzątać itp..occchhh.. Az mi się do domu nie chce wchodzić
, najchętniej bym zamieszkała w ogrodzie

Buziaki ...
AgnieszkaW 13:41, 22 mar 2014

Lawenda cudna, ale to raczej ta z tych przemarzających w Polsce...Ja też znikam w ogrodzie...
Sebek 19:27, 22 mar 2014

Ciekawe czy wróciłaś już z ogrodu? Lawenda wygląd super
gierczusia 19:33, 22 mar 2014

Sebek napisał(a)
Ciekawe czy wróciłaś już z ogrodu? Lawenda wygląd super

Już ciemno ... Więc chcąc , niechcąc..... .... Też mnie ta lawenda powaliła na kolana... Troszkę mnie
Aga zmartwiła faktem ,że jesienią będe musiała się z nią definitywnie poźegnać..
Bea 19:35, 22 mar 2014

To francuska lawenda.

Nieśmiało zapytam.

Czy kałuża już otwarta?