Ufff........ udało sie w końcu doczytać do końca bez przerywania

I wcale nie dlatego, że tak dużo, tylko ciągle coś mi przerywało.. stronki do przeczytania pootwierałam sobie przedwczoraj i wczoraj.... i ma tego sporo na ekranie... dziś mam nadzieję, że je pozamykam..
Haczyki - mam te z Leroy... i faktycznie działają.. wiszą od początku grudnia z obciążeniem.. i trzaskanymi drzwiami.. są świetne

Mówimy o takich haczykach.. są wielokrotnego użytku... ale ja powiesiłam i jeszcze nie zdejmowałam..
haczyki wybór
Wrzosy i wrzośce - powinno się wyciąć wszystkie kwiaty... bo kwiaty opadają.. i tu nigdy nie będzie zielonego. będzie łysa łodyga. Wrzosy się starzeją i czym mocniej tniemy tym dłużej je mamy.. kwitnie tylko na nowych przyrostach. Nie powinno sie ciąć za mocno, bo ze zdrewniałego już niechętnie odbija, albo nie odbija.. Ela.. masz mało wrzosów więc możesz sie pobawić... i masz na dłużej powód do siedzenia w ogrodzie.. spać już nie musisz

Poza tym co niżej.. i w środku.. to brązowieje.. jak w iglakach.. słonko nie dochodzi i sie robi łyse..
Wianek wypasiony.. i domek też... mój chłop dziś pojechał kupić domek dla ptaków prawdziwy

Na razie nowe lokum sprawdzają sikorki

Na pytanie dla kogo ten domek stwierdził, że nie wie..bo był tylko jeden ostatni domek, wiec i tak nie było wyboru.. teraz sie doszkala jaki z niego dewloper
Miałam napisać co u Ciebie a piszę co u mnie... nieładnie z mojej strony.... a lawendą się nie przejmuj.. ile kwiatów kupujemy tyko jako jednoroczne-sezonowe

Chyba taki koszt przeżyjesz... a lawenda jest śliczna i pachnie..
Krokusy w trawniku dadzą łączkę ale za 2 lata... pierwszy rok zwykle jest taki, że rosną nierówno... i jest ich mało.... pokazywałam u siebie jak to w czasie (w latach ) się pomnaża.... a co do sadzenia w trawniku pozwolę sobie powiedzieć.. "A nie mówiłam".. poczekaj na liściory.. wtedy złapiesz nerwa
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.