Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Urszulla 18:39, 13 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Ulka ... Mój kamień to kamień odpadowy i wygląda naprawdę paskudnie ... Na dodatek teraz bedę ta centralna rabatę przedłużać , więc tego nieszczęsnego kamienia musiałabym jeszcze dołożyć , a żródło już nie istnieje ( żeby był taki sam .. ) stąd całe to zamieszanie ,,

Pokaże Ci fotkę ...

Noo i nie mów plizzz ze jest fajny...

A piesa wypożyczysz na tydzień ??... Pomieszka se ze mną w salonie

mów co chcesz, ale nadal uwielbiam kamień może tylko dopracowania mu potrzeba...
A z moim piesem w salonie to bym Ci nie życzyła, on wyłącznie ogrodowy...oj miałabyś więcej szkód z nim w swoim mikro niż od tych paskudnych kotówha,ha

Ale jak chcesz to bierz

gierczusia 19:18, 13 kwi 2014

Ulka.. Ty to niesamowita jesteś .. Kamień jest koszmarny, własnie dlatego ,ze odpadowy.. Nie był wcale przycinany czy coś.. Więc wygląda jak wygląda a ja i kamieniarstwo marny duet .... Na dodatek nawet tego kamienia już brak , wiec jak tu dorobić brakujące 1,5 metra rabaty i obrzeża ....

A psiur ... Łooo matkoooo , ja siem bojammm , nie dziwota ,że koty także

Ściskam
Agania 19:40, 13 kwi 2014

Ale fajny pesio......jak się zowie
malgorzata_s... 19:51, 13 kwi 2014

Ela jest rozwiązanie z tym kamieniem. Zbierz górną warstwę z tego co masz i ułóż na przedłużenie rabaty. Potraktuj je jako podkład a na górę dokup warstwę nowego, innego. Podwyższona rabata musi mieć jakiś przód przecież coby się nie sypała.
gierczusia 20:08, 13 kwi 2014

Agania napisał(a)
Ale fajny pesio......jak się zowie
nie mam zielonego pojęcia bo to pies Ulki ..... Ale zdaje sie ,że coś w stylu " Pogromca Kocisków "
Mathildis 20:09, 13 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Noo to może ze dwie zdrowaśki .. Dla spokojności ....

Z tymi opuchlakami to niezła plaga jest .... Ja się teraz rozglądam za opaskami lepowymi .. Gorzej jak jaszczura mi się przylepi zamiast opuchlaków .... Zresztą moje jaszczury , to juz sie tak zadomowiły ,źe nawet jak podchodzę bliziutko , to tylko na mnie łypią okiem ,tak jakby chciały zapytać : a ty tu czego ??.. Czemu przeszkadzasz w wygrzewaniu się ??.. Nawet się nie ruszą .. Uciekańie ???... Noo coś ty ...

fajny jaszczur...
Mathildis 20:10, 13 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
A tak ogólnie to chciałam się z Wami podzielić faktem ,ze dziś przyszedł najbardziej wyczekiwany list ostatnich miesięcy ... Czyli... Bilet na Chelsea Flower Show ... Bardzo się martwiłam ,że coś skopałam podczas rejestracji i całe 100 funtów pójdzie się grzmocic ... Ale ..ufffff... Wszytsko ok .. Bilety dotarły , a jak zobaczyłam ta pieczątkę to prawie do nieba podskoczyłam
Myslałam ,że będzie królowa na znaczku , ale niestety

Tylko nie zapomnij aparatu co by fotorelację zrobić
gierczusia 20:10, 13 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ela jest rozwiązanie z tym kamieniem. Zbierz górną warstwę z tego co masz i ułóż na przedłużenie rabaty. Potraktuj je jako podkład a na górę dokup warstwę nowego, innego. Podwyższona rabata musi mieć jakiś przód przecież coby się nie sypała.

Gośka ... Noo Ty mnie z nieba spadłaś chiba ..... Podkładów nie bedzie , tego kamienia nie trza będzie wywozić taczką , a wygląd rabaty sie znacznie poprawi ...

Prawie skacze pod sufit ....

Dziękuję
gierczusia 20:13, 13 kwi 2014

Mathildis napisał(a)

fajny jaszczur...

Noooo ... A teraz zdaje się kot ja napadł nie ma połowy ogona .... ( odrzuca go na przynętę w chwili zagrożenia )

A aparat zintegrowany z komórką , więc na bank nie zapomnę

Tylko dodatkową kartę pamięci musze kupić , bo przy takiej rozdzielczości zdjęć , to moja obecna pamięć pęknie mi w szwach

Ściskam Aniu
malgorzata_s... 20:23, 13 kwi 2014

Nie ma za co Ja stale coś przerabiam a wywozić nie lubię więc wykorzystuję co mam i coś tam tylko dokładam