Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Ginger 20:11, 03 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Dominiko dzięki za iskierkę nadziei ... Bo juź widziałam oczyma duszy ten zestaw... Miłorząb szczepiony na pniu , hortensja no i ta hosta ... Achhhh

A jaką hortensje planujesz ??
Juzia 20:12, 03 lut 2013

gierczusia napisał(a)

NIom....mam dwóch sąsiadów .. śniadych

Kochana To Tobie tam atrakcji nie brakuje .., czekoladowych

Oj dobra....bo jak przeczytają to będzie mi głupio
Pozdrawiam sąsiadów...wszystkich!!!!
hehehe
Juzia 20:14, 03 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Ja miałam takiego Maxa w pracy .. Ogólnie miły facet tylko jak u nas zaczynała się jesień to Maksiu ubierał dwa szaliki grubą czapę i mega puchową kurtawę ... A my tymczasem w wiatrówkach i niskich butach

GosiaJoanna 20:14, 03 lut 2013

Popytaj Zbyszka jak i co z ta hostą on ją ma w swoim ogrodzie
Mala_Mi 20:17, 03 lut 2013

Ja zimą też jestem taki mudzin
A latem jak Gierczusia.. ni hu hu.. mahoniu nie udaje się osiągnąć
A mieczyki fajne, tylko krótko kwitną....
Daneczka69 20:26, 03 lut 2013

Heeeejjjjj

Eluś, dziewczę drogie! Ależ Ty zasuwasz! Miej litość nad podeszłym wiekiem mym! ... tak pędzisz,że zdyszałam się niczym wiekowa astmatyczka jakaś! Ale dzielnie dobrnęłam do końca ufffffffffff, mimo że po drodze chciałaś się chyba zamachnąć na żywot nędzny mój zdjęcia do góry piętkami umieszczając... i omal o skręcenie karku tym przyprawiając... ale nic to, dałam radę i jestem I tak łatwo się mnie nie pozbędziesz bo postanowiłam podglądać Cię bez względu na to czy tego chcesz czy nie - kara musi być za ten maraton hehe... Co prawda już mi się uzbierało trochę tych najulubionych ogrodów do podglądania i nie wiem czy na wiosnę nie nabawię się zeza rozbieżnego ale gotowa jestem podjąć to ryzyko bo dla takich cudeniek ogrodowych warto Jakby co to są przecież okulary przeciwsłoneczne - zamaskują zezulcowate oczęta i mogę sobie je całorocznie nosić

I tak: ja jestem za delikatnie ciurkającą ścianą wodną i grafitowymi donicami i tej wersji będę się trzymać żeby nie wiem co, O!

Wszystkiego miłego pędząca dziewczynko
gierczusia 22:01, 03 lut 2013

Danusiu Słońce przecieź chyba moich 41 nie przebijesz... cieszę się że jesteś ... My tu wszystkie na lato będziemy miały rozbieżnego zeza , którego trzeba będzie seksi okularami maskować ... Tak więc na wiosnę zamówimy gdzieś hurtem , coby taniej było, jakieś .. No nie wiem 40 sztuk brylek i będziemy wszystkie wyglądać jak bliżniaczki już tam ktoś się skarżył ,że z wieloszką go mylą , nie wiem czy nie Madzenka... Atak wszystkie nas mylić będą

Dzięki za poparcie w kwestii ściany wodnej ... Ale o donicach myślę wciąż
Daneczka69 22:03, 03 lut 2013

Tak to Madżenka mówiła, że często mylą ją z Wieloszką właśnie
gierczusia 22:04, 03 lut 2013

asc napisał(a)
Ja zimą też jestem taki mudzin
A latem jak Gierczusia.. ni hu hu.. mahoniu nie udaje się osiągnąć
A mieczyki fajne, tylko krótko kwitną....

Aniuuuu a ja blado twarz jestem bez względu na porę roku

I tak ze tu podśmiechujki z mudźinów robimy ...ale wiecie , jakie oni gwarantują śliczne dzieci ???
gierczusia 22:06, 03 lut 2013

Daneczka69 napisał(a)
Tak to Madżenka mówiła, że często mylą ją z Wieloszką właśnie

Noooo to pierwszy raz mi się coś nie pofyrtało zaczynam ogarniać

Ale taka wizja 40 Kobit zakręconych ogrodowiskowo i w jednakowych okularach i z jednakowym zezem