Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:49, 05 lut 2013

Bogdzia napisał(a)
No to znaczy ze dom ją osłania, więc jest dobrze. Tak jest ładna i liście ma dużo większe od innych.

Bogdziu a te trawy z tylu ??? Czy bukszpany ??? Albooooo jeden wyższy rododendron ??
Bogdzia 21:02, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)

No to znaczy ze dom ją osłania, więc jest dobrze. Tak jest ładna i liście ma dużo większe od innych.

Bogdziu a te trawy z tylu ??? Czy bukszpany ??? Albooooo jeden wyższy rododendron ??

trawy myslę ze mozesz dac , a jeśli chodzi o bukszpany to nie wiem ile tam jest szerokości czy się zmieszczą. Moja Simona jest dośc szeroka , jutro zmierzę to pomyślimy jutro.
Gosiniak 21:56, 05 lut 2013

Podglądam i co widzę, mudżyny poszły w odstawkę, macanko się znudziło, ale żeby rozmiar się nie liczył, przecież to bardzo ważne żeby znać wymiary rabatki, łap za miarkę i do dzieła
gierczusia 22:16, 05 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Podglądam i co widzę, mudżyny poszły w odstawkę, macanko się znudziło, ale żeby rozmiar się nie liczył, przecież to bardzo ważne żeby znać wymiary rabatki, łap za miarkę i do dzieła

Gosiu podobno to nie rozmiar się liczy tylko technika

A wielkość tej rabaty tak pi razy oko ... 2.8 M na 1.8
GosiaJoanna 22:19, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Sexualanie tu u Ciebie Ela .mudżyny, macanko ...rozmiary ho ho ho

Kofana ja nie poradzę ,ze Ty skojarzenia masz... Zwłaszcza z mudźinami a macanie dotyczyło faktury donic ... Ojć niegrzeczna Gosinka

...i kto tu niegrzeczny jest ?!
GosiaJoanna 22:30, 05 lut 2013

Dobranoc Robaczku Do kliknięcia
gierczusia 22:53, 05 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Dobranoc Robaczku Do kliknięcia

Bloblanoc kofana słodkich snów
gierczusia 11:59, 06 lut 2013

Dziewczynki hurrraaaa !!! Mnie się teź udało z lampionem

Zetko dzięki wielkie , bo to w zasadzie dzięki Tobie

Gosiu Joanno ja czekam
Mala_Mi 12:30, 06 lut 2013

Odpowiadam u Ciebie.... żwirek od kory oddziela ekobord.. ten plastykowy....są zajefajne Estetyczne i praktyczne..ze skąpstwa zakupiłam same ekobordy i gwoździe... stalowe i nimi przymocowałam ekobordzik. Bo fabryczne szpilki są strasznie drogie
Drewniane palisadki też wyrzuciłam..zostały się w jednym miejscu.... z powodu psa... Niepraktyczne, brzydko wyglądają... a po 2 latach to już upiorne są. cięzko przy tym kosić i zasłaniają kfiatki ... Cenowo ekobord wychodzi taniej... są o różnej wysokości...
Dziewczyny dobrze radzą
gierczusia 12:35, 06 lut 2013

asc napisał(a)
Odpowiadam u Ciebie.... żwirek od kory oddziela ekobord.. ten plastykowy....są zajefajne Estetyczne i praktyczne..ze skąpstwa zakupiłam same ekobordy i gwoździe... stalowe i nimi przymocowałam ekobordzik. Bo fabryczne szpilki są strasznie drogie
Drewniane palisadki też wyrzuciłam..zostały się w jednym miejscu.... z powodu psa... Niepraktyczne, brzydko wyglądają... a po 2 latach to już upiorne są. cięzko przy tym kosić i zasłaniają kfiatki ... Cenowo ekobord wychodzi taniej... są o różnej wysokości...
Dziewczyny dobrze radzą

Dzięki Aniu wiesz jak jest ...człowiek mądry po szkodzie... A może trzeba to zmienić na : człowiek mądry po ogrodowisku ja moje palisadki malowałam na ciemny brąz... Aaachhh szkoda gadać

Dzięki za wskazanie wersji ekonomicznej taka rada czasem ratuje życie ( eM Nie udusi ,że znów coś wyrzucam i kupuję cosik podobnego )

A moźe coś doradzisz w kwestii rabaty z rododendronami ???
Dzięki wielkie tak ogólnie