Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 22:14, 07 mar 2013

...fotel teściowej potrzebny od zaraz...mam kandydatkę na niego...

....ciii....Żon obok....
Mala_Mi 22:51, 07 mar 2013

I skok na Małysza
anna_g 23:28, 07 mar 2013

Ufffff znowu dobiegłam do końca Elusia - ładnie w tej palmiarni i wstyd się przyznać ale jej nie znam osobiście Wszystko jeszcze przede mną.
Pooglądałam, poczytałam, sprawdziłam czy mam uszy - nawet mam... czyli mogę iść spać Bo ostatnio coś mi się często przydarza prawie drzemać w robocie ciekawe dlaczego? bo przecież niemożliwe że to przez to że na Ogrodowisku codziennie do północy wartę mam
Dzisiaj zrobiłam sobie troszkę zakupów w Leroyu i Castoramie - chwalić się bardzo nie ma czym ale i tak się pochwalę więc zapraszam Cię na oglądanie
Pozdrawiam cieplutko Wesolutko i milutko ty u Ciebie
gierczusia 07:45, 08 mar 2013

anna_g napisał(a)
Ufffff znowu dobiegłam do końca Elusia - ładnie w tej palmiarni i wstyd się przyznać ale jej nie znam osobiście Wszystko jeszcze przede mną.
Pooglądałam, poczytałam, sprawdziłam czy mam uszy - nawet mam... czyli mogę iść spać Bo ostatnio coś mi się często przydarza prawie drzemać w robocie ciekawe dlaczego? bo przecież niemożliwe że to przez to że na Ogrodowisku codziennie do północy wartę mam
Dzisiaj zrobiłam sobie troszkę zakupów w Leroyu i Castoramie - chwalić się bardzo nie ma czym ale i tak się pochwalę więc zapraszam Cię na oglądanie
Pozdrawiam cieplutko Wesolutko i milutko ty u Ciebie

Nie martw się Aniu .. Ja też czasem w pracy mam zgon i zdaje się ,że dokładnie przez to samo ... Jednak przy dzieciakach zasnąć nie sposób i to jest jedyne wytłumaczenie dlaczego nie śpię

C do palmiarni , to się nie martw że nie byłaś.. Za jakś miesiąc będą tam jeszcze akwaria a poza tym można posłuchać wieczorami koncertu na żywo , może się skusisz ??

Biegnę oglądać Twoje zakupy , bo też zaległości mam ... Buziam
baraga1904 07:46, 08 mar 2013

...ktoś tu dzisiaj pózniej zaczyna?

...nareszcie piatek i pogoda mało optymistyczna ..taka chyba na spanie własnie...
..pozdrwaiam...Dzień Kobiet trwa cały rok!!!!
gierczusia 08:29, 08 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...fotel teściowej potrzebny od zaraz...mam kandydatkę na niego...

....ciii....Żon obok....

Aguś .. To zorganizujemy wycieczkę do palmiarni dla Teściowych

A potem , tak jak napisała Ania Asc będą grupowe skoki " na. Małysza "

Nnoooo nie , kofamy nasze teściowe...
anna_g 08:29, 08 mar 2013

To ja tulisiam i buziam A co Choć zgadzam się z Agnieszką - Dzień Kobiet trwa cały rok Ale ten jeden dzień... trwa bardziej
Żon mi na dzień kobit ofiarował - dwie donice ogrodowe - piknie no nie Kfiotki se sama posadzę w nich Ucieszyłam się.
Najlepszego

i jeszcze jeden i jeszcze raz i sto lat sto lat niech żyją nam... (eeee to chyba wieczorkiem imprezka dopiero...
gierczusia 08:31, 08 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...ktoś tu dzisiaj pózniej zaczyna?

...nareszcie piatek i pogoda mało optymistyczna ..taka chyba na spanie własnie...
..pozdrwaiam...Dzień Kobiet trwa cały rok!!!!

Taaaak 10.45 .... Teraz mi się te uszy przydały bardzo

Jestem wykończona po tej wczorajszej eskapadzie .... Ale było super !!

Trwa cały rok mówisz ???... Muszę eMowi powiedzieć , bo on chyba nie wieeeee
anna_g 08:32, 08 mar 2013

Elusia - w swoim wątku Cię tam jeszcze "molestuję" ciut o kobei - zerkniesz plisssss

Mówisz że akwaria w palmiarni??? To ja się muszę tym zainteresować i chyba się skuszę - wielkie dzięki za info

8.30!!!!!!!!!!! Ło mamuniu, ja się znowu spóźnię do roboty!!!!!!!!!!!!! Mamma mia co ja mam z Wami!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw się spóźniam, a potem drzemię - normalnie "PRACOWNIK ROKU"
gierczusia 08:34, 08 mar 2013

Dzisiaj Dzień Kobiet więc biusty w górę , odrzucmy z buźki gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki bo my jesteśmy Super Babki