O..rany ile tu emocji, przez to wszystko to mi się zdaje, że sama muszę iść na test...brrr....
A ja miałam dziś piękny sen- wiosna mi się śniła i obudziłam się taka szczęśliwa, a za oknem śnieg.....na szczęście mało i już się stopił, aktualnie jest tyle co wczoraj.
Powodzenia dzieciakom życzę, już po?
...no jeżeli na wygląd chcesz patrzeć to niestety pomimo znacznych ilości spożywanego jedzenia nie gwarantuję, że wpłynie to na odłożenie się choć małej ilości dodatkowego ciałka...Mój 19-o latek ( jejku już) pochłania spore ilości pokarmów i nadal szczuplaczek jest...też bym tak chciała
Dodatkowe ciałko .. Uuuuu.. Jak to pięknie brzmi ., może to troszkę tak jest , że mój ma dobrą przemianę materii i dlatego taaak wyglada
Fajnie jest mieć 19-to latka ., jest już bardziej samodzielny niż 12 latek i wszystkie poważne wybory szkolne ma już za sobą.. ., a my teraz męczymy kwestię , które gimnazjum
Już po Gosiu .. Ufff.. Zestsresowane Mamy odetchnęły z ulgą.. A huk tego ciężaru , co spadł z serca to było pewnie w całej Polsce słychać .., a teraz to czekanie na wyniki ..przecież to jest nieludzkie , kazać tyle na wynik czekać ...
Dla mnie te testy to głupota, stresują te biedne dzieci już od podstawówki. Uczą się te dzieciaczki a nie wiadomo czy praca dla nich kiedyś będzie, przesuną jeszcze wiek emerytalny na 100 lat i co dupejszyn zimny ooooooooooo
... Gośku Joanno... Aleś trafiła ... Wiek emerytalny na 100 lat ,,, znasz jakieś tajne plany ministra pracy ??
Już sobie wyobrażam taką 80 - letnią nauczycielkę .., zresztą w naszym środowisku krąży brutalna anegdotka : jak długo może pracować nauczyciel ?? Tak długo jak będzie w stanie utrzymać kredę i mocz ..
Tak , jestem tego samego zdania.. Tym bardziej ,ze nawet jak napiszesz na zero pkt to i tak zaliczasz.. Więc bez sensu , kompletnie...o tych nerwach nie wspomnę ...
A co do pracy .. Ja myślę ,ze coś się w tej Anglii znajdzie