Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 10:07, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Hej .. Jak zdrówko ??.. Właśnie muszę zbierać się do pracy.. Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam.. Po egzaminie mój syn ma próbę przedstawienia , więc będzie w domu około 11., chyba do tego czasu szlag mnie trafi .. Jak sama zobaczę ten test w necie , to się dopiero uspokoję .. A jak u Ciebie nastrój ? .. Trzymasz się jakoś ??

...zdrówko jako tako..ale właśnie...fajnie było by zobaczyc ten test...po południu pewnie będzie...
malkul 10:08, 04 kwi 2013

W życiu nie nadążę za Wami paplołki
Gosiniak 11:13, 04 kwi 2013

O..rany ile tu emocji, przez to wszystko to mi się zdaje, że sama muszę iść na test...brrr....
A ja miałam dziś piękny sen- wiosna mi się śniła i obudziłam się taka szczęśliwa, a za oknem śnieg.....na szczęście mało i już się stopił, aktualnie jest tyle co wczoraj.
Powodzenia dzieciakom życzę, już po?
JulkAd 15:27, 04 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Już tak jakby troszku lepiej ... Ale dalej wygląda pt. długi jak miesiąc i chudy jak wypłata

...no jeżeli na wygląd chcesz patrzeć to niestety pomimo znacznych ilości spożywanego jedzenia nie gwarantuję, że wpłynie to na odłożenie się choć małej ilości dodatkowego ciałka...Mój 19-o latek ( jejku już) pochłania spore ilości pokarmów i nadal szczuplaczek jest...też bym tak chciała
gierczusia 16:36, 04 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

...no jeżeli na wygląd chcesz patrzeć to niestety pomimo znacznych ilości spożywanego jedzenia nie gwarantuję, że wpłynie to na odłożenie się choć małej ilości dodatkowego ciałka...Mój 19-o latek ( jejku już) pochłania spore ilości pokarmów i nadal szczuplaczek jest...też bym tak chciała

Dodatkowe ciałko .. Uuuuu.. Jak to pięknie brzmi ., może to troszkę tak jest , że mój ma dobrą przemianę materii i dlatego taaak wyglada

Fajnie jest mieć 19-to latka ., jest już bardziej samodzielny niż 12 latek i wszystkie poważne wybory szkolne ma już za sobą.. ., a my teraz męczymy kwestię , które gimnazjum
gierczusia 16:38, 04 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
O..rany ile tu emocji, przez to wszystko to mi się zdaje, że sama muszę iść na test...brrr....
A ja miałam dziś piękny sen- wiosna mi się śniła i obudziłam się taka szczęśliwa, a za oknem śnieg.....na szczęście mało i już się stopił, aktualnie jest tyle co wczoraj.
Powodzenia dzieciakom życzę, już po?

Już po Gosiu .. Ufff.. Zestsresowane Mamy odetchnęły z ulgą.. A huk tego ciężaru , co spadł z serca to było pewnie w całej Polsce słychać .., a teraz to czekanie na wyniki ..przecież to jest nieludzkie , kazać tyle na wynik czekać ...
gierczusia 16:46, 04 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Dziewczyny wyluzujcie,przecież oni matury nie piszą,będzie dobrze
A te emocje im wcale nie pomogą!

Ja tam przy moim miałam stale poker - fejsa ... Ale w środku , to do teraz się trzęsę
GosiaJoanna 16:55, 04 kwi 2013

Dla mnie te testy to głupota, stresują te biedne dzieci już od podstawówki. Uczą się te dzieciaczki a nie wiadomo czy praca dla nich kiedyś będzie, przesuną jeszcze wiek emerytalny na 100 lat i co dupejszyn zimny ooooooooooo
gierczusia 17:01, 04 kwi 2013

... Gośku Joanno... Aleś trafiła ... Wiek emerytalny na 100 lat ,,, znasz jakieś tajne plany ministra pracy ??

Już sobie wyobrażam taką 80 - letnią nauczycielkę .., zresztą w naszym środowisku krąży brutalna anegdotka : jak długo może pracować nauczyciel ?? Tak długo jak będzie w stanie utrzymać kredę i mocz ..
gierczusia 17:22, 04 kwi 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Dla mnie te testy to głupota, stresują te biedne dzieci już od podstawówki. Uczą się te dzieciaczki a nie wiadomo czy praca dla nich kiedyś będzie, przesuną jeszcze wiek emerytalny na 100 lat i co dupejszyn zimny ooooooooooo

Tak , jestem tego samego zdania.. Tym bardziej ,ze nawet jak napiszesz na zero pkt to i tak zaliczasz.. Więc bez sensu , kompletnie...o tych nerwach nie wspomnę ...

A co do pracy .. Ja myślę ,ze coś się w tej Anglii znajdzie