Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:22, 03 kwi 2013

anna_g napisał(a)

No toż Eluś wszystko "pasi" przecież my som małolaty... w porównaniu z tymi babciami, o których tu dziewczyny opowiadają...

Przyzwyczają się do wieku - u mnie już wiedzą, że kończę (zawsze) 22 lata Poważna kobieta jestem - 18 to smarkacze (sorry jeśli ktoś ma )

No to teraz spojrzalam na to z innej perspektywy ... Poważna mówisz ... 22 ..

Koffana , ja się obawiam , a moźe raczej cieszę na tę wizję , źe my tu razem na Ogro jakiejś 80 - tki dociągniemy i będziemy dalej klikać na forum ... I że nawet w tym wieku głupoty będą się nas trzymały
gierczusia 22:26, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

ale wczoraj i przedwczoraj...masakra teksańska piłą mechaniczną...nawet w domu trzymam się jak w izolatce....

Wierzysz ,źe tego nie widziałam ??....
My teź mamy system izolatkowy i to tak dobrze przećwiczony ,źe prawie nigdy nikt nikogo nie zaraził ....
A co do " przećwiczenia " ... To oczywiście ja ich ćwiczę
baraga1904 22:29, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Wierzysz ,źe tego nie widziałam ??....
My teź mamy system izolatkowy i to tak dobrze przećwiczony ,źe prawie nigdy nikt nikogo nie zaraził ....
A co do " przećwiczenia " ... To oczywiście ja ich ćwiczę

...mamy w tym w końcu doświadczenie...??? mój syn mówi że to straszne mieć mamę nauczycielkę...hihihi...
gierczusia 22:35, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...mamy w tym w końcu doświadczenie...??? mój syn mówi że to straszne mieć mamę nauczycielkę...hihihi...

Kurczę ... Nawet nie wiesz jak ja się staram go zbytnio nie tresować..te szkolne nawyki , achhhh .. Dobrze chociaź ,że mój syn ma świetną babę z matmy ,tylko raz przez całą szkołę przyszedł błagać o korki ... .. Więc akcji " dodatkowa praca po godzinach "...i to jeszcze z własnym wymyślatym dzieckiem nie przerabialam zbytnio
baraga1904 22:38, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Kurczę ... Nawet nie wiesz jak ja się staram go zbytnio nie tresować..te szkolne nawyki , achhhh .. Dobrze chociaź ,że mój syn ma świetną babę z matmy ,tylko raz przez całą szkołę przyszedł błagać o korki ... .. Więc akcji " dodatkowa praca po godzinach "...i to jeszcze z własnym wymyślatym dzieckiem nie przerabialam zbytnio

...mój robi wszystko żeby tylko nie siedzieć ze mną ...w domu mam być mamą a nie nauczycielką..
Magda70 22:44, 03 kwi 2013

a tu jak zwykle ciekawe dyskusje....
jadki - niejadki
Młoda - stara znaczy się 18 i 22 latki
No i matki nauczycielki...masakra - chociaż moja to pani przedszkolanka była na szczęście ..

a!! i roslinki...moje też trza poprzesadzać...też mam kapustę ozdobną
gierczusia 22:45, 03 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...mój robi wszystko żeby tylko nie siedzieć ze mną ...w domu mam być mamą a nie nauczycielką..

.., ja myślę ,że to idealna koncepcja

Buziam Agusiu na dobranoc i zmykam .., muszę jeszcze młodemu zrobić przegląd garderoby przed jutrzejszym egzaminem ... Kuruj się , buziole .. I wybacz ucieczkę zestresowanej matce
baraga1904 22:50, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

.., ja myślę ,że to idealna koncepcja

Buziam Agusiu na dobranoc i zmykam .., muszę jeszcze młodemu zrobić przegląd garderoby przed jutrzejszym egzaminem ... Kuruj się , buziole .. I wybacz ucieczkę zestresowanej matce

...moja młoda tez jutro pisze... powodzenia dla syna...pa...
Gabrysia_ 22:54, 03 kwi 2013

Trzymam kciuki za wasze dzieciaczki
anna_g 22:58, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Aniu... Mama chudzielca przesyła pozdrowienia Mamie Chudzielca .. ... Mój w szóstej klasie ma jakieś 160 cm wzrostu i ok 35 kg .. ( uwaga , dane przybliżone )

Ale tego numeru ze szkielecikiem to jeszcze nie znałam , pojutrze go przerobię ... Bo jutro gościa nie mogę zbytnio denerwować, bo ma test kończący podstawówkę i jest zesztresowany ... Buziam wieczornie .. sama się trzęsąc z tych nerwów

No to mamy znowu coś wspólnego - mój też jutro ma ten test - i też się stresuje, bo on taki z ambitniejszych - pisałam juz u Agnieszki, bo jej córcia ma to samo Natomiast mój starszy - ten od szkielecika - zupełnie do tego podszedł bezstresowo, no bo po co się stresować skoro i tak nie można nie zdać??? Poszedł, napisal, wrócił, zapomniał... Dzisiaj już też nikt z nas nie pamięta jak mu poszło... Insza inszość że teraz ma egzamin w gimnazjum i też zupełny lajcik ... na stres związany ze szkołą to moje starsze dziecko nie cierpi bynajmniej...

Mój szkielecik się właśnie waży dla Ciebie wzrost 179 waga 50 kg - wiek 15, 5 dane dość dokładne ja mam 166 i ważę - deczko więcej od niego a ciągle jestem szczupła