Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

anna_g 23:00, 03 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Ajjjjajjj .. Cieszyć się trza .. Ja już teź jedną kobee przesadziłam do osobnej doniczki i teraz lukam na tą kapustę ozdobną.. A Ty pommodoro masz śliczniste i ślinka mi cieknie na myśl o tych Twoich poziomkach...
Jeszcze tydzień wytrzymiemy ... Będą to ostatnie podrygi zdychającej ostrygi ( w moim przypadku ).. Ale czymże to jest , kiedy wiosna bliziutko

A moja kobea nadal nie wyszła. Ja Ci powiem, że ona mnie już wkurza...
Loosiuu 23:05, 03 kwi 2013

One podobno długo wschodzą
gierczusia 08:40, 04 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

No i matki nauczycielki...masakra - chociaż moja to pani przedszkolanka była na szczęście ..

a!! i roslinki...moje też trza poprzesadzać...też mam kapustę ozdobną

Żeby było śmieszniej moja Mama teź jest nauczycielką i zawsze z tego tytułu miałam przerypane , bo od razu wiedziała ,co tam nawyprawiałam ... A do zebrania wychowawczyni zawsze zapomniała i moim kompanom od rozróbek zawsze się upiekło

Moja kapusta Madziu póki co wygląda paskudnie.... Ja od razu piękności się spodziewałam.. Mam nadzieję ,że wnet ogłady nabierze
gierczusia 08:53, 04 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Trzymam kciuki za wasze dzieciaczki

Dziękuję Gabryśku ... W imieniu Agi i swoim ... A raczej naszych dzieciaków
gierczusia 08:59, 04 kwi 2013

anna_g napisał(a)

No to mamy znowu coś wspólnego - mój też jutro ma ten test - i też się stresuje, bo on taki z ambitniejszych - pisałam juz u Agnieszki, bo jej córcia ma to samo

Mój szkielecik się właśnie waży dla Ciebie wzrost 179 waga 50 kg - wiek 15, 5 dane dość dokładne ja mam 166 i ważę - deczko więcej od niego a ciągle jestem szczupła

Mój ten stres głęboko skrywa, ale wczoraj zasnąć biedoczek nie umiał.. Też uważam ten test za bezsensowny.. Ale teraz nam nic nie pozostało , tylko czekać ... Achhh .. Mnie już skręca

Aniu .. Ależ ten Twój Synek wysoki jak na gimnazjum .. Achhhh ...super .... Ale proporcje , to do mojego ma całkiem podobne

A tak poza tym , to ja nawet kształtem jestem do Ciebie podobna ...,,mam 164 cm wzrostu i teź jakieś 52 kg
gierczusia 09:01, 04 kwi 2013

Loosiuu napisał(a)
One podobno długo wschodzą

Nooo , to prawda.... U mnie jedna wzeszła a reszta , ani widu ani słychu

Aniu... Ty się nie denerwuj , podlewaj i ją olej.. Po jakimś czasie nie będzie miała innego wyjścia jak wykiełkować
gierczusia 09:07, 04 kwi 2013

Gdzieś mi to uciekło w natłoku spraw .., jak ktoś ma ochotę posłuchać ciut prawdziwego śląskiego i się troszku pośmiać , to zobaczcie , co też wyprawiają moi współpracownicy ...

To sztuka pt. Fenikfiker, czyli popularny i znany wszystkim Skąpiec ... Przerobiona na śląski

http://m.youtube.com/?reload=14&rdm=mkonxl54g#/watch?v=ionFTGSZCdU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DionFTGSZCdU
baraga1904 09:41, 04 kwi 2013

...witaj Elu w kolejny..(brrrr) ziomwy dzień.....mam stresa...piszą już 40 minut...a jak u Ciebie?
gierczusia 09:56, 04 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)
...witaj Elu w kolejny..(brrrr) ziomwy dzień.....mam stresa...piszą już 40 minut...a jak u Ciebie?

Hej .. Jak zdrówko ??.. Właśnie muszę zbierać się do pracy.. Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam.. Po egzaminie mój syn ma próbę przedstawienia , więc będzie w domu około 11., chyba do tego czasu szlag mnie trafi .. Jak sama zobaczę ten test w necie , to się dopiero uspokoję .. A jak u Ciebie nastrój ? .. Trzymasz się jakoś ??
Gabrysia_ 10:05, 04 kwi 2013

Dziewczyny wyluzujcie,przecież oni matury nie piszą,będzie dobrze
A te emocje im wcale nie pomogą!