Żeby było śmieszniej moja Mama teź jest nauczycielką i zawsze z tego tytułu miałam przerypane , bo od razu wiedziała ,co tam nawyprawiałam ... A do zebrania wychowawczyni zawsze zapomniała i moim kompanom od rozróbek zawsze się upiekło
Moja kapusta Madziu póki co wygląda paskudnie.... Ja od razu piękności się spodziewałam.. Mam nadzieję ,że wnet ogłady nabierze
Mój ten stres głęboko skrywa, ale wczoraj zasnąć biedoczek nie umiał.. Też uważam ten test za bezsensowny.. Ale teraz nam nic nie pozostało , tylko czekać ... Achhh .. Mnie już skręca
Aniu .. Ależ ten Twój Synek wysoki jak na gimnazjum .. Achhhh ...super .... Ale proporcje , to do mojego ma całkiem podobne
A tak poza tym , to ja nawet kształtem jestem do Ciebie podobna ...,,mam 164 cm wzrostu i teź jakieś 52 kg
Gdzieś mi to uciekło w natłoku spraw .., jak ktoś ma ochotę posłuchać ciut prawdziwego śląskiego i się troszku pośmiać , to zobaczcie , co też wyprawiają moi współpracownicy ...
To sztuka pt. Fenikfiker, czyli popularny i znany wszystkim Skąpiec ... Przerobiona na śląski
Hej .. Jak zdrówko ??.. Właśnie muszę zbierać się do pracy.. Nie wiem jak ja tam dziś wytrzymam.. Po egzaminie mój syn ma próbę przedstawienia , więc będzie w domu około 11., chyba do tego czasu szlag mnie trafi .. Jak sama zobaczę ten test w necie , to się dopiero uspokoję .. A jak u Ciebie nastrój ? .. Trzymasz się jakoś ??