Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

atena35 07:37, 28 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Tośka .. Czy chociaż Ty zagłosujesz za leszczyną ??

Czy teź nieeeeee, a może raczej " tak "

Ja jestem za, a nawet przeciw
Powiem Ci jak ostatnio podchodzę do własnych spraw: robię jak mi się podoba, nawet gdybym potem miała żałować.
Tak podeszłam do paru decyzji przy budowie domu.
Bilans decyzji jest taki: 100% mi się podoba, jakiś 95% żałuję
Zrób co Ci serce dyktuje a "rozum poradzi strzymać".

gierczusia 07:40, 28 maj 2013

Kaśka.. Mammmma mia ... Kto to widział nie spać o 5.20??? W środku nocy .... Ja siem w tym czasie przewracałam na drugi bok , a Ty ranny Ptaszku jużżz

No chyba że w ten sposób wygospodarowujesz czas na Ogrodowisko , bo mnie też czasem czasu już brak

Nooo piękna ta drewutnia , która mi tu zapodałaś ... Achhh.. Te dylematy

gierczusia 07:47, 28 maj 2013

atena35 napisał(a)

Ja jestem za, a nawet przeciw
Powiem Ci jak ostatnio podchodzę do własnych spraw: robię jak mi się podoba, nawet gdybym potem miała żałować.
Tak podeszłam do paru decyzji przy budowie domu.
Bilans decyzji jest taki: 100% mi się podoba, jakiś 95% żałuję
Zrób co Ci serce dyktuje a "rozum poradzi strzymać".

Tośku ... Fajny ten nowy awatarek , choć dzięki temu ostatniemu wiem jak wyglądasz

Przy okazji tej drewutni wpadło do mnie kilka fajnych rad , typu : zrób co Ci serce dyktuje a rozum potrafi strzymać ...

I tak przez głupią leszczynę rozpętałam drugą wojnę światową ..,,,
Bea 07:51, 28 maj 2013

Elu dziękuję za wczorajsze spotkanie.

Bardzo mi było miło poznać Ciebie osobiście.

Mam nadzieję, że następnym razem spotakmy się u mnie.

Co do drewutni to również jestem zdania, aby jej nie zasłaniać i dać szansę tylko tym pnączom, aby trochę się rozrosły.

Ogródek Gierczusi, mały ale pojemny i jak to zwykle bywa z ogrodnikami, my sami wobec naszy ogrodów jesteśmy najbardziej krytyczni co nie do końca jest uzasadnione.
Zdjęć nie było bo pora spotkania była późna, a tematów moc.

Jeszcze raz dziękuję i zapraszam.
gierczusia 08:41, 28 maj 2013

Beatko.. Mnie również było bardzo miło i cieszę się,że mimo licznych przeszkód udało nam się spotkać... I liczę , że uda się kolejny raz

Bo wiesz ,że Twój ogród jest u mnie w zakładce " inspiracja "

Buziaki ślę na ten deszczowy dzień .... I dziękuję ... Za wszystko
gierczusia 15:43, 28 maj 2013

Przez tą moją ostatnią modyfikację ukształtowania ogrodu mam taki widok z okna tarasowego , więc mogę się nim cieszyć nawet teraz , kiedy leje i jest tak zimno ,że psa nawet nie wypada wygnać

Gabrysia_ 15:45, 28 maj 2013

No piękny widok
eliza3 16:02, 28 maj 2013

Mam leszczynę, to spore drzewo. Miałam trzy, dwie oddane. Liści dużo, orzechów mało (zobaczymy w tym roku), rosły już kiedy kupiliśmy działkę i tak jedna została. Jedyna zaleta, daje cień w upalne lato. Decyzja należy do Ciebie.
anna_g 16:15, 28 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Mówisz Aniu że nie Beatka ???... A kto ??... Zorro ??...

Albo Batman? No ale skoro sama się "przyznała", że była to jednak to była Beatka
Bardzom ciekawa co wymyslisz z tą leszczyną... może leszczyna miniaturowa? (od razu mówię że nie wiem czy są takie A widoczek cacy
Pozdrawiam, buziole ślę
baraga1904 16:18, 28 maj 2013

...pięknie Elu...
...mojego piesa to nawet na siłę nie da się wyrzucic na podwórko...tfu pogoda...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies