Telegraficzny skrót specjalnie dla Aneczki Asc
.. A może i inni skorzystają

Z przodu zasadziłam klona japońskiego żeby robił za tło dla rodków.. Martwię się czy da radę i nie zamarznie ... Albo czy barany będąc na wycieczce mi go nie zeżrą

Z przodu po drugiej stronie posadziłam żurawki limonkowe wokół kulek z sosny bośniackiej .. Podzieliłam je po chamsku i znów mam powód do zmartwienia , bo nie wiem czy przeżyją
Klon i zurawki to " owoc " wyprawy do Pisarzowic
A tylu szukam miejsca dla miłorzęba

.. Może stać w Trzech miejscach a ja ńie potrafię si zdecydować gdzie.... Noo i facet non stop gnieżdzi się w ciasnej donicy
Szukam iglaczka na pniu do nowej rabaty , ale takowego , coby mi kieszeni całkiem nie wypucował
Hortka jest pikna , tanio ją kupiłam

.. I przez moją niby fantastyczną postawę negocjacyjną Beatka kce mnie zabrać do Tychów na giełdę

... Wszyssstko tam wykupimy

Ja bym ją wolała mieć w donicy , ale nie wiem....z drugiej strony kcem żeby żyła

Na płocie kcem mieć zamontowane lustro , robiące ludzisków " w konia " ze ogród ciągnie się dalej , a Bogdzia zaraziła mnie miłością do lili wodnych

...
Nooo , to chyba wszyssstko

... O imprezie alkoholowej , która ma rozlużnić jaszczurki i nie tylko to nie wspomnę . Podobnie jak o kupie radośći , którą tu mamy

... Wszyscy , mam nadzieję

Ogród w sk.mikro cz.II
a obecnie
Mikro ogród-pączkowanie