Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

eliza3 14:21, 29 sie 2013

Elu, już nie mogę się doczekać tego lustra... a marzenia o ogrodzie zimowym... ach... też się rozmarzyłam...
gierczusia 18:32, 29 sie 2013

Dziewczynki ... Ja Wam zaraz poodpisuję , tylko troszku oddechu złapię , bo dopiero teraz szefo pozwolił nam iść do domu. .... Aaaa.... Nieżle się zaczyna
baraga1904 19:02, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczynki ... Ja Wam zaraz poodpisuję , tylko troszku oddechu złapię , bo dopiero teraz szefo pozwolił nam iść do domu. .... Aaaa.... Nieżle się zaczyna

...coś Ty tam tyle czasu robiła ? co to za szef? tak grono ekspaloatowac na początku roku....
Syla 19:12, 29 sie 2013

Tu lustro .... tam lustro ..... lustrzanie się robi pierwszy zakup w tym kierunku widziałam .... kiedy będziesz działać ??? bo ja swoje dopiero zamontuję w przyszłym roku .... chyba , że zdążę ......jeszcze w tym .... nie wiem .....
Syla 19:14, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Toś mnie rozszyfrowała z tym ogrodem zimowym ... Kombinuję , jak by tu zmienić kawałek poszycia dachowego ja szkło i zrobić ogród zimowy na piętrze .... Mammma... Czi Ty mnie w duszem zaglądasz ???.... Ja siem bojjjjam
A tak pólserio ...

Muszę jeszcze tylko poczekać aż mi się syn wyprowadzi ... Bo póki co , gdybym zrealizowała swój plan , to musiałabym mieć sypialnię w ogrodzie zimowym , albo spać w saunie , albo w pokoju mojego syna... Do wyboru do koloru co jedno miejsce to lepszejsze.

ja również czekam aż mi się syn wyprowadzi .... ale on kofa mamę .... bo taka nadopiekuńcza jest ..... bym sobie tam gabinecik urządziła jeszcze sobie poczekam ......
Bogdzia 20:46, 29 sie 2013

Czyli już się zaczęło. Lekcji nie ma a cały dzień w szkole.Pozdrówka.
gierczusia 20:47, 29 sie 2013

GabiK napisał(a)
Trzymam kciuki za lustro, piękne wrzosy na giełdzie i dalekosiężnie za ogród zimowy.
Właśnie miałam zapytać, ile ty masz pokoi, że chcesz je w ogród przekształcać.
Matko, to Ty masz nie tylko jacuzzi, ale i saunę? Rzeczywiście mistrzyni upychania.

I jeszcze na koniec - Ty z tym "rozumię" to tak na serio, czy to kolejne ogrodowiskowe słówko?

Achhh GabiK ... Na górze dwie sypialnie , pralnia , biuro, sauna ,łazienka...nooo miszczyni upychania ... Na ten tytuł zaszczytny trza zasłużyć ... " rozumiesz "
gierczusia 20:48, 29 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
To widzę że z tym lustrem to całkiem serioMyślę że przed zimą będziemy podziwiać

Nooo ja myślę .. że przed zimą ... Baaaa ja nawet liczę że we wrześniu
gierczusia 20:49, 29 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

A jak się wogóle nie wyprowadzi?

Panie Boże broń ..... Fttttedy go sama wykopię ,,,
gierczusia 20:55, 29 sie 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Jest cudnie a będzie teraz jeszcze przestrzennie z tym lustrem, tak to w życiu jest Ty masz mini a ja maxi ogródek. U mnie tyle jeszcze miejsc do obsadzenia a u Ciebie ciężko coś w cisnąć. Moje prace przedogódkowe staneły w miejscu z powodu również fachowców, tylko że od ogrodzenia, tylko słupki są a przęseł nadal brak Teraz mam inny cel w życiu ale na wiosnę jak Dziudziuś pozwoli biorę się ostro do roboty hehehe....pozdrawiam serdecznie.

Noooo syndrom polskich fachowców Tobie również widzę dał się we znaki . Współczuję ... Mam nadzieję ,że wnet skończą ........... a ogrodami możemy się zamienić kcesz ??....

A w kwestii robienia czegoś przy Dzidzi , to radziłabym z dobrego serca niczego nie planować ... Mój syn był taki ciekawski z natury ,że jak w czasie snu usłyszał jakiś interesujący dżwięk to od razu się budził.... Więc w tym czasie cały mój dom stał na głowie ...,-a ja żyłam jak zombie .... nooo chyba ,że będziesz miała Wcielenie Spokoju ....Czego oczywiście z głębi serducha życzę