Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:56, 29 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Ha, to masz dokładnie taki sam pomysł jak my Tzn.chcemy Piotrka przenieść do pokoju nad garażem, ale tam jest za ciemno, więc chcemy przeszklić część dachu Może to jeszcze nie ogród zimowy, ale pokój będzie miał widok na ogród A po 30-stce zaanektujemy na domowe spa

A o jaką trzydziestkę chodzi Anitko ??.....
gierczusia 20:58, 29 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...i ostatnio miewam podobne mysli...a jak się nie zechcą wyprowadzic tylko z mamusią pod jednym dachem do 30...a mamusia upierze, posprzata, ugotuje, upiecze..dobrze im ...po co sie wyprowadzc...ło matko tylko nie to....

Ja mogem mu nawet ugotować i uprać ,ale z wysyłką do jego domu ....
gierczusia 20:58, 29 sie 2013

atena35 napisał(a)
Eluś, jak będziesz miała to lustro to powiększy się Twój ogród i przybędzie ci miejsca na nowe roślinki
Dobrze mówięęęę

Pewnie Tośka .... W ramę posadzę ,..,
anna_g 21:01, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Panie Boże broń ..... Fttttedy go sama wykopię ,,,

Ha, a może i żonę i dzieci przyprowadzi... A jak się jednak wyprowadzi to tęsknić będziesz Mamuś
anna_g 21:03, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Noooo syndrom polskich fachowców Tobie również widzę dał się we znaki . Współczuję ... Mam nadzieję ,że wnet skończą ........... a ogrodami możemy się zamienić kcesz ??....

A w kwestii robienia czegoś przy Dzidzi , to radziłabym z dobrego serca niczego nie planować ... Mój syn był taki ciekawski z natury ,że jak w czasie snu usłyszał jakiś interesujący dżwięk to od razu się budził.... Więc w tym czasie cały mój dom stał na głowie ...,-a ja żyłam jak zombie .... nooo chyba ,że będziesz miała Wcielenie Spokoju ....Czego oczywiście z głębi serducha życzę

Siem dwoma ręcami i nogami też dwoma podpisuję pod tym Ja planowałam... ha ha ha... ale się zdziwiłam Dodam tylko tak od siebie że przy drugim to jakoś łatwiej

Buziole wieczorne
gierczusia 21:05, 29 sie 2013

asc napisał(a)
Ela.. a nie za krótkie te kotwy?? Czy będziesz je osadzać w betonie?? Jak w betonie to wystarczą, a jak tylko wbite w ziemie to za małe

Listki obejrzyj czy nie ma tam przędziorka.... bo jak masz kroki..to przedziorek, a za raz po nim grzyb atakuje.. to tak w kwestii hortki.

Aniu już melduję w kwestii kotew.... Przekrój kotwy będzie też przekrojem ramy i wszystkie kotwy ,który były większe, były już wielkie masakrycznie....

Będą wbite tylko w ziemię , nie w beton ,ale to lustro będzie stało tuż przy ogrodzeniu drewnianym i tam też planujemy przymocować... Mam nadzieję ,że będzie ok ... Jak myślisz ??

A w kwestii hortki ... Jakie kropki masz na myśli pisząc o przędziorku ????... Kropki wyżarte ????.... Aaaa.. Proszę o podpowiedź
gierczusia 21:07, 29 sie 2013

anna_g napisał(a)

Tosia to jest oczywista oczywistość A Ela to na pewno wykorzysta Się rozumie Pozdrawiam deszczowo - u nas pada, pada, pada - trochę też grzmi i buczy ale to już trudno - ten deszcze potrzebny tak bardzo był a poza tym jakoś tak lepiej mi w robocie siedzieć Buziole

Anuś .... U mnie dalej posucha ... I to straszna ...
gierczusia 21:09, 29 sie 2013

eliza3 napisał(a)
Elu, już nie mogę się doczekać tego lustra... a marzenia o ogrodzie zimowym... ach... też się rozmarzyłam...

Mam to samo Elu ....

Zresztą marzyć można zawsze , czym byłoby życie bez marzeń ??.., poza tym .. Jak będzie miło kiedy uda się je zrealizować...).... Wszystko przed nami

Przeca jeszcze nie umieromy , bo my som młode laski ......
gierczusia 21:10, 29 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...coś Ty tam tyle czasu robiła ? co to za szef? tak grono ekspaloatowac na początku roku....

Mój szef lubi " mocne wejścia "..... Bez skojarzeń ....,,,
baraga1904 21:12, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Mój szef lubi " mocne wejścia "..... Bez skojarzeń ....,,,

...ale "dobrego" poznasz nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy....cytując klasyka...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies