Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 21:14, 29 sie 2013

Mogę Ci oddać trochę gruntu hehehe albo zorganizuje ogrodowiskowe spotkanie w celu zagospodarowania mojego "lotniska " hehehehe
gierczusia 21:17, 29 sie 2013

Syla napisał(a)
Tu lustro .... tam lustro ..... lustrzanie się robi pierwszy zakup w tym kierunku widziałam .... kiedy będziesz działać ??? bo ja swoje dopiero zamontuję w przyszłym roku .... chyba , że zdążę ......jeszcze w tym .... nie wiem .....

Sylwio ... Gdzież tam memu lustru do Twego ..... Aaaaa...... Ale ja się cieszę ... Bardzo .. Też już mi się wydawało ,że w tym roku nie dam rady , ale stolarz się " cudem odnalazł " i nawet mi powiedział że do wtorku zrobi .... Po prostu wierzyć mi się nie kce

A co do naszych Dzieciątek ... Ja też tak mam.. Tak piszę ,że wykopię Łobuziaka , ale przeca pod mostem mieszkał nie będzie a i z głodu mu umrzeć nie dam ... A jak się wyprowadzi , to mi będzie żal wiadomą część ciała ściskał..... Już teraz jak wyjeżdżą na jakiś obóz , to w domu jest podejrzanie cicho

I a propos gabineciku... Mamy piękny , przytulny gabinecik.... Myślisz ,że ktoś w ńim pracuje ???... Noo cos Ty ... Wszyscy kcą być w centrum młynu rodzinnego i pracują w salonie robiąc przy okazji mega rozpierduchę
gierczusia 21:20, 29 sie 2013

Bogdzia napisał(a)
Czyli już się zaczęło. Lekcji nie ma a cały dzień w szkole.Pozdrówka.

Nooo Bogdziu ... Standard ... Mam nadzieję ,że nie tęsknisz.... A jak bardzo byś tęskniła , to możesz mnie kiedyś na tydzień zastąpić ..,,

A tak serio .. Odebrałem dziś nagrodę za 20 lat pracy zawodowej ... Matkoooo , kiedy to minęło ?????

Buziam ... Cieszę się ,że zaglądasz bo to wskazuje ,że forma u Ciebie coraz lepiej ,a to jest najważniejsze
gierczusia 21:25, 29 sie 2013

anna_g napisał(a)

Siem dwoma ręcami i nogami też dwoma podpisuję pod tym Ja planowałam... ha ha ha... ale się zdziwiłam Dodam tylko tak od siebie że przy drugim to jakoś łatwiej

Buziole wieczorne

Ja co do drugieo głosu nie oddam , ale mój pierworodny to był nieżly aparat ..., ale radochy mieliśmy przy nim... Do dziś się nabijamy z tego co wyprawiał

A jak przyprowadzi żonę , dzieci .... .... To super ... Lepiej niż miałby być sam ... A jak mu się urodzi dziewczynki będą sukieneczki różowe , warkocze i inksze takie o babcia Ela będzie w siódmym niebie

Ps. Wprawdzie" babcia. Ela " brzmi okropnie , ale może bedem babcią postępową i będę kazała mówić do siebie inaczej ..achhhhhh
gierczusia 21:26, 29 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...ale "dobrego" poznasz nie po tym jak zaczyna ale po tym jak kończy....cytując klasyka...

..... Muszę mu to powiedzieć ... Aleee nieeeee.. Teraz mi założył nowe żaluzji i dał nowiutkie drzwi , to nie mogem drażnić lwa
gierczusia 21:29, 29 sie 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Mogę Ci oddać trochę gruntu hehehe albo zorganizuje ogrodowiskowe spotkanie w celu zagospodarowania mojego "lotniska " hehehehe

Kofffana .... Ty lepiej dwa razy nie mów .... Bo będziesz ziemię w workach przysyłać ,albo jak I wparzy setka szalonych Ogrodowiczan, to będziesz miała szalństwo

Aaaaa.... ... Moję hosty na wiosnę będą dzielone, potffffory... jak będziesz kciała , to daj znać... To Ci ciutek pomogem Twe lotnisko zagospodarować
baraga1904 21:30, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)

..... Muszę mu to powiedzieć ... Aleee nieeeee.. Teraz mi założył nowe żaluzji i dał nowiutkie drzwi , to nie mogem drażnić lwa

...szczęściara...nowe żaluzje...hmmm...rozmarzylam się...
....gartulki z okazji jubileuszu....
gierczusia 21:33, 29 sie 2013

Dziewczynki Kochane... Mam nadzieję ,że wszystkim odpisałam i nikogo nie pominęłam... Jeśli się tak zdarzyło to przepraszam, ale ledwo na oczy patrzę ... A jutro na 9 już w pracy na szkolenie a potem badania okresowe ... Tak więc życzę Wam dobrej nocy i słodkich snów , cieszę się ,że jesteście

Aaaa... Rama ma być gotowa około wtorku / środy .... Potem szklarz .... A potem już się tylko cieszyć i dopieszczać szczegóły

Buziam goRrrąco
gierczusia 21:34, 29 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...szczęściara...nowe żaluzje...hmmm...rozmarzylam się...
....gartulki z okazji jubileuszu....

Aguś ... Drugie piętro , poddasze i to jeszcze na południe... Beż żaluzji lepiej nizli w Afffryce ..... Dzięki za gratki ):.... Wyobrażasz sobie ,że ja taka stara jezdem ??
Madzenka 10:23, 30 sie 2013

Jestem na bieżąco ze stolarzem i synem co to nie wiadomo czy powinien się wyporwadzić po 18 -tce