Sylwio ... Gdzież tam memu lustru do Twego ..... Aaaaa...... Ale ja się cieszę ... Bardzo .. Też już mi się wydawało ,że w tym roku nie dam rady , ale stolarz się " cudem odnalazł " i nawet mi powiedział że do wtorku zrobi .... Po prostu wierzyć mi się nie kce
A co do naszych Dzieciątek ... Ja też tak mam.. Tak piszę ,że wykopię Łobuziaka , ale przeca pod mostem mieszkał nie będzie a i z głodu mu umrzeć nie dam ... A jak się wyprowadzi , to mi będzie żal wiadomą część ciała ściskał..... Już teraz jak wyjeżdżą na jakiś obóz , to w domu jest podejrzanie cicho
I a propos gabineciku... Mamy piękny , przytulny gabinecik.... Myślisz ,że ktoś w ńim pracuje ???... Noo cos Ty ... Wszyscy kcą być w centrum młynu rodzinnego i pracują w salonie robiąc przy okazji mega rozpierduchę
Ja co do drugieo głosu nie oddam , ale mój pierworodny to był nieżly aparat ..., ale radochy mieliśmy przy nim... Do dziś się nabijamy z tego co wyprawiał
A jak przyprowadzi żonę , dzieci .... .... To super ... Lepiej niż miałby być sam ... A jak mu się urodzi dziewczynki będą sukieneczki różowe , warkocze i inksze takie o babcia Ela będzie w siódmym niebie
Ps. Wprawdzie" babcia. Ela " brzmi okropnie , ale może bedem babcią postępową i będę kazała mówić do siebie inaczej ..achhhhhh
Kofffana .... Ty lepiej dwa razy nie mów .... Bo będziesz ziemię w workach przysyłać ,albo jak I wparzy setka szalonych Ogrodowiczan, to będziesz miała szalństwo
Aaaaa.... ... Moję hosty na wiosnę będą dzielone, potffffory... jak będziesz kciała , to daj znać... To Ci ciutek pomogem Twe lotnisko zagospodarować
Dziewczynki Kochane... Mam nadzieję ,że wszystkim odpisałam i nikogo nie pominęłam... Jeśli się tak zdarzyło to przepraszam, ale ledwo na oczy patrzę ... A jutro na 9 już w pracy na szkolenie a potem badania okresowe ... Tak więc życzę Wam dobrej nocy i słodkich snów , cieszę się ,że jesteście
Aaaa... Rama ma być gotowa około wtorku / środy .... Potem szklarz .... A potem już się tylko cieszyć i dopieszczać szczegóły
Aguś ... Drugie piętro , poddasze i to jeszcze na południe... Beż żaluzji lepiej nizli w Afffryce ..... Dzięki za gratki ):.... Wyobrażasz sobie ,że ja taka stara jezdem ??