Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 08:46, 29 sie 2013

Melduję posłusznie ,że pierwszy krok milowy w sprawie lustra w ogrodzie został uczyniony .... Kotwy zakupione i jadę z nimi dziś do stolarza
Hurrrrraaaaa

GabiK 10:10, 29 sie 2013

Trzymam kciuki za lustro, piękne wrzosy na giełdzie i dalekosiężnie za ogród zimowy.
Właśnie miałam zapytać, ile ty masz pokoi, że chcesz je w ogród przekształcać.
Matko, to Ty masz nie tylko jacuzzi, ale i saunę? Rzeczywiście mistrzyni upychania.

I jeszcze na koniec - Ty z tym "rozumię" to tak na serio, czy to kolejne ogrodowiskowe słówko?
boguslawa_ma... 10:23, 29 sie 2013

To widzę że z tym lustrem to całkiem serioMyślę że przed zimą będziemy podziwiać
boguslawa_ma... 10:24, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Myślem ,że raczej nieeee ...... A gdzie tam osiemnastka ??.. Matkooooo , a może się wyprowadzi dopiero koło 30??.......tak więc to są plany dalekosiężne

A jak się wogóle nie wyprowadzi?
GosiaJoanna 12:17, 29 sie 2013

Jest cudnie a będzie teraz jeszcze przestrzennie z tym lustrem, tak to w życiu jest Ty masz mini a ja maxi ogródek. U mnie tyle jeszcze miejsc do obsadzenia a u Ciebie ciężko coś w cisnąć. Moje prace przedogódkowe staneły w miejscu z powodu również fachowców, tylko że od ogrodzenia, tylko słupki są a przęseł nadal brak Teraz mam inny cel w życiu ale na wiosnę jak Dziudziuś pozwoli biorę się ostro do roboty hehehe....pozdrawiam serdecznie.
Enya73 12:23, 29 sie 2013

Ha, to masz dokładnie taki sam pomysł jak my Tzn.chcemy Piotrka przenieść do pokoju nad garażem, ale tam jest za ciemno, więc chcemy przeszklić część dachu Może to jeszcze nie ogród zimowy, ale pokój będzie miał widok na ogród A po 30-stce zaanektujemy na domowe spa
baraga1904 12:29, 29 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Myślem ,że raczej nieeee ...... A gdzie tam osiemnastka ??.. Matkooooo , a może się wyprowadzi dopiero koło 30??.......tak więc to są plany dalekosiężne

...i ostatnio miewam podobne mysli...a jak się nie zechcą wyprowadzic tylko z mamusią pod jednym dachem do 30...a mamusia upierze, posprzata, ugotuje, upiecze..dobrze im ...po co sie wyprowadzc...ło matko tylko nie to....
atena35 12:34, 29 sie 2013

Eluś, jak będziesz miała to lustro to powiększy się Twój ogród i przybędzie ci miejsca na nowe roślinki
Dobrze mówięęęę
Mala_Mi 12:46, 29 sie 2013

Ela.. a nie za krótkie te kotwy?? Czy będziesz je osadzać w betonie?? Jak w betonie to wystarczą, a jak tylko wbite w ziemie to za małe

Listki obejrzyj czy nie ma tam przędziorka.... bo jak masz kroki..to przedziorek, a za raz po nim grzyb atakuje.. to tak w kwestii hortki.
anna_g 13:47, 29 sie 2013

atena35 napisał(a)
Eluś, jak będziesz miała to lustro to powiększy się Twój ogród i przybędzie ci miejsca na nowe roślinki
Dobrze mówięęęę

Tosia to jest oczywista oczywistość A Ela to na pewno wykorzysta Się rozumie Pozdrawiam deszczowo - u nas pada, pada, pada - trochę też grzmi i buczy ale to już trudno - ten deszcze potrzebny tak bardzo był a poza tym jakoś tak lepiej mi w robocie siedzieć Buziole