Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:40, 07 paź 2013

Beatko.. Już bedem grzeczna w kwestii strzyżenia ... Obiecuję

A moj to nawet tych fryzjerów toleruje , tylko ostatnimi czasy chronicznie nam wolnych godzin brak ... Stąd mój synek wyglądał już jak gorilla ... A ponoeważ ostatnio nieżle mi wyszło , to zdecydował się drugi raz ... Ale teraz już tak dobrze nie było ...

W każdym razie solennie sobie przyrzekłam zachowanie stałej odległości od nożyczek miniumum 2 m

A przez to przeziębienie , to mi się sprawa wrzosowiska przewlekała , ale już mi dziś było lepiej ... Stąd tez wrzosy posadzone i teraz to tylko dać na mszę , by dały radę

A tej figi to ja się bardzo cieszę ... Teraz kiedy zwiędła to pachnie podwójnie intensywnie
Bea 22:53, 07 paź 2013

Koniecznie zrób foty przedogródka z posadzonymi wrzoskami, bo on wyjątkowej urody tylko za mało rozpropagowany.

Wrzosy kupowane na Giełdzie?
Z mini to nigdy nie wiadomo, oby dały radę.
Przydałoby się kupić mi jeszcze wrzosów do skrzynek. W zimie trochę by było urozmaicenia.

No, ta figa to bardzo intrygująca.
Mala_Mi 23:21, 07 paź 2013

Ze względów BHP zawsze była kitka lub kucyk
Foto specjalnie dla Ciebie
GosiaJoanna 06:34, 08 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Glaca = łysina ( jak cooo )

Ja człek nizinno depresyjny, rodowita żuławianka również wiem co to glaca i motyka tez wiem hehehehe
gierczusia 06:55, 08 paź 2013

Bea napisał(a)
Koniecznie zrób foty przedogródka z posadzonymi wrzoskami, bo on wyjątkowej urody tylko za mało rozpropagowany.

Wrzosy kupowane na Giełdzie?
Z mini to nigdy nie wiadomo, oby dały radę.
Przydałoby się kupić mi jeszcze wrzosów do skrzynek. W zimie trochę by było urozmaicenia.

No, ta figa to bardzo intrygująca.

Oczywiście ,że zrobię fotkę .. Może dziś mi się uda , choć przy takim permanentnym braku słońca , to baniate fotki wyjdą

Wrzosy kupione na giełdziei teraz będę trzymać za nie kciuki... Mam nadzieje ,że wytrzymają ... O wrzoskach do skrzynek to już nie pomyślałam .... Ale to pewnie dlatego ,że tym razem byłam z eMem i on mnie troszku dekoncentrował

A figa , hmmm , no jak to figa .. Wszystkie liście już obwisają smętnie a już dawno ustaliłyśmy ,że kobity na Ogrodo nie lubiom elementów zwisajacych

Buziaki
gierczusia 06:57, 08 paź 2013

asc napisał(a)
Ze względów BHP zawsze była kitka lub kucyk
Foto specjalnie dla Ciebie

Ania ... O matkoooo ... Było przepięknie .... Noo teraz też jest fajnie , ale wtedy ...aaaachhhhh

Poza tym , fotka jest rewelacyjna .... Dziękuję
gierczusia 07:00, 08 paź 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Ja człek nizinno depresyjny, rodowita żuławianka również wiem co to glaca i motyka tez wiem hehehehe

Już się pomartwiłam ,że to cuś z depresją zimową ma wspólnego, , aż zajarzyłam ,że to nie ta depresja .... Toż człek z rana jest kompletnie nieprzytomny

Ja zawsze myślałam ,że " glaca " jest typowo śląska ... Ale jeśli nie , to tym lepiej , bo glacę wprost uwielbiam .. A o motykę Ci chodzi taką ludzką ??.,,,

...... A jak zdrówko Gosieńko ??Wasze ??
Gabrysia_ 08:07, 08 paź 2013

Ela...nadal myślę co dobrego zaserwować w niedzielę
...czekam na fotkę przedogródka w szerszej perspektywie
popcorn 08:15, 08 paź 2013

Zaglądam, pozdrawiam! Pokażesz te wrzosy??
miłego dnia!
Bea 08:53, 08 paź 2013

To czekam na zdjęcie/a