No u nas motyka to wiadomo ale jak mieszkałam z ludzmi ze Śląska to przedstawili mi inną wersje motyki z tzw ludzka twarzą hehehe ale to nic jak mieszkałam w Londynie to poznałam Czeszkę no i też mi powiedziała że słowa "szukać" lepiej przy Czechu nie wypowiadać
A czujemy sie póki co super, w ogrodzie prace porządkowe zakończone, trawka skoszona na maxa, hosty powycinane, dalie już w skrzyneczkach i inne drobnolebulowce. A My czekamy już na pojawienie się naszego Bąbla. Pokoik jest ale raczej łożeczko bedzie z nami w sypialni więc nie spieszymy sie z meblowaniem tego przeznaczonego dla synka, jak się urodzi to pomyślimy Na ogrodowisku jestem każdego dnia tylko może tak jakoś weny do pisania brak ale jestem chociaż na bieżąco a przynajmniej staram sie byc u Ciebie bo gnasz kobito że hohoho ....buziaki :*****
Noo ja właśńie byłam ciekawa , czy znana Co jest ludzka twarz motyki .... A co znaczy po czesku słowo " szukać "????... Bo wiem ,że galoty to majtki a nie spodnie jak u nas ..z tego tytułu było już sporo zabawnych sytuacji
Cieszę się ,że zdrówko u Was ok , i to na tyle ,że jeszcze prace ogrodowe ogarniasz ... Podziwiam
A na remont czy tam raczej wykończeniówkę pokoju dziecinnego to masz jeszcze czas ... Na spokojnie
A wątek tak gna jak szalllony ... Sama czasem nie nadążam , ale uwielbiam , kiedy znajduje się jakiś temat i potem rozpoczyna się akcja .. Tak jak teraz było ze strzyżeniem
A Zapas szczoteczek do butelek zaraz wysyłam tirem