Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 09:39, 08 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Już się pomartwiłam ,że to cuś z depresją zimową ma wspólnego, , aż zajarzyłam ,że to nie ta depresja .... Toż człek z rana jest kompletnie nieprzytomny

Ja zawsze myślałam ,że " glaca " jest typowo śląska ... Ale jeśli nie , to tym lepiej , bo glacę wprost uwielbiam .. A o motykę Ci chodzi taką ludzką ??.,,,

...... A jak zdrówko Gosieńko ??Wasze ??

No u nas motyka to wiadomo ale jak mieszkałam z ludzmi ze Śląska to przedstawili mi inną wersje motyki z tzw ludzka twarzą hehehe ale to nic jak mieszkałam w Londynie to poznałam Czeszkę no i też mi powiedziała że słowa "szukać" lepiej przy Czechu nie wypowiadać
A czujemy sie póki co super, w ogrodzie prace porządkowe zakończone, trawka skoszona na maxa, hosty powycinane, dalie już w skrzyneczkach i inne drobnolebulowce. A My czekamy już na pojawienie się naszego Bąbla. Pokoik jest ale raczej łożeczko bedzie z nami w sypialni więc nie spieszymy sie z meblowaniem tego przeznaczonego dla synka, jak się urodzi to pomyślimy Na ogrodowisku jestem każdego dnia tylko może tak jakoś weny do pisania brak ale jestem chociaż na bieżąco a przynajmniej staram sie byc u Ciebie bo gnasz kobito że hohoho ....buziaki :*****
GosiaJoanna 10:11, 08 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Potrzebuje ktoś szczoteczek do mycia butelek ??

Ja potrzebowac będę hihihi
gierczusia 14:52, 08 paź 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Ela...nadal myślę co dobrego zaserwować w niedzielę
...czekam na fotkę przedogródka w szerszej perspektywie

To myśl , myśl ... A potem napisz co wybrałaś , niech nasze ślinianki teź się pocieszą

Zaraz będzie focia
gierczusia 14:53, 08 paź 2013

No proszę Gabrysiu ... Przedogródek w szerszej perspektywie specjalnie dla Ciebie
I dla Ciebie Beatko też ....

I tak
ewsyg 14:57, 08 paź 2013

Ciekawe z czego on się tak cieszy, hmmmmmmmmm, może dlatego, że jest w guście czternastek

Eluś pozdrawiam i zdrowiej szybciutko. Moja córcia też chora, ugotowałam jej na pocieszenie pierogi

ewsyg 14:59, 08 paź 2013

Bardzo ładny przedogródek
gierczusia 15:00, 08 paź 2013

GosiaJoanna napisał(a)

No u nas motyka to wiadomo ale jak mieszkałam z ludzmi ze Śląska to przedstawili mi inną wersje motyki z tzw ludzka twarzą hehehe ale to nic jak mieszkałam w Londynie to poznałam Czeszkę no i też mi powiedziała że słowa "szukać" lepiej przy Czechu nie wypowiadać
A czujemy sie póki co super, w ogrodzie prace porządkowe zakończone, trawka skoszona na maxa, hosty powycinane, dalie już w skrzyneczkach i inne drobnolebulowce. A My czekamy już na pojawienie się naszego Bąbla. Pokoik jest ale raczej łożeczko bedzie z nami w sypialni więc nie spieszymy sie z meblowaniem tego przeznaczonego dla synka, jak się urodzi to pomyślimy Na ogrodowisku jestem każdego dnia tylko może tak jakoś weny do pisania brak ale jestem chociaż na bieżąco a przynajmniej staram sie byc u Ciebie bo gnasz kobito że hohoho ....buziaki :*****

Noo ja właśńie byłam ciekawa , czy znana Co jest ludzka twarz motyki .... A co znaczy po czesku słowo " szukać "????... Bo wiem ,że galoty to majtki a nie spodnie jak u nas ..z tego tytułu było już sporo zabawnych sytuacji

Cieszę się ,że zdrówko u Was ok , i to na tyle ,że jeszcze prace ogrodowe ogarniasz ... Podziwiam

A na remont czy tam raczej wykończeniówkę pokoju dziecinnego to masz jeszcze czas ... Na spokojnie

A wątek tak gna jak szalllony ... Sama czasem nie nadążam , ale uwielbiam , kiedy znajduje się jakiś temat i potem rozpoczyna się akcja .. Tak jak teraz było ze strzyżeniem

A Zapas szczoteczek do butelek zaraz wysyłam tirem
GosiaJoanna 15:02, 08 paź 2013

Napisze Ci na priv bo to bardzo nie łądne słowo hihihi

A przedogródek taki amerykański fajne osiedle.
malgorzata_s... 15:11, 08 paź 2013

Cudny przedogródek. sadziłam dziś cebule i strzygłam ale trawę na obrzeżach
Margarete 15:20, 08 paź 2013

Wpadłam, oko nacieszyłam osławionym ... ( a nie pokazywanym wczesniej...) przedogródkiem Śliczniusio jest !
Pozdrawim