Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:35, 07 paź 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Ela...ja też kiedyś mojego synusia obcięłam,ale bardzo dawno temu miał może 7 lat...i od tej pory nie da mi ruszyć swoich włosów ...ha,ha
...zresztą teraz sam się obcina maszynką

To witaj w klubie ...
Mój wciąż cosik z tymi swoimi włosami kombinuje.. Jak nie grzywka , to z tylu dłuższe ...on i maszynka to nie jest dobry zestaw a tak swoją droga , to znależć fajnego fryzjera za przyzwoite pieniądze to nie jest prosta sprawa

Ale Ci zazdraszczam tej maszynki ... Achhhhh... Łubudubu i po sprawie ...

Nawet w środku nocy i po pijaku , jak to mówi moja babcia
Gabrysia_ 20:39, 07 paź 2013

...a ja bym wolała,żeby miał włosy ,kiedyś miał fajną fryzurę,ale on sportowiec i mu przeszkadzają...tak mi powiedział
Byłaś już ?
...jakby co to będziemy w kontakcie
gierczusia 20:40, 07 paź 2013

baraga1904 napisał(a)
...Eluś macham i buziam...zagrzebana w papierach tonę teczkę piszę ...brrrr....gdyby nie wypadek dawno miała bym to za sobą...
...czy my się widzimy 12?

Łoooo Biedulko ... Teczka .. Współczucie ... Ale za to potem....będziesz miała na torebkę ( nie wiem czy znasz ten kawal , jak kobita z eMem jecahała i jak zrobiła masę wykroczeń i nikt jej nie złapał , to powiedziała chłopu ,że zaoszczędziła na torebkę )

A jeśli 12 to najbliższa sobota. , to się widzimy ... Hurrra

A teściowej fryzjerki to szczerze zazdraszczam , choć mam lekkie obawy ,że gdybym ja cuś nabroiła , to bym glacę miała

Glaca = łysina ( jak cooo )
gierczusia 20:41, 07 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Synuś sam chyba gibnie jak mamę z nożyczkami zobaczy

Bożeszzzz ... Pewnie by pokonał rekord świata na 100 - tkę ... Na widok tych nożyczek ;
Kindzia 20:43, 07 paź 2013

Chcesz moje talenty wszystkie na raz odkryć?
Powolutku
baraga1904 20:44, 07 paź 2013

...mam rodowitego ślonzoka w chałupie...glace i inne wuszty mi nie obce
gierczusia 20:48, 07 paź 2013

Gabrysia_ napisał(a)
...a ja bym wolała,żeby miał włosy ,kiedyś miał fajną fryzurę,ale on sportowiec i mu przeszkadzają...tak mi powiedział
Byłaś już ?
...jakby co to będziemy w kontakcie

Nooo sportowiec to cuś inkszego ... U mnie w szkole teź pływacy , piłkarze i tenisiści ... Najczęściej króciutkie włosy ... Zreszta jak to suszyć po basenie ??? Nooo i ile razy można sięm bić o suszarkę

A w kawestii zakupowej ... Nie wiem czy dam radę .. Sama się rozchorowałam i na dodatek znów przyszły weekend mam imprezowy a nie mam jeszcze prezentów ...w sumie mam w sobotę do Goczałkowic jechać na kameralne spotkanko i liczyłam ,że ktoś tam będzie z Gór ,żeby go poprosić... Ale na to się nie zapowiada .. Tak więc chyba sprawa się rypnie
gierczusia 20:50, 07 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Chcesz moje talenty wszystkie na raz odkryć?
Powolutku

Noo jasne ,że kcem .. Dawaj tu listę ... Co się będziemy certolić .. Wiesz ,że ja lubię na szybciora
Kindzia 20:50, 07 paź 2013

No i dobrze...o Pszczynę zahaczysz...
gierczusia 20:51, 07 paź 2013

baraga1904 napisał(a)
...mam rodowitego ślonzoka w chałupie...glace i inne wuszty mi nie obce

Aguś ...to nie o Ciebie chodziło , tylko o innych czytających ... Pamiętam jeszcze akcję z batkami z cicikiem