Prawdę mówiąc to i ja byłam tak przekonana A tu takie cuda Może dlatego, że się za bardzo nie wtrącałyśmy to tak fajnie wyszło
Melduję, że cebulki od Ciebie dzisiaj zostały posadzone Jeszcze po pracy zdążyłam choć już kiepsko jest bo nawet godzinki nie mam - uznałam że chyba muszę sobie kupić taką lampkę "czołówkę" będę sobie przyświecać w ciemnościach i pracować w ogrodzie No i może opuchlaka - tfu tfu - wypatrzę Żurawkę posadziłam juz wczoraj - ziemię w doniczki wyciepałam, ale oczywiście korzeni nie wyplukałam bo se... hmmm... zapomniałam Ale... na pewno nic tam nie było... tak mówię Ale kolor to ona ma śliczniusi
Buźka
Witaj Kasiu w moim małym królestwie ...cieszę sie ,że się podoba ...
Ja własnie zawędrowałam do Ciebie dzięki fotkom ze spotkania ... A nasze spotkanie z kolei nie było u mnie tylko u Ani od ogrodoterapii ...... Rzeczywiście pogoda była wyśmienita ,a towarzystwo ... Noo wiadomo ,że Fantastiko , bo to ogrodomaniacy
Czyli rozumię ,że mam siem zbytnio do kompostownika nie wtryniać ... Dobrze , według życzenia
Jestem ciekawa , jak te cebulki .... Mówią że te holenderskie są niezłe .. Ocenisz sama ... Ja moich mikro krokusów jeszcze nie posadziłam... Tak coś czuje ,że bedę to robić podczas przygotowywania kolacji wigilijnej , jak tak dalej z moim obiboctwem będzie
Lampkę taka na czoło , to teź chyba będę musiała sobie kupić .... Żeby te opuchlaki tłuc mając wolne ręce ... Albo gdzieś z kopalni porwiemy
Co do zurawki , to pamiętaj ,że moje opuchlaki noszą różowe majteczki ... Tak dla odróżnienia od Twoich ....
Fajnie ,że się podoba ... Łatwo sie rozmnaża ... I rośnie wszędzie nawet w słoneczku ... Oczywiście wtedy słabiej ale rośnie i tak
Z tego bezpośrednio wynika Kofffana ,że już Ci lepiej ..... A to nas cieszy ... Bardzo .... Impreza dopiero 18 ???.... Co tak póżno ??... Ale przynajmniej zdrowa już będziesz
Ty mnie przypomnij jak ona sie nazywa ta żurawka? znaczy siem jaka odmiana? A jeszcze lepiej Ty mnie przypomnij co to ja za trafkę od Uli dostałam - bo wiem, że wiesz (no niezła ogrodniczka ze mnie - kompletna klapa - nic nie wiem)
Twoje mają różowe? To dziewczynki być muszą... A jak moje to chłopczyki... Rany bossssskie co się tu będzie działo...
Haha ... Teraz padniesz ... Bo ja teź nie wiem co to za żurawka ... Były nawet próby publicznej , tzn forumowej identyfikacji , ale jakoś spełzły na niczym
A trawka... Taki mi się wydaje ,że to turzyca bronze form ( carex comans).... Noooo.
Rozumię , że podziału według płci na majteczki dokonałaś ... Teraz przyzwoitkę im załatwić trzeba