gierczusia
17:18, 11 lis 2013

Bogusiu , Małgosiu S.
.. Miło mi ,że do mnie zglądacie 
... Bardzo się cieszę 
... Niestety teraz mam rodzinno urodzinowy czas i non stop gdzieś baluję , albo odsypiam balety,albo odgruzowuję dom lub usiłuję cosik ugotować dla reszty rodzinki... I tak to wychodzi ,że mi wciąż czasu brakuje.... A jeszcze nie nauczyłam sie wydłużać doby , niestety 
.....więc wybaczcie i się nie gniewajcie... Nadrobimy zimą 
Aniu od ogrodoterapii .
.achhhh , gdzież tam tysiączek , jak ja non stop nieczasowa ostatnio.. Widzę ,że ty też zabiegana... Tęsknię za czasem, kiedy dnie były dłuższe i człek jakoś siły i zapału miał wiecej
Bogdziu
.... Ja już mam chyba traumę krewetkową 
..... Teraz kombinuje z wrotyczem , ale nie wiem czy sobie tego na wiosnę nie zostawić..niewątpliwie tych czarrrrnych potfforów jest znacznie mniej po tym larvanemie 
... Nie zeżarły mi jeszcze wszystkiego , mimo ,że jaszczurki chyba już śpią ...
Ps. Melduję ,że lilia w apartamencie wiadrowym w mojej pralni na pierwszym piętrze ma sie całkiem dobrze.... Tylko nie wiem , czy ta wodę całkowicie wymieniać , czy raczej tylko dolewać....
Julciu
... Nooo widzisz , niedoczas wieczny... 
.. Gdyby udało sie tą dobę ciut rozciągnąć .... Choć prawda jest też taka,że te ciemne dni wpływają na mnie melancholijnie.....aaaaa.... Buziaki

Aniu od ogrodoterapii .

Bogdziu

Ps. Melduję ,że lilia w apartamencie wiadrowym w mojej pralni na pierwszym piętrze ma sie całkiem dobrze.... Tylko nie wiem , czy ta wodę całkowicie wymieniać , czy raczej tylko dolewać....
Julciu