Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 18:25, 02 sty 2014

gierczusia napisał(a)

Bogdziu ... Ty jesteś niesamowita bardzo dziękuję za ofertę

To ja w takim razie zdoktoryzuję się na temat wielkości tych magnolii , bo musz mieć mieć mega - kompakta .,. I poczytam jak szybko one rosną.. I na tem czas poproszę o wstępna rezerwację magnolii ...

A potem dam znać .. Oki ??.. Może być ??....

To jest fantastyczne i jeszcze raz dzięki .. Buziaki i również ściskam noworocznie

Pewnie że może byc. Najlepiej zebys zabrała jak będziesz u mnie a ja wczesna wiosna wsadze w doniczkę.

Dla Kindzi też może byc jeśli chce.
Kindzia 19:48, 02 sty 2014

Gierczuniu...Słoneczko Ty Moje Samych szczęśliwości!!! I bez przeziębień po lataniu w piżamie po polu
gierczusia 22:21, 02 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Gierczuniu...Słoneczko Ty Moje Samych szczęśliwości!!! I bez przeziębień po lataniu w piżamie po polu

Kasiu .. Dziękuję ...
A tak a propos powinnaś mnie kofffać podwójnie , bo własnie pare linijek wcześniej dostałaś od Bogdzi magnolię .. Oczywiście jeśli masz ochotę .... Tak więc leć Bogdzię całować

Buziaki
Mala_Mi 22:24, 02 sty 2014

Gierczuś... pisało u urodzinach.. wiec nie chciałam być świnka i też chciałam Ci złożyć życzenia .. ale za parę tygodni życzenia też aktualne Baaa i za parę tygodni też z miłą chęcią coś ci skrobnę..
gierczusia 22:25, 02 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Pewnie że może byc. Najlepiej zebys zabrała jak będziesz u mnie a ja wczesna wiosna wsadze w doniczkę.

Dla Kindzi też może byc jeśli chce.

Bogdziu .. To buziaki od nas obu ....
Poczytam o tej magnolii i pomierzę te swoje araeły i dam znać .... Tak czy siak to się już cieszę

A czy masz może bez zbytniego szukania jakąś fotkę tego swojego cuda ??.... Bo jak to ma być dla Ciebie kłopot , to przewertuję Twój wątek i se ja znajdę ( chyba )..

Jak znajdziesz to wklej mi plizzzz ...

Ps.. Bożeszzz ,wybacz mi moją bezczelność
anna_g 22:25, 02 sty 2014

Sebek napisał(a)
Pienną magnolię ma Domi Możesz się jej dopytać, gdzie ją kupiła Taka się zmieści, bo ponoć w [b]powietrzu jeszcze masz :)

Zaglądnęłam, poczytałam, pozdrawiam Robię postępy
gierczusia 22:26, 02 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gierczuś... pisało u urodzinach.. wiec nie chciałam być świnka i też chciałam Ci złożyć życzenia .. ale za parę tygodni życzenia też aktualne Baaa i za parę tygodni też z miłą chęcią coś ci skrobnę..

Nie, nie Koffana .... Będziesz mnie całować osobiżdzie ... Na to liczę .... Tak więc smaruj usta na Białkę
gierczusia 22:27, 02 sty 2014

anna_g napisał(a)

Zaglądnęłam, poczytałam, pozdrawiam Robię postępy

Anulko ... Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę ... Buziaki
gierczusia 22:31, 02 sty 2014

Dziewczynki .. I nie tylko ...

Bardzo Was przepraszam ,że dziś tylko na sekundkę do swego wątku a do Was nawet nie zajrzałam , ale mamy mega nalot w pracy z kuratorium i naprawdę wnet zapomnę jak się nazwywam z tego nadmiaru wrażeń .. Raz ankieta online , raz wywiad grupowy, raz hospitacja... Oczywiście ja mam takie " szczęście " że mnie prawie do wszystkiego wylosowali .. Ja Wam mówię , chyba muszę zacząć grać w totka ....

Tak więc błagam o wybaczenie ... Nadrobię ... Obiecuję
Sebek 23:14, 02 sty 2014

Nie nadrobisz Forum za szybko pędzi

Hospitacja....hmmmm....z tego co pamiętam z gimanzjum rola uczniów w tym wydarzeniu polega głównie na udawaniu na lekcji, że zawsze jest się tak spokojnym i słuchaniu nauczyciela Bo z tyłu siedzi jakiś urzędas i ocenia poziom nauki w szkole