Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 12:57, 23 lut 2014

sylllwia napisał(a)
Śliczne te domki do wianków wiosennych Pozdrawiam słonecznie

Sylwia ... Cześć .. Miło mi Cię widzieć .....

Domki były raczej rozpatrywane w charakterze eksperymentu i zabawy ..i się udało .. Jest to niezła " dziubdzianina " ale zabawy z tego ,że hej ....

Ty zresztą też pewnie masz masę ciekawych pomyśle na wiosenne dekoracje , bo ja te śliczne Twoje świeczki to pamiętam , pamiętam ....

Buziaki
Urszulla 13:13, 23 lut 2014

Elu- domki są superowe,
pytam się w jakiej skali:
mikro czy makro
decoupage śliczne, zwłaszcza te lawendowe
gierczusia 15:28, 23 lut 2014

Urszulla napisał(a)
Elu- domki są superowe,
pytam się w jakiej skali:
mikro czy makro
decoupage śliczne, zwłaszcza te lawendowe

Ulka .. Domki dostosowane do realiów .. Czyli mikro .. A cały defoupage jest z jednej serwetki .. Takiej własnie lawendowej

Ciszę się ,że Ci się podobają ..buziaki
danuta_szwajcer 16:16, 23 lut 2014

Elu zazdroszcze talentu Decoupageowe domki na wianki wiosenne rewelka No i czytam, ze wyjazd do Anglii sie szykuje, ale fajnie Pozdrawiam serdecznie

gierczusia 17:35, 23 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Elu zazdroszcze talentu Decoupageowe domki na wianki wiosenne rewelka No i czytam, ze wyjazd do Anglii sie szykuje, ale fajnie Pozdrawiam serdecznie

Danusiu .. No to jest najparwdziwszy kompliment nazwanie moich pierwszych nieudolnych prób talentem ...nooo dziękuję ...

W każdym razie bez względu na to jak komu wyjdzie to serdecznie polecam taką zabawę ... Warto .. Relaks piersza klasa ... I nie zaplączesz się w wełnę " na ament "...jak wtedy kiedy się uczyłam robić na drutach

Buziaki .. I odpozdrawiam
gierczusia 18:22, 23 lut 2014

Właśnie przed chwilką zobaczyłam gdziesik przegorzan.. Mammmmoo ,ależ cudo .. I jak tu się ustrzec przed licznymi pokusam ??.. Noo jak , ja siem pytam ??

Zobaczcie ... Jeśli ktoś nie zna.....

http://www.futuregardens.pl/przegorzan-niebieski-echinops-ritro-blue.html

eda 19:01, 23 lut 2014

gierczusia napisał(a)
Właśnie przed chwilką zobaczyłam gdziesik przegorzan.. Mammmmoo ,ależ cudo .. I jak tu się ustrzec przed licznymi pokusam ??.. Noo jak , ja siem pytam ??

Zobaczcie ... Jeśli ktoś nie zna.....

http://www.futuregardens.pl/przegorzan-niebieski-echinops-ritro-blue.html

Fajny gdzieś go już widziałam w ogrodach ale potrzebuje trochę miejsca cudny niebieski Wszystko by się chciało mieć Pozdrawiam serdecznie Elcia
gierczusia 19:41, 23 lut 2014

eda napisał(a)

Fajny gdzieś go już widziałam w ogrodach ale potrzebuje trochę miejsca cudny niebieski Wszystko by się chciało mieć Pozdrawiam serdecznie Elcia

Cześć Edziu .. Ja go jeszcze na żywo nie widziałam , niestety...zauważyłam go w gazecie na zdjęciach oszronionego ogrodu i nawet wtedy prezentował się zarąbiście .. A potem zobaczyłam go w necie na zdjęciach letnich , noo i wtedy to juz mnie " dobiło "... I przez pól popołudnia siedziałam w ogrodzie i się gapczyłam , gdzie by tu go upchnąć ... Ale mnie zmartwiłaś tym stwierdzeniem ,że potrzebuje " trochę " miejsca .....,.

Również pozdrowionka ślę ... Wiosenne
gierczusia 21:22, 23 lut 2014

Teraz znów zobaczyłam styraka japońskiego ....aaaaaaa

Szukam małego drzewka które będzie bardzo widoczne zewsząd ( o ten efekt akurat u mnie nietrudno ....) Bogdzia proponuje magnolię , a ja myślę też o amanogawie lub własnie o styraku...albo lilaku ..albo świdośliwie ( ona ma fajny pokrój wielopienny ...... O mammmaaaaaa.......bądz tu człeku mądry ...... Podobno fajny ogród musi mieć magnolię ..... Mój chłop mówi,że najgorzej jak siem baba nudzi ... ... A ja tyle dni biegałam jak wścieknięta ,że teraz to " nicnierobienie " jest właśnie tym o czym marzę

Zobaczcie sobie styraka......

http://www.futuregardens.pl/styrak-japonski-pink-bells-styrax-japonica.html

malgorzata_s... 22:17, 23 lut 2014

O mamo pikny jest i jeszcze woniający Śliczne ma owocki nawet. Dzięki za info o nicieniach
buziam na nowy tydzień