Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Kindzia 10:00, 24 lut 2014

Jestem już i przypomnieć nieśmiało się chciałam...o zakamuflowaną przyklejkę Ogrodowiska na auto...tamta pojechała do Tychów ze sprzedanym autkiem...
aga_szsz 15:04, 24 lut 2014

Hmmm!
No a jak ja mam sie przebić przez prawie 1000 stron?????
Juzia 15:18, 24 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
Hmmm!
No a jak ja mam sie przebić przez prawie 1000 stron?????

hahaha...zanim się przebijesz to będzie już drugi tysiak
aga_szsz 15:30, 24 lut 2014

Więc pozwolę sobie zacząć od teraz!
Zaznaczam i podglądać będę
elzbieta_g 15:36, 24 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
Więc pozwolę sobie zacząć od teraz!
Zaznaczam i podglądać będę

oj warto podglądać bo czytając ubawisz się po pachy
Sebek 15:44, 24 lut 2014

Ja mam opryskiwacz kwazara taki 1,5l i sobie chwalę
gierczusia 17:36, 24 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ela ja wiem, ze masz ogrod z gumy ale gdzie Ty to posadzisz?

Madzenko .. Tylko jednego " krzoka " mogę z tej grupy wybrać i przynajmniej tego jestem świadoma .. Ale jak masztylko jedno wolne miejsce to każda decyzja przychodzi z wielkim bólem , bo już wiesz ,że nic więcej ( poza tym co wybierzesz) już się ńie zmieści

A to ma być małe kompaktowe drzewo - krzew .. Noo i eleganckie , bo będzie centralnie stało więc będzie widoczne przez cały rok ze wszystkich okien a z salonu to z odległości 5 m..tak więc jest nad czym dumać
gierczusia 17:38, 24 lut 2014

anna_g napisał(a)

Poważnie? To ja oczywiście jakaś ślepa jestem i oglądam bez zrozumienia, ale nie przypuszczałam... to Ty miszczyni jeszcze precyzji jesteś NO to brawo - bo ja do prac precyzyjnych to tak trochę jakby ... hmmm... nie za bardzo Buziole na dobry tydzień...

Noo mogłam wpaść na to ,żeby umieścić obok domków łyżeczkę żebyście mogli skalę zobaczyć.achh , gapcia , z pomyślunkiem nie najlepiej

Buziaki wysyłam do terapeutycznego ogrodu
gierczusia 17:43, 24 lut 2014

anna_g napisał(a)

Kiedyś - jakieś parę lat temu będzie z 8czy jakoś tak - kupiliśmy sobie Nikona - nie cyfrowego tylko analoga jeszcze wtedy... Bo fajne zdjęcia, bo super itp... i fakt. Dokupiliśmy do niego torbę - żeby na baterie było, na filmy takie tam różne... No i kiedyś pojechaliśmy z dziećmi na wycieczkę do wesołego miasteczka... My, nasza dwójka dzieci w wieku wczesnoszkolno-przedszkolnym, ubrania do ew. przebrania, jedzonko na pół dnia, picie, chusteczki, czapeczki, inne srajdeczki i.... i.... APARAT... W torbie.... Czyli My - dwa wielbłądy z Aparatem... po tej wycieczce KATEGORYCZNIE powiedziałam, że aparat jest piękny i cudne zdjęcia robi ale niech se on te zdjęcia robi przy domu bo ja go już NIGDY na wycieczki nie biorę.... Zaparłam się kopytami tak mocno, że w krótkim czasie zakupiliśmy inny (co świadczy też o tym że innych chętnych do noszenia go również było brak) - cyfrówkę, której głównym priorytetem miało być to że... mieści się do kieszeni i absolutnie nie potrzeba na nią torby... I przez lata była idealna, na każdy wyjazd jest idealna nadal... natomiast do ogrodu - już niekoniecznie stąd mój pomysł na kupno nowej większej kobyły... której nadal choćby nie wiem co na wycieczki rodzinne nie zabieram pomimo, że dzieci wyrosły, już nie biorę jedzenia na pół dnia albo więcej, czapeczek, chusteczek i innych srajdeczek Nie biorę też torby z aparatem bo chcę się rozkoszować wycieczką a nie tym że mnie ramię boli od dźwigania choć tragarzy znalazłoby się już teraz więcej... w końcu same facety ale jak znam życie i tak wszyscy by sobie przypomnieli że to jest MÓJ aparat
Z drugiej strony - Ty jedziesz oglądać ogrody... Najlepszym wyjściem byłby dobry kompakt albo jakaś nieduża hybryda Sorki za rozpisywanie się

Uhihrałam się , jakbym widziała swoje rodzinne wycieczki ..... Tylko dużego aparatu nie mieliśmy , ale schemat był bardzo podobny .. Stąd teź mnie rozczuliłas ogromnie .. Dzięki .. Taka mimowolna wycieczka w przeszłość .. Kuleeeee.. Właśnie wynalazłaś swoisty wehikuł czasu ....

Tak myśle ,że nie zdążę kupić aparatu i jesze sie przeszkolić i go opanować przez ten krótki czas przed Chelsea, stad będe musiała sie zadowolić tym moim " idiotą "... Choć tabletem tez lubię robić fotki , bo łatwo , szybka obróbka, albo i bez ....a wrzutka do sieci to czysta przyjemność ....

Ps.. Rozpisuj się Kobitko do woli ... Jest mi miło

Aaaa ... I czekam na fotkę opryskiwacza
gierczusia 17:46, 24 lut 2014

Ewa napisał(a)
Macham

Ewcia .. Odmachuję ... Znów nowy awatarek ??.. Kuleeeee, co jeden to piękńiejszy buziaki ...