Madzenko .. Tylko jednego " krzoka " mogę z tej grupy wybrać i przynajmniej tego jestem świadoma .. Ale jak masztylko jedno wolne miejsce to każda decyzja przychodzi z wielkim bólem , bo już wiesz ,że nic więcej ( poza tym co wybierzesz) już się ńie zmieści
A to ma być małe kompaktowe drzewo - krzew .. Noo i eleganckie , bo będzie centralnie stało więc będzie widoczne przez cały rok ze wszystkich okien a z salonu to z odległości 5 m..tak więc jest nad czym dumać
Uhihrałam się , jakbym widziała swoje rodzinne wycieczki ..... Tylko dużego aparatu nie mieliśmy , ale schemat był bardzo podobny .. Stąd teź mnie rozczuliłas ogromnie .. Dzięki .. Taka mimowolna wycieczka w przeszłość .. Kuleeeee.. Właśnie wynalazłaś swoisty wehikuł czasu ....
Tak myśle ,że nie zdążę kupić aparatu i jesze sie przeszkolić i go opanować przez ten krótki czas przed Chelsea, stad będe musiała sie zadowolić tym moim " idiotą "... Choć tabletem tez lubię robić fotki , bo łatwo , szybka obróbka, albo i bez ....a wrzutka do sieci to czysta przyjemność ....
Ps.. Rozpisuj się Kobitko do woli ... Jest mi miło