Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 23:15, 16 wrz 2012

malwes napisał(a)
Martek, ale u Ciebie kolorowo - zdjęcia super....te wieczorne też.

Kopara...coż...nie ma jakiejś koleżanki z dzieckiem w wieku 2-3lat, której dawno nie widziałaś? Zaproś takowoą jeśli posiadasz - gwarantuje siedzenie malucha w oknie z otwartą paszczą a dla Was spokój na rozmowy (i oczywiscie miejąc go "na oku" w tym oknie). Moje młodsze dziecko byłoby wniebowzięte jakby zobaczyło taki sprzęt pod domem nie wygoniłabym do przedszkola. Zdarza nam się spotkać takowe na spacerze i...przepadł. 30min stoimy i patrzymy....

To rzeczywiście niesamowita zabawka dla dzieci .
Raczej powychodziłyśmy wszystkie z pieluch,nawet koleżanki szybciej niż ja .
Ja sama lubię nie tyle koparkę co patrzeć jak coś się robi.
Też muszę to robić dyskretnie bo robotnicy pomyślą kontroluje,a sąsiadki ,że lecę na robotników ))))))))))

Dziękuję za nawiedziny i miłe słowa
Bogdzia 09:08, 17 wrz 2012

Martek napisał(a)

Marta jak Ty takie zdjecia robisz? Super to wygląda. zrób wykład.

O i mamy 22-gą , a ja będę dopiero tańczyć z odkurzaczem ,tak mi się zeszło ...
Pan jest jeden w tym momencie i pracuje z ubijakiem pneumatycznym nie wiem czy to się nazywa młot czy inaczej nieźle go telepie )))))))) Nie jest łatwo zdjęcie zrobić ponieważ panowie mówiąc ich językiem opier...ą się i klną ,że ja przy nich to pikuś ))))))
Dlatego muszę się kamuflować,żeby nie wystraszyć tych leserów,że zaliczę jakiś donosik na nich
Jak się nie kłócą to dla mnie są mili ))))
Operator koparki jak obraca widelcem,a robi to z gracją ,kręci nad naszą działką widzę,że mi trochę miskanta połamał gliną ;( Tak poza tym bardzo sprawnie operuje tym ciężkim sprzętem.Kiedy wyrywa asfalt naprawdę cały dom jak przy trzęsieniu ziemi chodzi ...

Chciał nie chciał oprócz k...a,k...a,k....czasami muszę słuchać co sobie w przerwach opowiadają .
To nie nadaje się do rozpowszechniania na forum nawet po godz. 22-ej - wybaczcie ))))))))))

Mieli być przy naszym domu jeden dzień,a są chyba 5-ty ,ale chyba już dadzą spokój .To jednak nie koniec teraz wejdzie ekipa do układania chodników następnie będą robić nową nawierzchnię ulicy.
"Śmieszną rzecz mi powiedzieli mianowicie w planach ma być wymieniona instalacja wodna i będzie taki przykaz co oznacza,że będą rozwalać tą nową nawierzchnię bo nie zaplanowali tych obu prac za jednym zamachem.To chyba nic nowego prawda ...?
Pozdrawiam Cię Bodzenko

mnie chodziło o te zdjęcia co wyglądają jak grafiki.
Mala_Mi 10:00, 17 wrz 2012

Przyleciałam popatrzeć na kolroki w przerwie w pracy... a tu co????? Dalej koparka! Wiec wracam do moich konstrukcji stalowych ....
Martek 13:15, 17 wrz 2012

Witam wszystkich nawet niezaglądających
Bogdziu teraz gonię,ale aż się cofnę,żeby sprawdzić jak mogłam nie zakumać ))))))))
Poprawię się
Asc miałam coś wrzucić,ale się zaczytałam
Pozdrawiam będę jak wrócę ))))))))
pagap 13:24, 17 wrz 2012

Witaj Martuś, dzięki za odwiedzinki w naszym ogrodzie, twój również jest piękny a jaki kolorowy. A powiedz mi z lubelskiego jestes? Jak tak napisz skąd dokładniej, bo nie mogę się doczytać, pozdrawiam i miłego dnia życzę
Milka 13:48, 17 wrz 2012

poczytałam o teatrze komediowo hałaśliwym, masz ubaw
zbigniew_gazda 14:00, 17 wrz 2012

Martuś współczuję i nie chcę straszyć - ale to trochę potrwa. Wstaw fotę gdy będzie więcej ludzików zaangażowanych w robotę.

Martek 21:17, 17 wrz 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Martuś współczuję i nie chcę straszyć - ale to trochę potrwa. Wstaw fotę gdy będzie więcej ludzików zaangażowanych w robotę.

Ale się uśmiałam,gdzie Zbysiu dużo zaangażowanych dobrze,że pojedynczo się pocą w przerwach na pracę ))))))))))))))))
Pozdrawiam Kolegę serdecznie miło widzieć
Martek 21:20, 17 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
poczytałam o teatrze komediowo hałaśliwym, masz ubaw

Miła hałas to pestka dom się trzęsie.Dziś M zadzwonił po pogotowie wodociągowe bo nam woda z łączek leci .Najpierw z kolanka tylko pod zlewem w kuchni ,ale wodę wypływającą z pod szafek zbierałam.Potem przy wodomierzu ciekło w piwnicy i musieliśmy wezwać.
Martek 21:21, 17 wrz 2012

pagap napisał(a)
Witaj Martuś, dzięki za odwiedzinki w naszym ogrodzie, twój również jest piękny a jaki kolorowy. A powiedz mi z lubelskiego jestes? Jak tak napisz skąd dokładniej, bo nie mogę się doczytać, pozdrawiam i miłego dnia życzę

Miło Aga,że trafiłaś