To rzeczywiście niesamowita zabawka dla dzieci .
Raczej powychodziłyśmy wszystkie z pieluch,nawet koleżanki szybciej niż ja .
Ja sama lubię nie tyle koparkę co patrzeć jak coś się robi.
Też muszę to robić dyskretnie bo robotnicy pomyślą kontroluje,a sąsiadki ,że lecę na robotników ))))))))))
Witam wszystkich nawet niezaglądających
Bogdziu teraz gonię,ale aż się cofnę,żeby sprawdzić jak mogłam nie zakumać ))))))))
Poprawię się
Asc miałam coś wrzucić,ale się zaczytałam
Pozdrawiam będę jak wrócę ))))))))
Witaj Martuś, dzięki za odwiedzinki w naszym ogrodzie, twój również jest piękny a jaki kolorowy. A powiedz mi z lubelskiego jestes? Jak tak napisz skąd dokładniej, bo nie mogę się doczytać, pozdrawiam i miłego dnia życzę
Martuś współczuję i nie chcę straszyć - ale to trochę potrwa. Wstaw fotę gdy będzie więcej ludzików zaangażowanych w robotę.
Ale się uśmiałam,gdzie Zbysiu dużo zaangażowanych dobrze,że pojedynczo się pocą w przerwach na pracę ))))))))))))))))
Pozdrawiam Kolegę serdecznie miło widzieć
poczytałam o teatrze komediowo hałaśliwym, masz ubaw
Miła hałas to pestka dom się trzęsie.Dziś M zadzwonił po pogotowie wodociągowe bo nam woda z łączek leci .Najpierw z kolanka tylko pod zlewem w kuchni ,ale wodę wypływającą z pod szafek zbierałam.Potem przy wodomierzu ciekło w piwnicy i musieliśmy wezwać.
Witaj Martuś, dzięki za odwiedzinki w naszym ogrodzie, twój również jest piękny a jaki kolorowy. A powiedz mi z lubelskiego jestes? Jak tak napisz skąd dokładniej, bo nie mogę się doczytać, pozdrawiam i miłego dnia życzę