Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Mala_Mi 10:13, 06 paź 2012

Ot... i jakimś cudem załapałam sie do grona pozytywnych postaci......
Dywan na jezdni musi byc.......... ja jestem nadal odcięta od świata..... to za karę... za pyskówki.... nasz wjazd i płot też robi za toy-toję.... po zwróceniu uwagi przez M dla takeigo sikajacego pana (kierownika budowy) stwierdził, że nasz pies też sika po płotach.. ale o tym już chyba pisałam.....
Ja na wszelki wypadek nie ruszam siez domu i z posesji...bo mam dosć utarczek z Panami...... M włąsnie pojechał po zakupy spożywcze i ogrodnicze...... ziemiedo cebulek i korę będzeimy dzwigać z sasieniej ulicy...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Milka 13:22, 06 paź 2012

Ale jednak prace posuwają się do przodu i będziesz wygodnie śmigać po asfaltowej jezdni
przygoda niezła, miałaś fart i miłego końca tygodnia
AniaDS 19:23, 06 paź 2012

viva napisał(a)
Marto, a ja widzę, że na asfalcie kładą Ci wykładzinę dywanową

No, ale powinna byc czerwona
To by dopiero było... ;D
barbara_kraj... 21:27, 06 paź 2012

AniaDS napisał(a)

To by dopiero było... ;D

Dobre: ja też tak uważam, że czerwona powinna być!!!
Mala_Mi 21:55, 06 paź 2012

I cisza........ Martek zaczyna jak ja idę spać To nic poczytam rano.. do kawusi
Syla 21:59, 06 paź 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Marta, jak się chce w dobrym humorze iść do łóżka, to najpierw trzeba wpaść do Ciebie albo do Ani asc!!!))
Z uśmiechem na twarzy dobranoc

Sorki ale dołączam
Martek 00:11, 07 paź 2012

Oj dziś sama komedia moje drogie dziewczyny. M wziął się za ścinanie tuj ,musiałam wkroczyć do akcji po nim.Nie miałam pojęcia,że piła spalinowa będzie mi tak ciążyć w dłoniach ...Elektryczna jest lżejsza o niebo.Obiad skakał razem z talerzem jak podawałam po tych zabiegach.Jeszcze będzie trzeba to poprawiać,ale już wiosną to zrobię.Mam jeszcze kolejny szpalerek do cięcia.
Zdjęcia z dziś ,wyobraźcie sobie sobota,a oni tak ciężko,smoliście pracowali

Martek 00:18, 07 paź 2012

asc napisał(a)
Ot... i jakimś cudem załapałam sie do grona pozytywnych postaci......
Dywan na jezdni musi byc.......... ja jestem nadal odcięta od świata..... to za karę... za pyskówki.... nasz wjazd i płot też robi za toy-toję.... po zwróceniu uwagi przez M dla takeigo sikajacego pana (kierownika budowy) stwierdził, że nasz pies też sika po płotach.. ale o tym już chyba pisałam.....
Ja na wszelki wypadek nie ruszam siez domu i z posesji...bo mam dosć utarczek z Panami...... M włąsnie pojechał po zakupy spożywcze i ogrodnicze...... ziemiedo cebulek i korę będzeimy dzwigać z sasieniej ulicy...... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja też Aniu odczuwam zwrócenie uwagi panom na to co nasypali pod tujami .Dopiero dziś przekonałam się ile tam jest tego spoiwa do kostki także nie przestanę się czepiać ,Wybrałam ile dałam radę,właściwie ile mi czas pozwolił,a resztę każę im jak będą dopracowywać chodnik.Wiem,że mam rację tujom może to zaszkodzić.

Nie denerwuj się my tu z sąsiadami z dwóch ulic pocieszamy się,że w końcu będzie równa nawierzchnia po 40 paru latach i jednakowe chodniki też równe.I tak się pompujemy pozytywnie każdego dnia

Wiesz i tak na twoim miejscu bym nie wychodziła,masz tak pięknie i pracy na miejscu dość ,że po co ...?
Martek 00:19, 07 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Ale jednak prace posuwają się do przodu i będziesz wygodnie śmigać po asfaltowej jezdni
przygoda niezła, miałaś fart i miłego końca tygodnia

Będę miała
Fart też był to był młody lisek jeszcze.
Pozdrawiam Miła
Martek 00:21, 07 paź 2012

AniaDS napisał(a)

To by dopiero było... ;D

Jak będzie ktoś w moich stronach rozwinę czerwony dywan