Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 00:34, 07 paź 2012

Syla napisał(a)

Marta, jak się chce w dobrym humorze iść do łóżka, to najpierw trzeba wpaść do Ciebie albo do Ani asc!!!))
Z uśmiechem na twarzy dobranoc

Sorki ale dołączam

No tak panowie budowlańcy dostarczają ubawy jeszcze lepszej niż "Sąsiedzi" z czeskiej bajki.
Chciałabym,żebyście ciągle miały powód do radości,ale niech już skończą tą jezdnię i chodniki

Powiem tak ta ekipa od asfaltu mniej gada czyli klnie,znacznie więcej rozmawiają między sobą ci od kostki Leci z ust wszystko co istnieje ...

Taka refleksja jeszcze mi się przypomniała .Mieszkam tu od 13 lat i nigdy nie skorzystałam z dobrodziejstw rosnących u sąsiadów,a panowie w czasie fajrantu jedli sobie winogrona z jednej posesji,jabłka i gruszki obok z sadu koło mnie ,orzechy włoskie cieszyły się też wielkim powodzeniem .Będą mile wspominać tworzenie tej ulicy

Idę spać,piła mnie wykończyła,potem niespodziewani goście ,właściwie nie jedni i oczy znowu się kleją
Tj.goście mnie nie wykończyli tylko musiałam przerwać pracę i robić je później
Z miłą chęcią obejrzałam "Agentkę 2"

Dobrej nocy mili Goście
Mala_Mi 08:49, 07 paź 2012

Marta.... wiem co to znaczy ciąć żywopłot spalinówką.... mi zywopłot zdechł i odpadła jedna cieżka przyjemność do roboty I wczoraj też obejrzałam kawałek jakiegoś filmu....... tzn końcówkę.. ale obejrzałam...... a dziś rąk do góry nie poddniosę. bolą mnie wszystkie mięśnie.. od młotka gumowego....
Jak kładą asfalt to już blisko do końca..... u nas jeszcze siezostał im jedna warstwa.... i nawet już nie zaglądam co bo mi ciśnienie podskakuje niebezpiecznie
Milka 10:59, 07 paź 2012

Czyli obie, i Ania i Marta będziecie miec wygody! tez miałam taki okres utrudnień, jak u mnie kostkę brukową, granitową zalewali asfaltem, aż żal, takie dobro niszczyć!

a w asflcie juz po 2 latach łatali dziury, !!!

żadna piłą jeszcze nie cięłam, ale to co tne jest mniejsze, wszystko duże zostawiam swobodnemu wzrostowi!
że tez miałas siłę obiad jeszcze podawać po tym ,,piłowaniu"
pochmurno, ale niedzielnie, miłego wypoczynku
Martek 18:24, 07 paź 2012

asc napisał(a)
Marta.... wiem co to znaczy ciąć żywopłot spalinówką.... mi zywopłot zdechł i odpadła jedna cieżka przyjemność do roboty I wczoraj też obejrzałam kawałek jakiegoś filmu....... tzn końcówkę.. ale obejrzałam...... a dziś rąk do góry nie poddniosę. bolą mnie wszystkie mięśnie.. od młotka gumowego....
Jak kładą asfalt to już blisko do końca..... u nas jeszcze siezostał im jedna warstwa.... i nawet już nie zaglądam co bo mi ciśnienie podskakuje niebezpiecznie

Asfalt jeszcze nie położony na końcu ulicy ani jednej warstwy.Tego to zupełnie nie kumam to jakiś kawałek nie wiem może 20 m ?
Ale jeszcze chodniki no jutro będzie wiadomo czy deszcz im nie przeszkodzi kończyć ,wykańczać nas tu wszystkich

Mnie też jak ciebie Aniu boli teraz ramię no cóż jak jesteśmy takie mądre ...))))))))
Ale wiesz co jak pamiętasz zauważył Robert ty silna laska jesteś ,ja byłam już nie jestem i muszę coś z tym zrobić O mięśni
Martek 18:25, 07 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Czyli obie, i Ania i Marta będziecie miec wygody! tez miałam taki okres utrudnień, jak u mnie kostkę brukową, granitową zalewali asfaltem, aż żal, takie dobro niszczyć!

a w asflcie juz po 2 latach łatali dziury, !!!

żadna piłą jeszcze nie cięłam, ale to co tne jest mniejsze, wszystko duże zostawiam swobodnemu wzrostowi!
że tez miałas siłę obiad jeszcze podawać po tym ,,piłowaniu"
pochmurno, ale niedzielnie, miłego wypoczynku

Dzięki Irenko mnie zostaje życzyć miłego tygodnia skoro dzień niedzielny ma się ku końcowi
Klamber 23:05, 07 paź 2012

Trenuj Marta to i krzepa wruci Może masz za małą działkę, prtzy mojej mięśnie na pewno mi się nie zastoją, mniej samochodu więcej rowerka HI HI. Ja nie miałem 2,5 miesiąca to same oszczędności.
Martek 23:29, 07 paź 2012

Klamber napisał(a)
Trenuj Marta to i krzepa wruci Może masz za małą działkę, prtzy mojej mięśnie na pewno mi się nie zastoją, mniej samochodu więcej rowerka HI HI. Ja nie miałem 2,5 miesiąca to same oszczędności.

Jakbym mogła robić tyle ile chciałabym na rabatach i za płotem to z pewnością polepszyła by się moja tkanka mięśniowa,ale nie mogę
Samochodem też rzadko jeżdżę ,mam do siebie żal,że nie korzystam tyle ile powinnam z roweru,ale w sumie też na to trzeba wygospodarować wolne.
betysia 07:27, 08 paź 2012

w poniedzialkowy poranek zagladam wysciskac, podziekowac i zostawic duzoooo ....
zbigniew_gazda 07:30, 08 paź 2012

Marto - dużo zdrówka i uśmiechu w nowym tygodniu. Pozdrawiam.
Martek 11:05, 08 paź 2012

betysia napisał(a)
w poniedzialkowy poranek zagladam wysciskac, podziekowac i zostawic duzoooo ....

Od razu twarz wykrzywiłam w uśmiech Betysiu