Ha, ha, ha.. do czego babie motor............ dobre
Z informacji drogowych.. w poniedziałek miałąm wystawić auta na 5 dni..... wczoraj wjechaliśmy po chodniku na posesję, wiec od rana nas przeganiali. i na moje pytanie czy długo jeszcze... padła odpowiedź"Od 5do 6 dni" wiec nei wytrzymałąm i wyplułam z siebie jadem, że w "K...wa w poniedziałek była mowa o 5 dniach!!! No i się zaczęło... gosć mnie straszył sądem, stwierdził, że na takich krótkich odcinakach nie wyąłnczanych z ruchu to taka trudna prac, że powinnam sie cieszyć ze mi robią chodnik...... że tu ludzie są nieuprzejmi i niewyrozumiali........ a co ja powiedziałam to już nie beę przytaczać..... Ten chodnik to do kuwy nedzy to z moich podatków które całkiem spore od firmy odprowadzam do gminy wiec nikt mi łaski nie robi..... i całować po łapach bandy partaczy nie będę za to, że wygrali przetrarg na chodnik, a nie maja pojecia o organizacji roboty...... Inwestycja miała być zakończona do 1 września... rozpoczęli w maju...... 1km drogi z chodnikiem... i końca nie widać robót....
Ja znó u Ciebie o moich robotach drogowych, ale powoli odchodzę od siebie i z siebie.......
Klucze żurawi ..... nastrojowo........ idzie jesień.......
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.