Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Laskiem

Pod Laskiem

Zielona 23:32, 22 mar 2015

Rench napisał(a)
Bo tam jest tak sielsko.
Może kiedyś pojedziemy się tam zrelaksować i jakąś aromaterapię zaliczyć

O to, to to!!!
monia 16:34, 23 mar 2015

Dziewczyny zapraszam dla dziewczyn ogrodowiskowych promocja maska błotna gratis Tak mi się marzy rustykalny ogród ale taki też romantyczny dużo róż, ostróżki, lawendy, szałwi, budlleji, hortensji i bodziszków. Po niedzielnej debacie doszliśmy do wniosku że drzwi tarasowych nie bedzie od strony podwórka będą dwa okna bo poco mi mają się ludzie po podworku kręcić i kwiatki po pijaku deptać a tak od strony sadu mogą ganiać więc Renia myśl jakie róże z czym pod tymi niebieskimi liniami na żółto to co do usunięcia i więcej na podwórku nic tylko sama zieloniutka trawka
monia 16:38, 23 mar 2015

zamiast tej ławki też coś w donicach jest wyjście z drugiej strony to tam niech sobie palą i siedzą
Tess 17:45, 23 mar 2015

Siem rozeznać nie mogę.
Myślałam, że już chwytam, a tu kolejny szkic.
Co jest na tapecie?
monia 18:50, 23 mar 2015

Właśnie Tesiu planuje podwórko same rabaty z różami pod murami
Tess 19:20, 23 mar 2015

Róże pnące + powojniki?
Będzie super!
wiewiora 20:19, 23 mar 2015

Widzę że masz werwe do pracy a ja się nie mogę zebrać po chorobie ,jestem słabiutka macie jakąś miksturę na wzmocnienie
andziurex 21:00, 23 mar 2015

monia napisał(a)
Dziewczyny zapraszam dla dziewczyn ogrodowiskowych promocja maska błotna gratis Tak mi się marzy rustykalny ogród ale taki też romantyczny dużo róż, ostróżki, lawendy, szałwi, budlleji, hortensji i bodziszków. Po niedzielnej debacie doszliśmy do wniosku że drzwi tarasowych nie bedzie od strony podwórka będą dwa okna bo poco mi mają się ludzie po podworku kręcić i kwiatki po pijaku deptać a tak od strony sadu mogą ganiać więc Renia myśl jakie róże z czym pod tymi niebieskimi liniami na żółto to co do usunięcia i więcej na podwórku nic tylko sama zieloniutka trawka

Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano. Jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia zamierzonego efektu, a ogród ma duży potencjał.
Juz nie chciałam nic mówić /pisać/, ale po pijaku to różne rzeczy ludziom do głowy przychodzą, a i potrzeba fizjologiczna załatwiana może być w różnych miejscach. Szkoda Twojej pracy i pieniędzy.
monia 23:33, 23 mar 2015

Tess napisał(a)
Róże pnące + powojniki?
Będzie super!

Mi też się marzy mam nadzieje że z powojnikami dam radę bo nie mialam do tej pory doświadczenia oprócz tego co mama posadziła i dziko rośnie i się ma dobrze Tesiu pomyśl jak to skleić rabaty na pewno tak jak na niebiesko zaznaczone na 1m szer
Gosiniak 20:54, 24 mar 2015

Ciężko nadążyć nad Tobą, ogrom pracy już wykonałaś.
Czy masz już wybrane konkretne odmiany róż, które mają być przy murze? Moim zdaniem powinnaś mieć tam rabatę różaną poprzeplataną kilkoma ulubionymi bylinami- coś wyższego niż róże- np. ostróżki i niższego np. powojniki bylinowe (np. Arabella- niebieski- zupełnie nie wymagający, ładnie zadarnia) lub coś innego co lubisz i masz sprawdzone, żeby nie zapracować się na śmierć