Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

Mala_Mi 19:44, 21 lis 2013

Zdjęcia z kropelką wody, i w pełnym jeziorem wody bardzo fajne...

Reszta nudy też fajna

Ograniczam ilość pisanych słów, bo nie nadążam z zaglądaniem tu i tam

A może tak na spotkanie narciarskie się wybierzesz I Tatry blisko
ZbigniewG 20:42, 21 lis 2013

Agata moja sosna Goldfinger kolorki dostała na jesień latem była zielona dlatego z kupnem czekałem do jesieni jak długo będzie trzymała ??? chyba tak jak Ophir itp., kupiłem w małej szkółce w Świeciu

Ania zimą w góry ty chyba tylko na grzańca i dla widoków oraz atrakcji rozmaitych jestem narciarskim nieukiem
kiedyś troszkę jeździłem na poniemieckich nartach znalezionych w bunkrze -była katastrofa i tak to się skończyła moja narciarska kariera
monteverde 20:55, 21 lis 2013

ZbigniewG napisał(a)
Ania góry (a zwłaszcza Tatry) to jest to co tygrysy lubią najbardziej -od czasów średnioszkolnych
dlatego nowy aparacik ma być płaski z niezłym zoomem i funkcją panoramy żeby przed kompem poczuć się jak na wiersycku

tygrysy lubią też dobrą whisky (oczywiście bez dodatków) i gorzką czekoladę chili, resztę drobnych słabostek zachowam w ukryciu

tej panoramy nie pokazywałem -to przez tego gościa na pierwszym planie

chyba tuż przed przełęczą Zawrat po zejściu z Świnicy dalej (po lewej) to już właściwa Orla Perć

Zbyszek dwie takie same rzeczy lubimy whisky i gorzką z chilii najlepiej z Lindla ciekawa jestem co by się jeszcze znalazło aha gość na pierwszym planie nie odstrasza, więc panoramę milo się ogląda
Mala_Mi 21:02, 21 lis 2013

Zbyszek.. sporo będzie tylko do towarzystwa

I sporo do nauki

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3908-ii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach-deskach-sankach-i-zjezdzie-na-byle-czym-styczen-2014?page=14#post_0
Magda70 09:43, 22 lis 2013

ZbigniewG napisał(a)
Magda to w takim razie masz super bonusa - też dzisiejszy

jaśmin nagokwiatowy (jasminum nudiflorum) i winobluszcz - chyba jakaś odmiana trójklapowego zwykły 3klapowy zgubił już dawno liście

Dziękuje..
Magda70 09:47, 22 lis 2013

A whisky poproszę z lodem i sorry colą
ZbigniewG 09:49, 22 lis 2013

Ania (Monte) pewnie jeszcze coś by się znalazło

Ania ja raczej nieśmiały i skromny chłopak w towarzystwie bym się zgubił

ale kozic się nie boję a i one mnie też nie -jak widać -bez tele
ZbigniewG 15:11, 22 lis 2013

Magda kostka góra dwie (na większą szklaneczkę ale cola -tego nawet synowi nie pozwoliłem mimo że to on przywiózł butelczynę -oj ginie tradycja w narodzie
Agania 22:17, 22 lis 2013

Nieźle Ci pozują szczególnie ta dama

ale ją sobie z kadrowałeś wpadła Ci w oko
ZbigniewG 13:31, 23 lis 2013

Agata -najważniejsze to wzbudzać zaufanie -nawet u kozic
musiałem kadrować bo aparacik miał tylko 3x zoom a to jest praktycznie zero
szykowałem się na canona sx160 hs , później na sx280hs -mają nastawy reczne ale pare dni temu wpadł mi w oko nowy Olympus SZ16 wprawdzie bez nastaw ręcznych ale z panoramą i takimi bajerami (użytecznymi) że czekam tylko na poświąteczna obniżkę (a może jednak sony HX20V)

z 24x optycznym plus stabilizacja i specjalny cyfrowy to tym też mógłbym zerknąć w oczki

pod Jagnięcym Szczytem na Słowacji

a z większym zoomem można wyhaczyć lepszą sztukę (podobno) aparat pożyczony