Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

GosiaJoanna 10:44, 17 mar 2013

Zbyszek ...jest uważany za człowieka czynu. Niezależny, dumny awanturnik – by naprawdę do niego dotrzeć, trzeba stłuc skorupkę, pod którą kryje się smakowity owoc... Ma jednocześnie silne życie wewnętrzne i bardzo bogatą egzystencję zewnętrzną.

Jest skłonny do działania i do refleksji. Potrzeba mu jednak mobilizacji. Łatwiej dokonuje spektakularnych czynów, niż wywiązuje się ze stałych, żmudnych obowiązków. Czasem brakuje mu cierpliwości lub wytrwałości. Na co dzień jest pogodny i wesoły, bardzo obiektywny, potrafi przyznać się do błędu. Ma wyostrzone poczucie sprawiedliwości, toteż gdy zawini, nie dziwi się, że spotyka go kara. Pewny siebie, nieraz aż zanadto. Ma bardzo wrażliwe „czułki” i błyskawicznie ocenia innych. Naprawdę dobrze robi tylko to, co lubi. Rozpatruje jakiś szczegół operacji, jednocześnie bez wysiłku wyobrażając sobie cały jej przebieg, co jest bardzo cenne. Ma dobrą pamięć, zwłaszcza „uczuciową”, zapamiętuje to, co go poruszyło. Uwielbia wagary...

Jest dobrym graczem, łatwo przezwycięża porażki. Nie jest najlepszym dyplomatą. Bardzo zrównoważony, potrafi doskonale rozdzielić to, co materialne, od tego, co duchowe. Nie lubi samotności. Kocha spacery na wsi, pikniki. Ma wielki zmysł przyjaźni, zarówno wobec mężczyzn, jak i kobiet, ale... lubi otaczać się ludźmi, by nimi komenderować. Od młodych lat jest bardzo wrażliwy na urok „kobiecości”. Wcześnie dojrzewa i nie znosi, by opowiadano mu banialuki.

Pragnie, by go kochano i mówiono mu o tym. Nie próbuje hamować swych porywów uczuciowych, ale wykazuje wielką niezależność i wcześnie chce „żyć swoim życiem”. Ma dużo szczęścia, sprawia wrażenie, jakby wszystko mu się należało. Osiąga sukces jakby cudem. A potem, oczywiście, rozpościera ogon... jak paw.

Zbyszku wysyłam Ci koniczynki ponieważ dzisiaj jest również świeto Patryka, patrona Irlandii a ja co zielone kocham i dobrym Guinnessem też nie pogardzę

ZbigniewG 11:30, 17 mar 2013

Ania - te zdrowie najważniejsze i odpukać wciąż jest, chyba jest bo ostatni raz sprawdzałem dwa lata temu -a podobno moją przychodnię w tym czasie już zlikwidowano

Bogdzia dzięki , błękit goryczek jak zwykle zachwyca

Ania i na naszej ulicy (działce) zaświeci słońce (stare rosyjskie przysłowie przejęte przez ...)
pączki dają nadzieję że to prawda

Gosia kurde ale laurka -ale nawet moja M przyznałaby że parę cech trafionych -zwłaszcza o tych żmudnych (i nudnych) obowiązkach

jeszcze raz dziękuję za pamięć

KasiaWB 11:39, 17 mar 2013

Wszystkiego najlepszego Zbyszku! spełnienia marzeń

zbigniew_gazda 11:41, 17 mar 2013

Zbyszku życzę Ci Zdrowia, Wszelkiej Pomyślności, Miłości i Sukcesów Ogrodowych. No i aby nas Ogrodniczki nie zdominowały.

hanka_andrus 13:23, 17 mar 2013

Miałam Zbyszkowi czerwonego Hipka wstawić, w dowód miłości.....do jego ogrodu! Ale mnie Zbynio ubiegł!
Tak więc , innego kwiecia poszukam, a tymczasem 100 LAT!
Pasje pielęgnuj, tak ja swoje rabatki. I żeby zdrowia starczyło na połażenie po górach.

agata19762 14:05, 17 mar 2013

100 lat Zbyszku dla CIEBIE.....

Moniika 14:40, 17 mar 2013

I ode mnie serdeczne życzenia wszystkiego NAJ !
gierczusia 16:16, 17 mar 2013

Zbysiu .. Ależ Ci Gośka Joanna horoskopik postawiła .. Wszystkiego naj życzę i tak , tak .. Żeby Was Kobitki na ogrodowisku nie zdominowały .. Kwiatucha zostawiam

ZbigniewG 16:19, 17 mar 2013

Kasia marzenia spełnione na 75% to już szczęście i na dodatek zostaje jeszcze cel -te pozostałe marzenia

Zbyszek dominacja Ogrodniczek może być całkiem ciekawa ale moja męska szowinistyczna strona tego sobie nie wyobraża

Haniaspotkałem ostatnio pod Rysami Słowaka -pod 70 tkę dawał radę to i ja może jeszcze troszkę pospaceruję

Agata dzięki

Monika dzięki, ja to mam fuksa życzenia od Bałtyku po Karpaty

Ela z taka opinię sukces gwarantowany tyle że tam są zalety wszystkich Zbyszków a jak podzielic równo o cieniutko zostanie

dla wszystkich widoczek z ostatnie wycieczki
Rysy 10.9.2012 jak widać pogoda i widoczność na szczycie dopisała

JulkAd 19:53, 17 mar 2013

Zbyszku przyszłam w interesach, ale bez kwiatka dzisiaj nie wypada...spełnienia marzeń w dniu Twojego święta

Zbyszku mam zamiar posadzić w ogrodzie hortensję inną niż limelight, którą polecasz? Musi być wysoka i nie może się pokładać.. no i co myślisz o tej....znasz tę odmianę

http://allegro.pl/show_item.php?item=3109057555