Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Gdzieś na końcu świata...

Gdzieś na końcu świata...

gierczusia 12:33, 24 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Kurcze ja nie miałam chodzika i chodzę, garbata nie jestem itp...jak do pomocy to nikogo nie ma ale do "złotych rad" to pełno. Dzisiaj moja Mama przyjeżdza hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Echhh..ja widze ,ze akcja chodzik rozpoczęta zdaje się u Małej Mi nadal sie toczy .....A ja miałam chodzik ... Mój syneczek to prawdziwy wulkan energii był .. A czasem to jednak kcialam obiad zrobić i posprzątać a on nawet jak sie zdzemnął to jak usłyszał jakikolwiek hałas to od razu był na nogach z tej swojej ciekawości ... Żeby nie marudzić to powiem tylko ,ze mimo chodzika młody chodził w wieku 10 miesięcy .. Bo samemu zawsze lepiej a nie wlec za sobą jakieś plastikowe niewygodne ustrojstwo .. Ale dooopake chodzik uratował mi nieraz kiedy pilnie cos zrobić było trzeba , nikogo do pomocy a robota na zapalenie płuc

Buziole

Teraz obecnością Mamusi sie ciesz
GosiaJoanna 19:57, 24 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Echhh..ja widze ,ze akcja chodzik rozpoczęta zdaje się u Małej Mi nadal sie toczy .....A ja miałam chodzik ... Mój syneczek to prawdziwy wulkan energii był .. A czasem to jednak kcialam obiad zrobić i posprzątać a on nawet jak sie zdzemnął to jak usłyszał jakikolwiek hałas to od razu był na nogach z tej swojej ciekawości ... Żeby nie marudzić to powiem tylko ,ze mimo chodzika młody chodził w wieku 10 miesięcy .. Bo samemu zawsze lepiej a nie wlec za sobą jakieś plastikowe niewygodne ustrojstwo .. Ale dooopake chodzik uratował mi nieraz kiedy pilnie cos zrobić było trzeba , nikogo do pomocy a robota na zapalenie płuc

Buziole

Teraz obecnością Mamusi sie ciesz

hahaha u mnie doopencje ratuje kojec

gierczusia 21:54, 24 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)

hahaha u mnie doopencje ratuje kojec

... Mój w kojcu ryczał..jak lefffff ... Bo ja bym ten kojec musiała na grzbiecie z sobą taszczyć ,coby on wszytsko widział .. Mieszkaliśmy wtedy jeszcze w bloku , wiec też nie było takiej przestrzeni jak teraz tu..teraz bym sobie kojec postawiła w salonie i chlopuś wszystko widzi

Jak Babcia ??.. Mieszko pewnie szczęśliwy i Babcia też .. No i Ty chyba przede wszystkim

Buziole siarczyste
Ps. Kombinujemy coś tam w kierunku wakacji na angielskiej barce
GosiaJoanna 22:24, 24 sie 2014

Babci spełniona i przejęta nowa rola hehehe mam nadzieje ze przestanie padać bo rewolucje rabaty chce zrobić...wszystko tak się rozrosło że połowę muszę wyciapać hehehe

BusyBee 14:06, 25 sie 2014

GosiaJoanna napisał(a)
Babci spełniona i przejęta nowa rola hehehe mam nadzieje ze przestanie padać bo rewolucje rabaty chce zrobić...wszystko tak się rozrosło że połowę muszę wyciapać hehehe

To czekamy na rewolucję, pokaż co będziesz zmieniać, a my będziemy kibicować
gierczusia 19:59, 26 sie 2014

Trza by tu Gosi jakoś te deszczysko przegonić ... Bo inaczej z rewoltą nie zdąży , a trza póki Babcia jest

Buziole

Ps.. Nie wyciepaj tylko sprzedaj na alledrogo .. Zawsze jakaś kasiora wleci .. Na inksze kfiotki ... Dużo osób tak robi
GosiaJoanna 20:47, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Trza by tu Gosi jakoś te deszczysko przegonić ... Bo inaczej z rewoltą nie zdąży , a trza póki Babcia jest

Buziole

Ps.. Nie wyciepaj tylko sprzedaj na alledrogo .. Zawsze jakaś kasiora wleci .. Na inksze kfiotki ... Dużo osób tak robi

Jutro ostatnia nadzieja ponieważ Babcia w czwartek jedzie hosty musze podzielić ale ja ich nie wyrzucam tylko robię luzy na rabacie hehehe nie będę sprzedawać jak ktoś chce mogę oddać Zamówiłam 100 szt tulipanów będe sadzić po 1 września maja przyjść
Ewa777 21:01, 26 sie 2014

Ale zakupy tulipanów robisz!!! Toż to będzie tulipanowe pole wiosną. Chcę to zobaczyć
GosiaJoanna 09:04, 27 sie 2014

Ewa777 napisał(a)
Ale zakupy tulipanów robisz!!! Toż to będzie tulipanowe pole wiosną. Chcę to zobaczyć

Ewcia moja Mama miała kiedyś łany tulipanów, tęsknie za tym widokiem. Zawsze kwitły na moje urodziny w maju, po prostu uwielbiam je
BASIA8 11:35, 27 sie 2014

Hej Małgoś. Niezłe zakupy robisz Będzie pięknie na wiosnę. Pozdrawia