Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W cieniu - zacieniona

W cieniu - zacieniona

an_tre 18:29, 14 paź 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Aniu,dzisiaj praca...ostatnie już skracanie drzew...pogoda była piękna.
u nas też było pięknie i żebyś tylko słyszała jak ubolewałam nad tym, ze muszę w murach siedzieć w taki piękny dzionek, trochę Bożenka EPodlas słyszała, bo zadzwoniła do mnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 18:31, 14 paź 2013

an_tre napisał(a)
u nas też było pięknie i żebyś tylko słyszała jak ubolewałam nad tym, ze muszę w murach siedzieć w taki piękny dzionek, trochę Bożenka EPodlas słyszała, bo zadzwoniła do mnie
...u mnie w domku było zimniej niż na powietrzu...takich pięknych dni życzę sobie więcej.
Robertop 18:47, 14 paź 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Trytomy nie zakwitły w tym roku,ale ładnie się rozkrzewiły.Na zimę zamierzam je obkopczykować kompostem.Mam nadzieję,ze w przyszłym roku zakwitną.Nie mam zdjęć,nie kwitły to nie robiłam,jak pojadę to je obfocę.Pozdrawiam.

Dziękuję za odpowiedź. U mnie też nie zakwitły (zdjęcia u mnie). Będziesz związywać liście? Jeżeli tak to czym?
Kondzio 18:52, 14 paź 2013

piękna jesień hi hi hi
bogumila 19:10, 14 paź 2013

Robertop napisał(a)

Dziękuję za odpowiedź. U mnie też nie zakwitły (zdjęcia u mnie). Będziesz związywać liście? Jeżeli tak to czym?
Liście przytnę,przysypię kompostem i obłożę igliwiem...tak tradycyjnie.Nie wiem,jak powinnam to zrobić prawidłowo...lubię bawić się z wysiewami i hodować roślinki z nasion...gałązek.Mam ogromną frajdę,jak mi się coś uda.W tym roku wysiewałam słoneczniczki szorstkie o pstrych listkach i belamkandę.Poczekam na kwiaty do następnego roku...ale roślinki się udały.Twoje trytomy widziałam,ładne.
bogumila 19:11, 14 paź 2013

Kondzio napisał(a)
piękna jesień hi hi hi
W tym roku jest wyjątkowa.Pozdrawiam.
malgorzata_s... 19:14, 14 paź 2013

Te ścieżki usłane bukowymi liśćmi są urocze. Uwielbiam jesienią szelest liści pod stopami w słoneczny dzień. Pozdrawiam
bogumila 19:20, 14 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Te ścieżki usłane bukowymi liśćmi są urocze. Uwielbiam jesienią szelest liści pod stopami w słoneczny dzień. Pozdrawiam
...nie tylko ścieżki...wiosną będzie co wybierać...to uroki mojej zacienionej.
marzena 19:12, 15 paź 2013

cała gama jesiennych barw u Ciebie a buki uwielbiam jesienią
bogumila 19:44, 15 paź 2013

obiecane trytomy...czy zakwitną w przyszłym roku????