Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 15:56, 03 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Marta łacze sie z Tobą w stresie maturalnym moja córcia tez zdaje

Ewuś to od wtorku zaczynamy maraton stresowy,na to chyba nie ma lekarstwa ,po prostu trzeba to przeżyć .
Marta7 16:03, 03 maj 2013

Rench napisał(a)
Matki maturzystek,trzymam za was kciuki
Wy bardziej to przezywacie chyba niż córki Ja chyba jakiś odmieniec jestem,bo za bardzo nie stresowałam się wtedy
Bardziej czekałam na ocenę wypracowanie,które pisałam dla córki

Renatko i co dostalaś za to wypracowanie ?
A córcia zapewne zdolniacha że nie miałaś stresa Moja jest noga z matematyki -ma to po mamie

A z tymi zakupami tak jest-na wiosnę obojętnie przechodzę obok sklepów odzieżowych,a w ogrodniczych rośnie adrenalina na ful
Marta7 16:07, 03 maj 2013

kitek81 napisał(a)
no faktycznie, pod ABC sprzedają roślinki, wiklinę
Martuś, piękne kolorowe kwiaty i drzewa kwitnące u Ciebie
jak patrzę tak przez okno na ogrody sąsiadów, to u nich nie ma tyle kwitnących roślin! mam nadzieję, że oni kiedyś będą podziwiać mój kolorowy ogród
pozdrawiam :*

Kasiu przebywając na ogrodowisku chcąc nie chcąc stworzysz najpiękniejszy ogród w okolicy zwłaszcza że możesz zaplanować wszystko od podstaw .A zakupy pod ABC uwielbiam
Pozdrawiam serdecznie wraz z pięknym słoneczkiem
Kasiek 16:07, 03 maj 2013

Niech sie nasi Zonowie ciesza ze nie mamy bzika na diamenty
Marta7 16:16, 03 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Niech sie nasi Zonowie ciesza ze nie mamy bzika na diamenty

O to wlaśnie Kasiek chodzi, bo my fortuny wydajemy na wyższy cel,nie na jakieś tam diamenty
Marta7 16:26, 03 maj 2013

Kasiek 16:30, 03 maj 2013

Jej ...jak pieknie...tez mam dwa stare kola od wozu,nie wiem dlaczego kiedys jedno pomalowalam na niebiesko(?) z drugiego mam zrobiony swiecznik.Lubie je
Marta7 16:35, 03 maj 2013

Marta7 16:39, 03 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Jej ...jak pieknie...tez mam dwa stare kola od wozu,nie wiem dlaczego kiedys jedno pomalowalam na niebiesko(?) z drugiego mam zrobiony swiecznik.Lubie je

Kasiek bo "niebieski " jest piękny ! zwlaszcza w ogrodzie ! dzięki za mile słowa
danuta_szwajcer 16:59, 03 maj 2013

Tez uwazam , ze niebieski w ogrodzie jest piękny Ale zachwyciły mnie te Twoje stokrotkiSliczne takie naturalne az sie smieją Ale pogoda u Ciebie a u nas leje i leje i zimno i ciemno brrr, w domu palimy to ciepełko jest Tez tak mam Martuś, ze wybiore kwiatek niz nową sukienke Nie umie obojetnie przejsc obok roslinek no i tez zawsze przytacham nowy badylek Potem latam z nimi po ogrodzie i kombonuje gdzie posadzic Ale to chyba jest TO COS i tak juz mamy i tak zostanie Nie umie byc konsekwenta do kolorow i kancików ale to chyba też wynika z charakteru no trudno Martuś " te typy tak mają"Jakiegoś Bzika trzeba w życiu miec Fajne zakupy zrobiłas ale widze, że u Was dobre zaopatrzenie jest co u nas jest trudniej by cos zdobyc np. nie umie kupic przetacznika czy macierzanki nawet dzwonków.Ale sie rozpisałam o matko No i stres musisz przezyc no i minie szybkoPozdrawiam