Kasiu przebywając na ogrodowisku chcąc nie chcąc stworzysz najpiękniejszy ogród w okolicy zwłaszcza że możesz zaplanować wszystko od podstaw .A zakupy pod ABC uwielbiam
Pozdrawiam serdecznie wraz z pięknym słoneczkiem
Jej ...jak pieknie...tez mam dwa stare kola od wozu,nie wiem dlaczego kiedys jedno pomalowalam na niebiesko(?) z drugiego mam zrobiony swiecznik.Lubie je
Tez uwazam , ze niebieski w ogrodzie jest piękny Ale zachwyciły mnie te Twoje stokrotkiSliczne takie naturalne az sie smieją Ale pogoda u Ciebie a u nas leje i leje i zimno i ciemno brrr, w domu palimy to ciepełko jest Tez tak mam Martuś, ze wybiore kwiatek niz nową sukienke Nie umie obojetnie przejsc obok roslinek no i tez zawsze przytacham nowy badylek Potem latam z nimi po ogrodzie i kombonuje gdzie posadzic Ale to chyba jest TO COS i tak juz mamy i tak zostanie Nie umie byc konsekwenta do kolorow i kancików ale to chyba też wynika z charakteru no trudno Martuś " te typy tak mają"Jakiegoś Bzika trzeba w życiu miec Fajne zakupy zrobiłas ale widze, że u Was dobre zaopatrzenie jest co u nas jest trudniej by cos zdobyc np. nie umie kupic przetacznika czy macierzanki nawet dzwonków.Ale sie rozpisałam o matko No i stres musisz przezyc no i minie szybkoPozdrawiam