Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 09:36, 05 maj 2013

Rench napisał(a)
Pięknie,kolorowo już u Ciebie
Nawet łopatę do chleba fajnie wyeksponowałaś
Nie stresuj się maturą,a przynajmniej tego nie pokazuj,bo dodakowo stresujesz maturzystkę
Ja już tak mam,denerwuję się dopiero jak soś się skiepści

Renatko dzieki za mile słowa i wsparcie w maturalnym stresie,oj żeby to bylo już za nami.
Marta7 10:23, 05 maj 2013

an_tre napisał(a)
Martuś wpadłam z rewizytą i kwiatkiem dla ciebie

Aniu no cudne jest to zdjęcie,dzieki że mi je podesłałaś
I dzięki za mile słowa
bella 10:40, 05 maj 2013

U mnie kiwi rosnie 4 rok i jeszcze nie owocowało. Czy cos jest nie tak? Po ilu latach po posadzeniu zaowocowala aktinidia? Może podsypujesz jakims specjalnym nawozem. Prosze o podpowiedz.
Asia 12:26, 05 maj 2013

Martuś, dojechaliśmy szczęśliwie, jeszcze raz DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO miło mi tak, gdy oglądam zdjęcia z Twojego ogrodu i myślę sobie, że tam byłam...
danuta_szwajcer 18:56, 05 maj 2013

Martus pozdrawiam niedzielnie Fajnie, ze sie spotkaliscie az Wam zazdroszcze Tez tak chce A relacja zdjeciowa ze spotkania gdzie? Juz sie nie stresuj co ma byc to będzie bo i tak zda Teraz to juz wszystko inaczej nawet matura. A wiesz, ze strasza przymrozkami? A ja wszystko wczoraj posadziłam dalie, canny i inne cudenka jedynie smierdziuchy zostały na parapecie bo juz mnie ciemnosci dopadły.Byłam przekonana, ze zima dluga to i zmarzluchy dają sobie spokoj. Tak wszystko pieknie rosnie echh.
Kuklik 00:25, 06 maj 2013

Martuś, czy tniesz swoje kiwi czy pozwalasz mu rosnąć jak chce? W którym roku po wsadzeniu zaczęło owocować? Wiosna śliczna u Ciebie
elf 09:43, 06 maj 2013

Marta7 napisał(a)

Widzę Marta że u ciebie również mnóstwo paproci . Ja na początku z nimi walczyłam ale już dałam im spokój tak szczerze to wyglądają całkiem nieźle jak się je troszeczkę zasili nawozem. Ale mnożą się u mnie w błyskawicznym tępie pozdrawiam
Marta7 20:49, 06 maj 2013

bella napisał(a)

U mnie kiwi rosnie 4 rok i jeszcze nie owocowało. Czy cos jest nie tak? Po ilu latach po posadzeniu zaowocowala aktinidia? Może podsypujesz jakims specjalnym nawozem. Prosze o podpowiedz.

U mnie kiwi zaowocowało po 4 latach,mam posadzonę odmianę męską i żeńską,owocuje tylko żeńska,należy podsypać korą,kompostem i reguralnie podlewać,jak owoce są do spożycia nie należy nawozić chemicznie (wiadomości od naszej Danusi )
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 20:57, 06 maj 2013

Asia napisał(a)
Martuś, dojechaliśmy szczęśliwie, jeszcze raz DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO miło mi tak, gdy oglądam zdjęcia z Twojego ogrodu i myślę sobie, że tam byłam...

Asia cieszę się że dojechaliście szczęsliwie było mi baaaaaaaaaardzo miło z Wami,fajnie jest tak spotkać się na żywo Pozdrowienia dla całej rodzinki
Marta7 21:23, 06 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Martus pozdrawiam niedzielnie Fajnie, ze sie spotkaliscie az Wam zazdroszcze Tez tak chce A relacja zdjeciowa ze spotkania gdzie? Juz sie nie stresuj co ma byc to będzie bo i tak zda Teraz to juz wszystko inaczej nawet matura. A wiesz, ze strasza przymrozkami? A ja wszystko wczoraj posadziłam dalie, canny i inne cudenka jedynie smierdziuchy zostały na parapecie bo juz mnie ciemnosci dopadły.Byłam przekonana, ze zima dluga to i zmarzluchy dają sobie spokoj. Tak wszystko pieknie rosnie echh.

Danusia relacji zdjęciowej nie ma Zagadaliśmy się a jak się opamiętałam to syn zrobił nam pamiątkowe zdjęcie ale wyszło bardzo ciemno. Przy następnych odwiedzinach poprawimy się
Maturę muszę przeżyć,szkoda mi córy która teraz twierdzi że już nic nie wie,ma jeden młyn w głowie.
Ja też patrzyłam na prognozę pogody,mam jeszcze do posadzenia astry,petunie, werbeny -rzeczywiście zapowiadają zimnych ogrodników,ale może u nas nie będzie przymrozków
W niedzielę pojechałam odwieść syna do pociągu i z powrotem jak wracalam pojechałam do Bolestraszyc, jak tam cudnie było ! pospacerowałam,poodkrywalam nowe roślinki,nowe zakątki,no dało mi to trochę radochy
Pozdrawiam i wymarzonej pogody zyczę