Witaj
wpadłam do Ciebie, jak chyba większość zaintrygowana tytułem. Czarodziejski ogród stworzyłaś. Taki trochę nieuporządkowany, niespodziankowy. Nie wiadomo gdzie patrzeć - wszędzie różnorodność kolorów, faktur. Pozorna dzikość, ogromna bujność tych rabatek. Uwielbiam takie ogrody. Dzieci mogłyby się całymi dniami bawić w chowanego lub szukanie skarbów. Niesamowicie mi się podoba, choć jak narazie obejżałam tylko kilka stron. Z całą pewnością w wolnych chwilach będę do Ciebie się wpraszać.
Natalia bardzo zapraszam do mojego ogrodu-jest on tworzony od serca,bez udziału rozumu i wiedzy ogrodniczej-popelniam mnóstwo błędów,sadzę za gęsto,przeważnie tam gdzie jest miejsce,ale powoli,powoli uczę się tu na Ogrodowisku i może z czasem trochę uporządkuję ten mój grajdołek
A narazie mój ogród tonie w trawie,a czasu brak...
Pozdrawiam serdecznie
Kwiatuszki dla Ciebie za mile odwiedziny
kochana taką przemianę dokonałaś, że szczęka opada, jest tak kolorowo, wesoło, ja do tej pory mam problem z teściową i jej starymi krzakami, których mi nie wolno ruszyć, masakra . pozdrawiam gorąco! a z jakiej jesteś miejscowości, możesz mi napisać na prv, daleko ode mnie?