Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 00:12, 19 wrz 2013

beta napisał(a)
łoooo Matulu...co jedna to ładniejsza

Mnie się też podobają
grembosia 00:44, 19 wrz 2013

Marto, piękne obrazy z jesiennego ogrodu pokazujesz. Spokój, jaki emanuje z Twojego ogrodu jest nieprawdopodobny...

Pozdrowienia cieplutkie zasyłam
Marta7 19:22, 19 wrz 2013

grembosia napisał(a)
Marto, piękne obrazy z jesiennego ogrodu pokazujesz. Spokój, jaki emanuje z Twojego ogrodu jest nieprawdopodobny...

Pozdrowienia cieplutkie zasyłam

Grembosiu ponoć ogrod jest odzwierciedleniem charakteru jego właściciela,a ja jestem niespotykanie spokojny człowiek
Pozdrawiam również
Marta7 18:24, 20 wrz 2013

Obrazki z dzisiaj

gdzie_idziesz 18:35, 20 wrz 2013

Witaj
wpadłam do Ciebie, jak chyba większość zaintrygowana tytułem. Czarodziejski ogród stworzyłaś. Taki trochę nieuporządkowany, niespodziankowy. Nie wiadomo gdzie patrzeć - wszędzie różnorodność kolorów, faktur. Pozorna dzikość, ogromna bujność tych rabatek. Uwielbiam takie ogrody. Dzieci mogłyby się całymi dniami bawić w chowanego lub szukanie skarbów. Niesamowicie mi się podoba, choć jak narazie obejżałam tylko kilka stron. Z całą pewnością w wolnych chwilach będę do Ciebie się wpraszać.
Marta7 21:34, 20 wrz 2013

gdzie_idziesz napisał(a)
Witaj
wpadłam do Ciebie, jak chyba większość zaintrygowana tytułem. Czarodziejski ogród stworzyłaś. Taki trochę nieuporządkowany, niespodziankowy. Nie wiadomo gdzie patrzeć - wszędzie różnorodność kolorów, faktur. Pozorna dzikość, ogromna bujność tych rabatek. Uwielbiam takie ogrody. Dzieci mogłyby się całymi dniami bawić w chowanego lub szukanie skarbów. Niesamowicie mi się podoba, choć jak narazie obejżałam tylko kilka stron. Z całą pewnością w wolnych chwilach będę do Ciebie się wpraszać.

Natalia bardzo zapraszam do mojego ogrodu-jest on tworzony od serca,bez udziału rozumu i wiedzy ogrodniczej-popelniam mnóstwo błędów,sadzę za gęsto,przeważnie tam gdzie jest miejsce,ale powoli,powoli uczę się tu na Ogrodowisku i może z czasem trochę uporządkuję ten mój grajdołek
A narazie mój ogród tonie w trawie,a czasu brak...
Pozdrawiam serdecznie
Kwiatuszki dla Ciebie za mile odwiedziny

Marta7 19:10, 21 wrz 2013

kasiek 19:31, 21 wrz 2013

Bajecznie i romantycznie - cudowne klimaty
Marta7 20:47, 22 wrz 2013

kasiek napisał(a)
Bajecznie i romantycznie - cudowne klimaty

Kasiu dzięki za odwiedzinki
elzbieta_g 21:01, 22 wrz 2013

kochana taką przemianę dokonałaś, że szczęka opada, jest tak kolorowo, wesoło, ja do tej pory mam problem z teściową i jej starymi krzakami, których mi nie wolno ruszyć, masakra . pozdrawiam gorąco! a z jakiej jesteś miejscowości, możesz mi napisać na prv, daleko ode mnie?