Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

danuta_szwajcer 08:59, 14 wrz 2013

Sielsko, anielsko jak zawsze Cudne masz te słoneczki i kobea jest piękna takiej nigdy nie widziałam Pozdrawiam serdecznie
Rench 12:49, 15 wrz 2013

Marta, zachwyciły mnie twoje hiacytny na wiosnę,nakupiłam sobie i ja w tym roku,tylko teraz mi powiedz jak się z nimi obchodzić,żeby były takie grube jak twoje Teraz sadzić z tulipanami ?
Kuklik 22:46, 15 wrz 2013

Odwiedzam Cię po długiej przerwie i zaznaczam sobie ponownie twój wątek (wszystkie mi się wykasowały). Uwielbiam klimat Twojego ogrodu
Marta7 14:51, 17 wrz 2013

Asiu pozdrowinka dla całej rodzinki,pamiętałam o Michałku.
Buziaczki

Kasiu dzięki za miłe słówka i tak bardzo lubiane przezemnie Twoje odwiedzinki

Agatko miła jesteś,jesień rzeczywiście potrafi być piękna,każda pora roku ma swój urok,ale najwięcej emocji wywołuje u mnie wiosna.......

Beatko jakaś Ty piękna na tym nowym awantarku. Dzięki za milutkie odwiedziny

Ewuś u mnie jesień już na całego,dojrzały orzechy,liście przebarwiają się,za oknem pochmurno i pada deszczyk,ale mam czas zeby pozaglądać do waszych ogrodków

Aniu u nas susza zrobila swoje i jesień przyszla dużo szybciej,ale tez jest pięknie

Jola dzięki za słowa wprawiające mnie w wyśmnienity nastrój,najbardziej urokliwa stodoła w kraju -jak to romantycznie brzmi....

Agnieszko masz rację,winnobluszcz jesienią to spektakl przepięknych jesiennych kolorów,co roku mnie zachwyca

Renatko dzieki za odwiedzinki,jak miło
Pytałaś mnie o hiacynty-wiesz dlaczego były takie duże?Bo kupilam bardzo dorodne cebule,napewno też podsypane byly nawozem,a można je sadzić do końca pażdziernika,jak się dobrze ukorzenią wtedy lepiej znoszą zimę .
Pozdrowionka

Danusiu jak miło Cię widzieć;D dzięki że wpadłas do mnie,a napewno jesteś bardzo zajęta,ja ostatnio tez miałam zestaw popołudniówek a wtedy jestem jakby nieobecna w codziennym zyciu,a i ogrodek jest wtedy bardzo zaniedbywany.
Pozdrawiam serdecznie

Kukliku jakże się cieszę z Twoich odwiedzin,dzieki za miłe słowa
Miałam ogromną radość oglądając Ciebie i Twoją wspaniałą rodzinę na tle cudownego ogrodu w "Mai w ogrodzie"ale o tych wrażeniach napiszę u Ciebie
Pozdrawiam serdecznie
Marta7 17:53, 17 wrz 2013

obrazki z mojego ogrodka

beta 21:05, 17 wrz 2013

Marta7 napisał(a)
obrazki z mojego ogrodka

[img

hej Marta...a co to za ślicznotka?

i dzięki za komplementa
Marta7 19:43, 18 wrz 2013

beta napisał(a)

hej Marta...a co to za ślicznotka?

i dzięki za komplementa

Beatko ja też zachwycam się tą jeżówką ale nie mogę Ci powiedzieć jaka to odmiana,ponieważ pani ktora ją sprzedawala sama nie wiedziała a kupiłam u niej 3 odmiany-jeszcze takie

Pozdrawiam serdecznie
Kasiek 19:50, 18 wrz 2013

O rany,jakie pieknosci No cudna po prostu,przepiekna
beta 20:23, 18 wrz 2013

łoooo Matulu...co jedna to ładniejsza

Marta7 00:11, 19 wrz 2013

Kasiek napisał(a)
O rany,jakie pieknosci No cudna po prostu,przepiekna

Kasiek to Ty jesteś przepiękna,nie jakies tam jeżówki!