Asiu pozdrowinka dla całej rodzinki,pamiętałam o Michałku.
Buziaczki

Kasiu dzięki za miłe słówka i tak bardzo lubiane przezemnie Twoje odwiedzinki

Agatko miła jesteś

,jesień rzeczywiście potrafi być piękna,każda pora roku ma swój urok,ale najwięcej emocji wywołuje u mnie wiosna.......
Beatko jakaś Ty piękna na tym nowym awantarku. Dzięki za milutkie odwiedziny

Ewuś u mnie jesień już na całego,dojrzały orzechy,liście przebarwiają się,za oknem pochmurno i pada deszczyk,ale mam czas zeby pozaglądać do waszych ogrodków

Aniu u nas susza zrobila swoje i jesień przyszla dużo szybciej,ale tez jest pięknie

Jola dzięki za słowa wprawiające mnie w wyśmnienity nastrój,najbardziej urokliwa stodoła w kraju -jak to romantycznie brzmi....

Agnieszko masz rację,winnobluszcz jesienią to spektakl przepięknych jesiennych kolorów,co roku mnie zachwyca
Renatko dzieki za odwiedzinki,jak miło

Pytałaś mnie o hiacynty-wiesz dlaczego były takie duże?Bo kupilam bardzo dorodne cebule,napewno też podsypane byly nawozem,a można je sadzić do końca pażdziernika,jak się dobrze ukorzenią wtedy lepiej znoszą zimę .
Pozdrowionka

Danusiu jak miło Cię widzieć;D

dzięki że wpadłas do mnie,a napewno jesteś bardzo zajęta,ja ostatnio tez miałam zestaw popołudniówek a wtedy jestem jakby nieobecna w codziennym zyciu,a i ogrodek jest wtedy bardzo zaniedbywany.
Pozdrawiam serdecznie

Kukliku jakże się cieszę z Twoich odwiedzin,dzieki za miłe słowa

Miałam ogromną radość oglądając Ciebie i Twoją wspaniałą rodzinę na tle cudownego ogrodu w "Mai w ogrodzie"ale o tych wrażeniach napiszę u Ciebie

Pozdrawiam serdecznie